Prvosnažilky od júna
Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????
@tuli_tuli
@mirkajanickova
@sedlakovo
@fidela86
caute koceny! nebola som tu vcera pri vasej debatke, ale tiez s vami suhlasim... trochu to prehaname a treba to stopnut, radsej by som sa s vami bavila o normalnych veciach... aj ked sen tam mozme updatnut aky je stav, pripadne ak bude mat niekto otazocku tak sup sem s nou... ale @joy23 mas 100% pravdu... 😉
netraba to az tak riesit, pretoze psychika robi vela, a moj manzel si uz tiez vsimol ze nie som v pohode ale ze som nervozna a on sa na mimi velmi tesi a ked v telke niekto otehotnie ale porodi tak na mna len zmurka a usmieva sa a ja mu nedokazem vratit ten usmev len zabrucim, lebo som taka vystresovana... o 2 tyzdne ideme na dovolenku a potom uz chvalabohu nastupujem do prace lebo to volno ma nici... neviem mysliet na nic ine.... 😢
@lienka2407 tiez ti prajem kraasne narodeninky.... 🙂
@mirkajanickova presne tak, ja verim ze raz sa to podari kadzej z nas... 😀 😀 😀 😀
@kacatto a ja som na tom ako ty... tiez kym som necitala konika tak som absolutne neriesila niektore veci a teraz uz riesim uuuuplne vsetko... 😉
som rada, ze ste mi dali za pravdu, uprimne, som sa obavala, ze niekto si to moze vysvetlit zle a vybehne po mne.... zenske, o hodku nastupujem do prace, no to bude zuzo labuzo..som zvedava, co ma tam aka...a to musim este odbehnut na 3 hodky do starej prace.. budu mat zo mna radost :D ich chyba, nemali mi volat 48 hodin pred nastupom. na pohovore vrvaeli, ze to bude aktualne o 2 ci 3 tyzdne...
@tuli_tuli jeej dakujem moja 🙂 krasne srdiecko ni tam svieti 🙂
@lienka2407 no, odo mňa 😉 nech Ťa poteší
@tuli_tuli si zlata doma tiez budete mat oslavu? Mamkinu?
@lienka2407 dnes ideme blahoželať, keďže dnes je ten deň "D", no oslavu máme spoločne rodinnú až v sobotu 🙂
@tuli_tuli a kolko rokov ma mamka dnes?
@lienka2407 okrúhlych 60 🙂 a to som najmladšia zo súrodencov :D
@tuli_tuli no aj ja som najmladsia a mamka bude mat 61 v decembri 🙂 tak to poriadne oslavte 🙂
@sofi88 neviem ci to meranie nie je uplne zbytocne... len to stresuje.... ja sa na to asi vykaslem :(
@petka154 urob si najprv test az tak chod k dokimu 🙂
@svetlanka101 tak isty vyznam to ma.. vies podla neho zistit ci tvoje telo dobre funguje a ak otehotnies, vies si vypocitat aj presny datum.. aj mna to stresuje, hlavne ked tie teploty nejdu ako maju...
@petka154 ahooj tak ako dorazila???? nemam moc casu citat dalsie strany, tak ma informuj...my sme na dovci , oddychujeme ako sa len da a poriadne si to uzivame....pondelok som manzelovi oznamila nase 2 ciarky, tak sa veeeeeeelmi tesil....inak sa citim dobre, byva mi zle akurat vecer....ani nie tak zle ako sa citim max. plna a to cely den nic nejeme...a prideme na veceru a mna pri pohlade na to vsetko jedlo napina 😀 a som unavena, spim dve hodky doobedu, dve hodky poobede a vecer odpadavam....jedine co mi vadi je ze si nemozem dat ziadny miesany drink....a tak som sa na to tesiiiiiiiiiiiiiiiila 😖
Ahojte baby, no co meska niektorej mrcha, dufam ze všetkym aspon 2mesiace, to by bolo co a presunuli by sme sa do skupiny stastne mamičky,,,ale verím že po jednej tam pojdeme , pište čo nove
taaakze vydrzala som neprist sem az do vecera, som na seba hrda... 😀
@pecka13 no mne meska, takze som vo vyckavacej faze... a ty ako? 😉
@ja1985
a ty si tehu??? a ani si nam nedala vediet! 😉 blahozelaaam z celeho srdca... mne mrcha zatial este neprisla ale ja mam takeho tusaka ze nie som tehu, neviem no jednoducho to citim.... ☹
@svetlanka101
jasne ze si najprv spravim test, chcem v piatok ak mrcha nepride a potom v pondelok tiez ak nepride... a potom ked tak rovno v pondelok volam dokimu, ci uz s jednym vysledkom alebo s druhym.... 🙂
Ahojte dievcata... vsetkym Vam drzim palce aby to vyslo.
