icon

Prvosnažilky od júna

rencika8
14. máj 2013

Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????

joy23
18. júl 2013

@reenik ani mne sa velmi nechcelo cakat..ale bol zhon v praci i na univezite..tak som lekara velmi nemala cas riesit..a vlastne som si stale vravela ze to je pre tie stresy..postupne ma zacali boliet prsia, tak som vedela, ze sa blizi ms....a aj som bila raa, ze sa mi posunula..aspon mi plodne dni vysli cez vikend, ked sme sli do Rima na 4 dni...ale tak ci tak sme velmi nesnazilkovali..asi len 2 ci 3 x

svetlanka101
18. júl 2013

@kacatto 🙂 tak to su teda nervaky, ked uz zajtra to ma dojst... uz vydrz zajtra a potom si znovu urobis test. Ja sa zas na pocity nemozem spoliehat.... absolutne ! Ja to nedokazem vycitit... keby som sa spoliehala na pocity tak som tehotna asi kazdy mesiac :D

kacatto
18. júl 2013

@svetlanka101 No aj viem len podla toho, ze pred 2 tyzdnami som mala ovulku a od ovulky po mrchu by malo byt 14 dni (som sa docitala). 😎 Testovat neplanujem, pokial mi teda nebude meskat, ale akosi v to neverim. Bolo by super, keby nedosla, ale nejdem sa tu na to spoliehat. A vsetky priznaky sa snazim vcelku ignorovat, lebo medzi mrchovymi (a pms) a tehu priznakmi je podla mna dost maly rozdiel. 🙂

tuli_tuli
18. júl 2013

Čaute babenky 🙂 hlásim sa, ale nové nemám nič ... momentálne som vo "vyčkávacej fáze" .. včera aj dnes mám také slabé špinenie ... niečo ako ružovo-oranžový výtok, ale je ho máličko zatiaľ ... neviem, žeby začiatok mrchy ? zajtra ráno skúsim testnúť ... kebyže aspoň mrcha prišla, nech idem ďalej ...

jarusmischo
18. júl 2013

@tuli_tuli Tak držím palce, nech mrcha nepríde, niektoré mamičky píšu, že keď čakali bábo, tak namiesto mrchy bol iba slabučký výtok ... nech to tu aspoň niekomu vyjde, by nás to trošku posmelilo všetky 🙂

fidela86
18. júl 2013

@tuli_tuli veru, drz sa, mohl by to byt slubne, ako pisala vyssie jarusmischo ...Ja som dnes 27dc, do 31 este nejaky cas ostava, tak len vazne dufam, ze mi tento mesiac pride ms nacas, nie ako ostatne 3x po sebe na 34, 35dc...

tuli_tuli
19. júl 2013

Ale kdeže, mrcha sa rozbieha .... i keď neviem prečo, tento cyklus dosť oneskorene ... ináč, aj preventívny dnešný ranný testík bol bez // (biely ako sneh), čiže počkám aký bude priebeh tohto cyklu, plus si začínam merať BT (grafík k tomu samozrejme), v spojení s ovulačnými testíkmi ... a tak .. uvidím ako som na tom s ovuláciou (na preventívke v máji doktor povedal, že to vyzerá pekne s vajkami :D) i tak je dosť možné ako som prepočítavala, že sme sa v júni "netrafili" do plodných dní, xixi ... veď to bol prvý mesiac, čo sme začali, aj to prvýkrát "naostro" až 28.6.2013, čo mohlo byť ozaj neskoro ... počkáme ... a Vy spolu so mnou, že ? ste zlaté 🙂

kacatto
19. júl 2013

@tuli_tuli Tak uz prichadza mrcha mrchata? Nevadi - novy mesiac, nove stastie 🙂 Ja este stale cakam, nech sa rozbehne, zatial ma 'natahuje' a akosi sa jej nechce. 😉 Dufam, ze nedojde, ked budeme na ceste na vychod, lebo ma picne 😖

tuli_tuli
19. júl 2013

@kacatto Poznám to, veď aj mňa naťahovala 44 dní :D ale hej, došla ... akurát som zistila, že si budem musieť ísť zameniť slipovú vložku za normálnu 😖 už tam je krvička, nielen oranžovo-ružový povlak ... takže tak ... ale ako píšeš, nový mesiac, nový začiatok 🙂 budem Ti držať prsty .... a vlastne Ty si na tom ako ? testuješ ?

kacatto
19. júl 2013

@tuli_tuli Povodne som chcela testovat dnes rano, ale potom som tu na koniku citala, ze krcok maternice je u tehotnych vyssie a tvrdy, tak som sla vyskusat a moj je makky a v strede som citila ten otvor, tak si myslim, ze coskoro pride mrcha. 😒 Ja som dnes uz 42DC, ale mala som neskoro ovulku (az 28DC). Normalne mavam okolo 21DC ovulku, ale sa to asi kvoli potratu vseko posunulo.

