icon

Prvosnažilky od júna

rencika8
14. máj 2013

Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????

petka154
23. júl 2013

@joy23 takze by si mohla tiez patrit k tym stastnym? 😀
alebo mozno len citis tieto priznaky lebo si tehu, len testik to este nezaregistroval... 😉 😉 😉

petka154
23. júl 2013

@joy23 hej a inak si ho tiez pila len prvu polovicu cylku, ale ho pijes az doteraz?

joy23
23. júl 2013

nie, nie...iba po ovu ( teda predpokladanu ovu) po ovu nie je dobry, alchcemilka by mohla sposobit potrat

joy23
23. júl 2013

@petka154 zeby ma test takto ignoroval? no neviem, neviem.aj ked citala som, ze dakedy az po 2-3 tyzdnovom meskani test zareagoval..potom aj vyssie je prispevok pre teba, len som ta zabudla oznacit

petka154
23. júl 2013

@joy23 jop o tom potrate som tiez pocula...
no ved to, ze testy nie su stopercentne... niekomu ukaze uz na 8 den a niekomu az po dvoch troch tyzdnoch... ale uprimne ja uz nedufam, uz len cakam na mrchu, ze mozzeme zacat novy cyklus... 😒

joy23
23. júl 2013

@petka154 aj ja cakam ako cvok... uz minuly mesiac som mala take stavy, som drahemu vrvavela, ze kopu bab mladych sem vypisuje lebo im meska a oni stresuju ze siu tehu... a ja ked meska stresujem, ze nie som v poriadku ...no po minulocyklovom dlllhom meskani som teraz uplne v pohode a cakam, kedy dorazi..ak to bude zajtra rano, neviem ci sa budem smiat alebo plakat

petka154
23. júl 2013

@joy23 neboj sa aj keď dorazí tak budeš v poho... Či to máš až také strasne bolesti? Lebo já mám dost silěne ale blokujem to celodennym doppingom... 😀 😀 😀

sofi88
23. júl 2013

@petka154 aj ja ju pijem, ale este len prvy mesiac, takze ti neviem povedat ake ucinky to bude mat 🙂

petka154
23. júl 2013

@sofi88 ved já tiež beriem len prvý mesiac tu alchemilku a takto to dopadlo...

joy23
23. júl 2013

@petka154 ja mavam bolesti tak prve 3 hodinky, obdivujem zeny, co to zvladaju cele dni :D lebo ja vtedy len lezat musim al. na WC byt ... vacsinou som si pomahala tabletkami. a tie hned zabrali.. posledny pol rok, som to vsak skusila bez nich, kedze som bola sama sebe pani a nemusela som ist doprace, som sa zahrabla pod paplon, dala levandulovy teply vankusik na brusko a bolo po probleme

petka154
23. júl 2013

@joy23 tak to je tom super, len keď musis ist do práce tak sa to nedá... A já by som bez tabletiek asi ani nevydrzala teda prvé hodinky určitěte nie...;)

joy23
23. júl 2013

ja som sa vzdy dopovala a raz som si jednoducho povedala, dost! stacilo.. a dalo sa fungovat....rovnako som mavala aj chronicke migreny a vzdy tabletly ..a jedneho dna som si povedal, to ozaj stacilo..stavalo sa mi , ze ma kazdy druhy den migrena stihla... radsej som sa naucila lahnut si a riadne sa napit... co u mna nie je zvykom pit, tak ked mam mirenu, pekne krasne studenej kupelkovej vody sa napijem a vyriesene.. lahnem, vsetko vypnem a mam klud

lienka2407
23. júl 2013

@joy23 ohladom migren ja ich mavam tak priblizne raz za 3 mesiace vacsinou to byva den kedy mi ide prasknut hlava,nic nejem lebo zvraciam a len lezim s obkladom na hlave v tmavej izbe bez telky a hluku :( je to strasne mam tabletky na migrenu ale ich vyvraciam tak mamka mi vybavuje injekcie

jarusmischo
23. júl 2013

@joy23 NO veru, to čakanie je kruté ... mne sa najlepšie čakalo, keď som bola v práci zavalená robotou, že som ani nevedela, kde hlava stojí ... vtedy som ani nepomyslela, že či mrcha bude alebo nie ...

