icon

Prvosnažilky, august patrí nám

melissandra
31. júl 2015

S manzelom sa sme sa zacali snazit od maja... Nechali sme tomu volny priebeh ale po poslednom cykle ked sme trosku intenzivnejsie a nic... Rozhodla som sa ze august je nas 🙂
Kto sa prida???

yakina
13. aug 2015

už sa to blíííži... ak nepríde ms do pondelka tak testujem 😕 každopádne jedno alebo druhé, za všetko budem vďačná lebo som ako zdutá koza 😒 už týždeň mam napäté brucho, sem tam pichanie, bolesť, teraz ma aj bradavky bolia, ale to všetko môžu byť aj príznaky pred ms, tak som zvedavá 😖

jung6
13. aug 2015

@chochar další hormonálny liek na podporu vaječníkov

chochar
13. aug 2015

@yakina držím pěsti! 😉

@jung6 ahaa...A kdy čekáš ms?

isabella22
13. aug 2015

Baby tesim sa 😉 moje hcg z utorku z 280 sa zvysilo na 618,2 😵

melissandra
autor
13. aug 2015

@isabella22 blahozelam, no vidis netreba zufat 🙂

isabella22
13. aug 2015

@melissandra len tak.dalej uz nech vidim.moje babtino😉

yakina
13. aug 2015

@isabella22 juuuj super, len tak ďalej 🙂

chochar
13. aug 2015

@isabella22 no vidíš!!! Hlavní je nezoufat! 🙂 tak jen tak dál... 😉

isabella22
13. aug 2015

@chochar presne uz zacinam trosku verit 🙂

jung6
13. aug 2015

@chochar Tento mesiac mrcha neprišla vôbec, hcg z krvi bolo pozitívne, no žiaľ to bola cysta. Teraz som začala opäť užívať duphaston, ms čakám o 11-12 dní. V piaty deň cyklu začnem užívať clostilbegyt a estrofem a keď všetko pôjde ako má, doktorka pichne pregnyl a ideme na to. Clostilbegyt som už mala dva krát, ale bez pregnylu, nakoľko mi to bolo zbytočné podať, nemala som dostatočne veľké folikuly.

isabella22
13. aug 2015

@jung6 a kolko ze ti vyslo hcg ked si mala tu cystu?? To som nevedela ze aj take nieco je.....

jung6
13. aug 2015

@isabella22 Nebolo veľa, 5,8, no niekde uvádzajú, že nad 2 je už žena tehotná. No stávajú sa aj takéto veci, mojim hormonom asi preplo 😂

isabella22
13. aug 2015

@jung6 ano?ja som zas pocula nad 10☺ja ze povies niake horibikne cislo 😀

yakina
Odpoveď bola odstránená
chochar
14. aug 2015

@isabella22 neboj se nic. Vsechno bude dobrý...🙂
@jung6 držím ti pěsti! Hlavni je vypnout a zkusit na to nemyslet...vim, ze je to těžký, když musíš myslet na prášky a Pregnyl atd...ale u nas ti paradoxně vyšlo, když jsme se ani nesnažili...🙂

isabella22
14. aug 2015

@chochar no len fakt ma stve ze nie je vidiet ani vak ☹

chochar
14. aug 2015

@isabella22 drahoušku ještě je brzo...gestační váček jde vidět az mezi třetím a čtvrtým týdnem. 😉

isabella22
14. aug 2015

@chochar tak ja ved som vo stvrtom urcite ☹ ☹

chochar
14. aug 2015

@isabella22 hele nedělej si stresy. Kámošce řekly, ze je 8tt a miminku nebije srdíčko a o dva týdny později uz krásně bilo.
Doktoři nekdy plasi úplně zbytečně, tak se nenech rozhodit a v klidu...😉

isabella22
14. aug 2015

@chochar vsak.som.zatial aj hormoniky pekne.rastu☺mame hody tak kupujem detsky sampus😉

chochar
14. aug 2015

@isabella22 užij si to!!! 😉

isabella22
14. aug 2015

@chochar dakujem 🙂 aspon sa odreagujem

mamartinka
14. aug 2015

Ahojte baby.Mozno to sem nepatri ale neviem kde by som sa spitala..Kedy po styku ste ocakavali na kolky den neake zmeny na tehotenstvo.My sa snazime 9 rokov ale to aj s prestavkami a vcera bol styk a dnes mi je akosi divne od rana.Keby ze som tehu nakolky den mozem neaky signal ocakavat tykajuci sa tehu.Dufam ze mi odpovie niekto a vopred dakujem.

vlcica13
14. aug 2015

@mamartinka ahoj,no deň po styku ti určite nemôže byť zle z tehotenstva 🙂 to ti bude z ineho.

mamartinka
14. aug 2015

@vlcica13 tak chvilami.Viem ze hned nie ale kedy by som mohla nakolky den neaky priznak ocakavat.Dik.

mamartinka
14. aug 2015

@vlcica13 ale nam nieco zas vyst asi tazko.Len pre info sa pitam keby nahodou ale aj tak mrcha pride.Len tak pre info sa pitam a mozno aj do buducna.

1fifinka1
14. aug 2015

@vlcica13 ahoj od veci, ale nemas doma bronku a mirka?

chochar
15. aug 2015

@mamartinka den po styku ti určitě špatně z těhotenství není. To může přijít asi až když má příjít ms a to jen tak náznakově...Mě třeba neuvěřitelně bolely prsa a v podbřišku mě bolelo jako bych měla dostat ms, ale ta nedošla... 🙂

zoy3
15. aug 2015

Dievcata prosim vas...beroem druhy den polygynax...lekarka mi povedsla ze sa mozeme snazit dalej...ale su to lokalne antibio. A druha vec ked mam zapal a nechraneny sex tak to prenesiem ba partnera nie?

me3
16. aug 2015

@mamartinka tak co ja viem tak vela zien ktore sa snazia o babatko si podvedome vytvaraju casto taketo 'fantom tehotenstva' ze kludne mozu mat priznaky tehotenstva aj velmi skoro po oplodneni napr 4 5 dni po styku - ale tak ako vlcica13 pise - den po styku je asi velmi VELMI skoro...ak cosi tak skus po 10 dnoch urobit tehotensky test ktory vie zachytit aj nizky hg .