Prvosnažilky od júna
Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????
@mirkajanickova no jo pozname.... ver tomu, ze nie si sama,,, 😀
ahojte .... meria si tu este niekto bazalku okrem mna? 🙂))) ja s tym musim prestat! rano som mala 36,6 a totalne ma to nastvalo!!! asi ma to len zbytocne stresuje
ach baby, zase ta sprosta mrcha meska...a to s tymi naliatymi prsiami a obcasnym pichnutim v podbrusku som myslela, ze sa blizi.. lebo presne taketo stavy som mala odkedy som mala 1.MS...tak som si myslela, ze po troch rozhadzanych cykloch sa to vratilo do normalu,ale zjavne nie ..zakon schvalnosti, odkedy sme s drahym zacali rozyslat, ze uz by bol aj cas, tak ako narokom sa moje telo zblazni ...neviem, ci sa smiat alebo plakat
@mirkajanickova totalne snehobiely test nenaznacuje jej neprichod 😀 podla mna zakon schvalnosti, zajtra nastupujem prvy den do novej prace a isto vtedy pride a ja tam budem umierat
@svetlanka101 ahoj, aj ja si meriam BT a uz mi lezie na nervy 🙂 stale mi to kolise medzi dvoma teplotami a nie a nie, aby mi ukazali ovulku 😀 a uz som z nich vystresovana aj ja.. 😀
@joy23
@mirkajanickova
ahojte baby! ja mam rovnake stavy ako vy... naliate prsia, obcas nejaky ten krc v bruchu a posledne dva dni ma aj boleli krize... cize vsetko priznaky ako pred mrchou, ale ta nikde a testik snehobiely... ta mrcha si z nas asi robi srandu... 😝
@svetlanka101
a bazalku si meriam ja, vdaka comu viem ze ovulacia prisla az na 32 den a dnes je teda 43DC a 11DPO...
cize mozno aj preto ta mrcha tolo meska nie? kedze ma prist 14-16 dni po ovulacii? cize ja ju budem ocakavat niekedy cez vikend.. ked do pondelka nepride tak musim k dokimu... 😒
@svetlanka101 ja som začala merať tento cyklus po prvýkrát 🙂 uvidím, či graf budem vedieť vôbec zhodnotiť :D
@tuli_tuli
@svetlanka101
hej aj si tiez meriam prvy cyklus... a tiez aj s tou ovulkou je to nejake divne.. lebo vsade sa pise, ze pocas ovulacie by mala teplota trocha klesnut a potom prudko stupnut,,, u mna to vyzeralo tak, ze klesla z beznych 36,4 na 36,2 a potom isla 36,3-36,5,-36,6 a az potom prudko stupla na 36,9 a odvtedy kolise 36,9-36,8.... takze ja ratam ze ovulacia bola den pred vyostupom na 36,9 ale celkovo je to nejake divne... 😖
a ktory DC si dnes?
@tuli_tuli ahoj aj ty si piaty?aj ja 🙂 takze nakoniec na ktory den ti dosla mrcha?
@lienka2407 na 44DC som začala špiniť a na ďalší deň sa už mrcha pekne rozbehla 🙂 dnes ju mám 5ty deň, ale už je na ústupe ... inač, začínate sa snažiť hneď po ? 😉 nie až po svadbe ? super !
@tuli_tuli no povedali sme si ze sance su nizke takze zacneme uz tento cyklus 🙂 ja by som mala mat ovulku okolo 1.8 tak uvidme 🙂
@lienka2407 asi by Ti mal budúci manžel trochu obmedziť prístup na MK, veľa čítaš 🙂))))))) aké nízke šance ? veď nevieš aké to bude u Teba, tak ako môžeš niečo také tvrdiť ... nie si tak trošku ovplyvnená čítaním toho tu všetkého ? lebo tak som uvažovala, že ja áno a potom človek ide pomaly do extrémov :D preto sa musím brzdiť a idem brzdiť aj Teba 😀
@tuli_tuli no mas pravdu asi ma to tu dost ovplyvnilo ale asi aj nechcem sa tesit predcasne ze to vyjde hned a potom par mesiacov nic nebude 🙂 ale mas pravdu uz sa trosku brzdim v tych mojich teoriach a uvidime ako bude 🙂 ty vies teraz ako by si mala mat ovulku? ci si budes robit ovu testy?