joy23
23. júl 2013

@jarusmischo ja cakam na to, aby uz dosla a mohla si opat snazit..nech je tu rychlo dalsi cyklus
@lienka2407 no ja som mala migreny so zvracanim asi len dvakrat..odvtedy len hrozne bolesti hlavy a potreba ticha..ale vsimla som si, ze odkedy som sa snazila s nimi nebojovat liekmi, tak sa to zlepsilo a nie je to take strasne

jarusmischo
23. júl 2013

@petka154 Aj ja pijem alchemilu ... ale asi prestanem, hoci mne fakt veľmi chutí 😀

petka154
23. júl 2013

@jarusmischo presne tak, mne sa tiez lepsie caka ked som v praci... lenze teraz mam dovolenku, takze nemam co ine robit len neustale na to myslliet a vkuse rozmyslat a kontrolovat si priznaky.... strasne so mnou... 😅

joy23
23. júl 2013

boze zenske, musime to takto stopnut... ved sa stavame poadnutymi...a to sme mozno len na zaciatku..mne padlo vhod prijatie do prace a sa tam aj tesim...tak uz len aby dosla ms , bolo vsetko so mnou v poriadku a treba zacat krasny bezstarostny maraton milovania sa s drahym a snad to bude mat i pekne zavrsenie..a ked nic ine aspon riadny orgazmus a odstranenie migren :P
@petka154
@jarusmischo
@lienka2407
@fewka

jarusmischo
23. júl 2013

@petka154 Ja mám do septembra prázdniny, tak si vieš predstaviť, koľko mám času na sledovanie samej seba 😀 joy 23 má asi pravdu, mali by sme to stopnúť, lebo sa scvokneme ....

jarusmischo
23. júl 2013

@joy23 Chichi, ja by som to aj stopla, len mi poraďte ako ... je to márne, vlak je rozbehnutý 😀

joy23
23. júl 2013

@jarusmischo baby, ja som v zivote general a ten ma vzdy pravdu 🙂) neberte to teraz v zlom... len som sa snazila odlahcit situaciu.. haha :D posledne dni som sa nad tym zamyslela....od zaciatku,ako priatel privoli lk dietatu, sliedim po konikovi a zistujem, co je najlepsie pre tehu, ako byt cim skor tehu, ako byt zdrava a pripravna na tehu.. zistujem vhodne pripravky- alchemilka, inofolic, femibion....zistujem BT.. obcas ju aj zmeriam.. myslite si, ze to nam pridava na pohode a dopomaha taky stres a sledovanie ci uz seba alebo MK k pocatiu? na jednej strane je fajn poznat svoje telo, ale tak skusme ho najprv bez vsakovakych pripravkov spoznat 2, 3 mesiace... uzivat si milkovanie bez nicoho a naplno a mozno sa zadari...a ked nie, aspon si odsledujeme telo a zistime co a ako.. a potom sa budeme vediet zariadit...ved mozno nase telo je nakoniec ok a nepotrebuje ziadnu vonkajsiu podporu, len klud a statsny zivot....kazde pichnutie, zabolenie analyzujem a zadavam do vyhladavaca na fore a snazim sa zistit, co to je... okrem mozneho tehotenstva, som si uz viackrat naoordinovala aj rakvinu aj neplodnost... dokonca aj nejake psych. problemy, ktore sa odzrkadluju na tele... viem, ze toto formu nam ma pomahat, no ja mam pocit, ze ma to pohlcuje.. mozno som to len ja ta, ktora to tak vsetko berie...ale podla prispevkov sme viacere na tom tam....co keby sme sa namiesto zdielania si DC, zdielali veselsie temy.. veselsie postrehy dna, nieco, co nas hodi do pohody a nie ze bude stresovat... lano, ona uz dostala ja stale nic... preco ona ano ja nie... kazdej jednej z nas prajem rychle otehu...ale aby sme boli stastne nastavajuce maminky a mali statsne a zdrave deticky, musime bt aj stastne a spokojne netehulky, ktore maju uzasných partnerov, s ktorymi su v predpripravnej faze toho najkrajsieho obdobia zeny

tuli_tuli
23. júl 2013

@petka154 mne ju kazal doktor pit,aby sa mi cim skor vstrebali cysty...a pomohlo to...no teraz nepijem

jarusmischo
23. júl 2013

@joy23 V tvojom článku som našla kus seba ... najmä tie diagnózy ... a keď si to prečítam takto, od druhého, tak je to fakt na zamyslenie ... A ak tu mám napísať niečo, čo nás hodí do pohody, tak tu napíšem svoj dnešný zážitok - V piatok došla mrcha - ja zlá nálada - v sobotu sme mali na návšteve bábo - večer som plakala, že my také nemáme - v nedeľu sme mali na návšteve druhé malé bábo - večer som plakala, že my také nemáme - v pondelok zlá nálada z víkendu a dnes ráno som si povedala, že sa musím vzchopiť a od rána sa usmievam, teším z maličkostí a teraz večer mi manžel hovorí: "Som taký šťastný, že sa konečne usmievaš, vtedy si taká krásna" 🙂 a tak pôjdem do hajan s tým, že som krásna 🙂

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
jarusmischo
23. júl 2013

@mirkajanickova Hlavu hore, každým nevydareným mesiacom sme o krok bližšie k cieľu ... 🙂

sedlakovo
23. júl 2013

@petka154 ja nepijem, ani vitaminiky zatial nepapam...iba viac zeleninky a sportu aspon sa s mm odreagujeme 😉

sedlakovo
23. júl 2013

@joy23 krasne si to napisala 🙂

fidela86
23. júl 2013

@joy23 zdialm tvoj nazor do posledneho slova a pismena, presne tak som to vnimala,ked som sem chodila, podla mojich slov, zo zvedavosti, az ma to dneskom (a to som psychicky silny a odolny jedinec) nezlomilo....uz aj manzel si vsimol zmenu a nie je z toho vesely...tak som rada, ze som si precitala tvoj prispevok a beriiem ako znamenie...asi sa odtialto na mesiac, dva odmlcim, prestanem pocitat, riesit (aj ked doposial som velmi ani nepocitala, ale predsa, podvedomie je podvedomie....). Uvidime, co bude, nateraz musim babo pustit z hlavy a ono si k nam cestu najde, kedy ono a ten hore bude chciet,,,nam sa zatial ostava len pokusat stastie a pritom si to cele pekne uzivat 🙂 Vam prajem to iste a snaaad sa tuna stretneme bud pri nejakej poyiziv teme alebo tak vseobecme...Inak, co vy na to baby, zalozit nejako sukromnu diskusiu, vraj sa da aj nieco take....kde by sa pridali kocky, ktore by chceli kecat tak vseobecne, o tych peknych kazdodennych raodstiach...) Ak bby ste niekto mali zaujem, kontaktujte ma do sukromnej spravy- dakujem a pekny zvysok vecera a tyzdna vam prajem, uzivajte slncne dni...🙂

tuli_tuli
24. júl 2013

Prajem krásne slnečné ránko dievčatá ... oj, ale ste akési deprimované boli včera, čo to ? My sme sa boli prejsť, kúpili sme pre mňa prilbu na hlavu :D na bike ... a budúci týždeň hor sa na predĺžený víkend aj s bikami .... ideme stanovať na 4 dni, takže paráda, teším sa ako deculo ... to bude snažilkovanie v stane 😉 ... ináč, aby som nezabudla ... VŠETKO NAJLEPŠIE K NARODENINÁM @lienka2407 ... posielam srdiečko a božtek na líčko :****