My sme sa tiez zacali snazit v juni (az v polke) ale pravdepodobne sme zmeskali plodne dni. V juli uz som si sledovala BT a robila ovulacne testy, tak myslim, ze sme sa celkom trafili.
Kazdopadne cez vikend alebo zaciatkom tyzdna by mala prist mrcha ... a ja dufam, ze uz nepride... uz si aj ja namyslam vsetky mozne priznaky tehotenstva :D
Rozhodla som sa, ze si spravim test az v utorok ... nechcem sa zbytocne stresovat s tym, ze bude test negativny .. ale to si nepripustam. Uz premyslam nad tym, ako to poviem manzelovi, ze cakame babo ... len sa bojim aby som potom nebola moc sklamana... ale ked to proste nejde neriesit...!!!
Ale je to straaaasne tazke odolavat tomu aby som si test urobila hned. Dnes mam 12. DPO
@jarusmischo
@tuli_tuli
@mirkajanickova
@sedlakovo
@fidela86
@kacennnka
@pecka13
@ja1985
cafte baby... tak moja bazalka dnes prudko poklesla a vsetky vieme co to znamena... 😢 takze mi neostava nic ine len pockat na mrchu.... tak nic no dalsi mesiac dalsia sanca.... 😉 pekny slnecny dnik vam prajem! 🙂
Inač baby, pohrávam sa s myšlienkou, že tento mesiac dokončím Femibion 800 (tretí mesiac) a vyskúšam Inofolic ... viem, že súčasne sa neodporúča ich brať, kvôli vysokej dávke kyseliny listovej ... čo Vy na to ? Čo beriete ? A aké máte skúsenosti ?
ahojte 🙂 ....my s manzelom sme sa vzali pred dvoma rokmi.Vzali sme sa z lasky a nie preto ze sme sa ,,museli" avsak asi rok sme boli bombardovany otazkami kedy uz konecne budeme mat dietatko. Tie otazky sme neznasali ☹ postupom casu to prestalo .....a my sme si vydychli ze nas uz nik neriesi. Ja a moj manzel sme si chceli este uzit jeden druheho 🙂 a ked sa ma niekto spytal ze preco este nechcem otehotniet odpovedala som, ze sa proste nato necitim. Nemala som pocit ze mi tykaju biologicke hodiny. Neskor moj manzel zacal obkukavat kociky ked sme boli vonku a zacali otazky typu ,,ten kociarik by sa ti nepacil?"... 😀 vedela som ze on je uz pripraveny a ze tuzi po babetku naozaj velmi, ale netlacil ma do niciho......Na vianoce som zrazu pocitila/ v sebe /ze nam nieco doma chyba. a vtedy to prislo ako blesk z jasneho neba....CHCEM DIETATKO!!! a to velmi....tak som vysadila HAK a pustili sme sa do toho......avsak uz piaty cyklus nic :(.....tak dufam ze sa nam to coskoro podari 🙂

@joy23 Suhlasim s tym, co si napisala.. Nez som zacala citat konika, nic som neriesila, len som sa milovala a cakala, ci sa zadari alebo nie. Teraz vkuse riesim vsemozne 'znamenia', aj ked sa snazim vypustit to z hlavy.. Do ovu vsetko v pohode, a akonahle mam po ovu, tak len cakam a cakam a riesim. Ale je tiez pravda, ze bez MK by som ani nevedela, kedy mam ovu a ake su tie znamenia, kedy najskor sa oplati testovat a podobne.
Na jednej strane mi MK pomohol a dava nadej, ked vidim, ako sa niekolkorocnym snazilkam konecne podari otehotniet. 🙂 Na druhej strane si myslim, ze mi citanie o potratoch, negativnych diagnoz a inych problemoch nepridava na pohode. 😒