@lienka2407
@tuli_tuli Baby, aj ja som dnes 5 DC, my sme sa tu stretli 😀
@jarusmischo
@tuli_tuli tak to som zvedava ako dopadneme 🙂
@lienka2407 včera som dostala testíky ... tento cyklus to chcem vyskúšať kombinovane ... teda merať BT + vo vhodnej chvíli aj testíky (ovulačné) ... pretože sama neviem či a kedy mám vlastne ovuláciu a to chcem najskôr zistiť ... aj keď podľa hlienu a informácií od dokiho pri preventívnej prehliadke (podľa sona) ... v máji ovulka bola ... viem, že u každej ženy je to iné, nedá sa tabuľkovo určiť, že "presne vtedy" ... takže značím teploty do grafu a uvidím ako sa s ním vysporiadam, teda či sa mi podarí ho vyhodnotiť :D tiež som tu toho veľa čítala, ale ... akože fajn, MK je super, aj babenky tu sú fakt skvelé, ochotné poradiť a tak ... ale niektoré rady sú od x-ročných snažiliek, ktoré si už kadečím preskákali ... viem, že všetko píšu prevažne z vlastných skúseností, ale uznaj, nemôžeme predsa hneď všetko prijať, stotožniť sa s tým a hneď to aplikovať a vyskúšať aj sebe :D, keď sme vlastne ešte len vo fáze "spoznávania" vlastného tela 🙂 ale to je len môj názor
@tuli_tuli to iste si myslim aj ja len mam pocit ze v mojom okoli je v poslednej dobe strasne vela bab ktore nemozu otehotniet preto sa mi zda ze mozno to nebude az take lahke ale snad si to len namyslam,ja s cyklami problemy nemam mavam 27 az 28 dnovy cyklus ovulku mavam zvycajne na 14 az 15 den ovu testy si myslim zatial nepotrebujem ale tak uvidime ako to nakoniec vypali 🙂
@lienka2407 no, tak to aby ste sa už milovali naplno :D poznám baby, čo otehotneli vraj na konci mrchy ... takže večer šup šup 😉
@tuli_tuli noto sa asi skor podari skor babam ktore maju nepravidelny cyklus a posunutu ovulku takze mne asi nie 🙂 ja dnes poobede robim takze pridem domov az v noci 🙂 ale zajtra narodky a volno mam tak snad bude nejaka ta vecera a romantika 😝
@lienka2407 xixi, aj moja mamča má zajtra narodeniny ... tak všetko naj naj 😉
@tuli_tuli tak aj tvojej mamce vsetko naj a dakujem 🙂
baby, to cakanie ma vobec nebavi
@tuli_tuli
@lienka2407
@joy23
@jarusmischo
@sofi88
@sedlakovo
@mirkajanickova
baby, pocujte... pije niektora z vas ten caj z alchemilky? mna teraz napadlo ze ja som to prvu polovicu cyklu pila (to ma byt akoze na upravu cyklu) a teraz tu na MK citam, ze niektorym babam to praveze rozhadzalo cyklus... tak ci nahodou nie som tiez jednou z tychto stastnych... 😀 😀 😀

@petka154 neviem,,,, tak som si to strasne brala dohlavy,ze zas negativny a zas,,,, a potom neviem,,,,, zla som bola nervozna a ppovedala som si jednoducho,ak ma prist,pride,,,, a kaslala som na vsetky testy a vsetko,,,, no a prislo,,, len som sa nesustredila na to,, da sa to 🙂