tuli_tuli
19. júl 2013

@kacatto No, si na tom podobne ako ja ... na 44DC zacalo spinenie a dnes mam 1 den noveho cyklu ... ale ... ja by som sa aj tak otestovala ... 1 test hore/dolu, hm ?

kacatto
19. júl 2013

@tuli_tuli Ved uvidim, ak by meskali, tak testnem, ale nedavam tomu nejake velke nadeje. 🙂

tuli_tuli
19. júl 2013

@kacatto ale veď Tebe už mešká, či ?

kacatto
19. júl 2013

@tuli_tuli Dnes uz hej, ale vcera som skusala ten krcok a je makky a otvoreny, tak si myslim, ze mrcha dojde. A testovat by som cisto teoreticky mohla najblizsie az v pondelok, lebo na chatu som si test nebrala a asi by som sa tam ani moc testovat nechcela... 😝

tuli_tuli
19. júl 2013

@kacatto Fajn, tak čakáme do pondelka 😉 hlavne si uži pobyt na chate, vypni, zrelaxuj

kacatto
19. júl 2013

@tuli_tuli Dakujem 🙂 V pondelok sa ozvem, co a ako 😉 Aj tebe pekny vikend 🙂

jarusmischo
19. júl 2013

Mršaňa dorazila ... :/ a keby len to, ale pekne o dva dni skôr, na 26 DC ... tak aspoň nemusím čakať do nedele a môžem byť smutná už teraz ...

tuli_tuli
19. júl 2013

@jarusmischo nebud smutnaaa :-P

jarusmischo
19. júl 2013

@tuli_tuli Snažím sa, snažím ... 🙂 Vybíjam si zlosť na byte, gruntujem čo sa dá ... aj manžel radšej predo mnou utiekol do obývky ... 😀

joy23
20. júl 2013

@jarusmischo keby si chces este viac zlost vybit, mozes aj ku mne prist vygruntovat

jarusmischo
20. júl 2013

@joy23 Tak teda štartujem, daj mi dve hodky a som tam :-P

anusi
20. júl 2013

@balli nie ziadnu mi nenasadil , ja som sa ho pytala ci by to nepomohlo ale nic mi na to nepovedal ved uvidime , ja mam kamaratku co nemala ani pravidelne ms a uz sa tesia z malickeho ved uvidime ako sa to vyvinie dufam ze dobre , je to na mna akosi poslednu dobu vela ☹

anusi
20. júl 2013

ja som zacala teraz pit alchemiku po 3 rokov skusam znova to iste co som robila na zaciatku
🙂, ak sa nezadari a nedostaneme pozehnanie tak asi skusim IVF v septembri bola by som rada keby som nemusela mojej znamej sa podarilo az po 5 rokoch uvidime a ty sa kolkko snazis o miminko 😀

anusi
20. júl 2013

@fewka ja som zacala teraz pit alchemiku po 3 rokov skusam znova to iste co som robila na zaciatku
emoticon, ak sa nezadari a nedostaneme pozehnanie tak asi skusim IVF v septembri bola by som rada keby som nemusela mojej znamej sa podarilo az po 5 rokoch uvidime a ty sa kolkko snazis o miminko emoticon
Dnes o 16:52 • snaží sa • Odpovedz • Pošli IP • • Opraviť preklepy

Choď na stranu:
• «

petka154
20. júl 2013

Dievcata, stalo sa niektorej z vás, za sa vám zvýšila bazalna teplota a pozorovali ste změny na krčku aj keď nedošlo u vás k ovulacii? Resp. Znamená zvýšená teplota na 100% že došlo k ovulke?dakujem 😉

fewka
20. júl 2013

@anusi my sa snažíme len pol roka, neviem si predstaviť aké to musí byť stresujúce niekoľko rokov...zatial to berieme športovo, že keď bude mať prísť príde...aj tak do svadby máme ďaleko...ale keď to bude dlhší čas neviem, neviem

svetlanka101
21. júl 2013

@kacatto :D ano presne ako pises... velmi maly rozdiel.... ja tento mesiac dufam ! testujem o tyzden 🙂 ja viem ze jelepsie byt v tomto smere pesimista ako byt potom sklamany, tak uvidime 🙂

svetlanka101
21. júl 2013

no dievcata kto sa rozumie do tej bazalky? mam tyzden pred mrchov a mam 37 BT a bolesti v podbrusku od ovulky - pichanie, no dnes ma tak sialene pichlo ze som sa minutu bala pohnut zo stolicky.... tak tento mesiac si nahovaram vo velkom ....
@joy23 mozem aj ja prist k tebe ak mi o tyzden dojde mrcha? :D

joy23
21. júl 2013

@svetlanka101 tak ak by si predsa len nasla k tebe cestu kludne mozes prist... ja som sa dnes do cistenie spolu s drahym pustila ale mam pocit, ze je tu stale viac a viac toho, co treba spravit.. mne by mala mrcha dojst zajtra.. uz mi ide prisa rozdrapit, ani som sa poriadne z toho nevyspala.tak to idem dohnat teraz :P

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal