Prvosnažilky od júna
Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????
no baby, vy ste sa peknde rozkecali a to som tu nebola len den.. nejake ste ukecane 🙂
Ahoj dievcata...
neviem co si o tomto mysliet. Meriam si BT, od ovu sa drzi na cca 36,9-37 stupnoch. Zajtra do 14DPO, takze by som teoreticky mala dostat menzes.
Dneska rano manzel vstal o 5 a nechtiac zobudil aj mna. Tak som si zmerala teplotu a klesla na 36,7 (predikkcia menzesu). Bola som strasne sklamana. Isla som na wc, pobehala po byte a isla naspat do postele .Potom som este zaspala a zobudila som sa 6:30. To uz som mala teplotu 37 ako obvykle.
Co myslite? Ktoru teplotu mam brat v potaz? Ta prva bola sice skoro rano ale po dostatocnom spanku. Ta drha bola v case cca ako obvykle ale uz to nebolo hned po prebudeni rano.
Ahoj holky, teda vy jste se rozpovídaly.... 🙂 Neměla jsem teď moc času tady chodit, ale ve zkratce - co se stalo za tu dobu: v pondělí jsme byla u doktorky a nabídla mi, že to začneme řešit. V úterý jsme absolvovali spermiogram - výsledky budou za 14 dní, tak snad dopadnou dobře. A mě by na konci srpna měla čekat laparoskopie, tak mám docela strach. Nemáte s tím někdo taky zkušenost? Byla jsem překvapená, že mi nabídla takové řešení už tak brzo, ale zas na druhé straně možná lepší dříve než se trápit rok a stejně bych se tomu třeba nevyhla. Teď jen, aby to k něčemu bylo a opravdu to pomohlo. Už teď mám šílený strach, co mě to čeká ☹
dievcata, @fidela86 vytvorila sukormnu diskusiu Vesely kutik alebo Radosti a smiechoty junovych snaziliek. ta tema bola zalozena na to, aby sme sa dokazali odputat od kazdodenneho sledovania, merania, pozorovania, 24hodinoveho sustredenia sa na mimi, co nikomu neprospieva.. prave naopak, je to tema, aby sme sa spolu podelili o vtipne zazitky a zasmiali sa trosku..pekny dnik
@petka154 jasne, hned ta tam pridavam...neviem presne este, ako to chodi s tymito diskusiami, ci je mozne nieco take ako prihlasit sa, ze chcete byt clenom alebo nie, ale ktokolvek by chces, nech uz to funguje akokolvek, napiste mi sukromnu spravu a a ja vas tam pridam...pekny vikend inak 🙂
@mirkajanickova
@petka154
@ja1985
@fidela86
@veronika218
@tuli_tuli Žienky, ja som taká rúra ... išla som dnes od auta do paneláku ... na ramene zavesená veľká taška s nákupom, v ruke ďalšia taška s nákupom a v druhej ruke košík so zeleninou od mamy a 2,5kg prach na pranie a v dlani kľúče od auta ... prídem pred panelák a stláčam na ovládaní od auta tlačidlo na otvorenie ... a viete čo? Tie "blbé dvere" na paneláku sa neotvorili 😀 tak som musela zložiť tašky a nájsť v kabele kľúče od paneláku 😀 a panička si musela otvoriť manuálne ...
Ahoj dievcata, tak dneska bola teplota o stupienok vyssia 36,8 ... ale stale to nie je to co predtym... som zvedava ako to dopadne ... dnes by som mala dostat mrchu :(
veronika218 ahoj, vitam ta tu a prajem vam nech sa vam coskoro podari a kupite si kocik podla predstav 🙂
@mirkajanickova uz si tam 🙂
@mirkajanickova
@ja1985
@fidela86
@veronika218
@tuli_tuli
@pecka13
@kacennnka
@jarusmischo
@reenik
divcence, co nam tu skapal pes??? nikto sa ani neozve niekto neupdatuje! co mate nove??? 😀 😀
@petka154 zatial ma pred mrskou tak uvidime ale uz tomu nevenujem taku pozornost lebo zatial ked som sa tesila tak som bola sklamana.... 😉
@fidela86 tak mne dnes konci mrcha takze sa ideme vrhnut na dalsi mesiac... 😉
medzicasom sa zacinam pripravovat na dovolenku, cestujeme buduci tyzden, takze idem dnes nakupit nejaky opalovaci krem a tak...
tak to je skoda, ze sa takto budete minat, ale co vies mozno prave ked tento mesiac bude taky slabsi a nebudes na to mysliet tak motyka vystreli... 😀
@veronika218 tak drzim palceky nech sa podari... ja osobne som sa rozhodla ze nebudem tolko dufam... raz to urcite pride ci uz uplne prirodzene alebo s pomnocou a zatial ma nejako nenahana vek takze to nebudem tolko silit... 😎
@veronika218 No dievčatá, ja mám všetky príznaky mrchy, dnes ma bolí "celý človek", takže sa asi nezadarilo ☹ Ale pokračujeme ďalej, nie?Netreba sa vzdávať, ved ženy sú bojovníčky, tak ideme na to !! 🙂
@sussie1605 jasneee, v pohode 🙂 My sme si pre istotu urobili doma plany na najblizie mesiace, tak ak by sa nezadarilo, potesim sa aspon tomu, co sme si naplanovali, cize je to win-win 🙂 tak ci onak 🙂
@mirkajanickova tak mi sme uz zacali ale asi na to nepojdeme stylom kazdy den ale kazdy druhy... ja si meriam aj bazalku takze by sme mali priblizne vediet ze kedy je ovulka.,.. a inak som niekde citala ze to ani nie je dobre kazdy den, lebo ze spermie tiez potrebuju nejaky cas aby dozreli... teda nechcem ta strasit, urcite vela bab otehotnelo aj takto ale radsej budeme len kazdy druhy a ked pride ovulka tak potom aj castejsie... teda ak sa bude dat, pretoze ovulka mi vychadza presne na cas, ked cestujeme na dovolenku a to ideme busom, takze ak pride vtedy tak nebudeme vobec... aj ked drahy zahlasil, ze sa skryjeme pod deku v buse... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mirkajanickova tak drzim palce, nech sa podari.... potom daj vediet.... 😉 ak budes tehu tak to buduci mesiac vyskusame aj my... 😀 😀 😀

@mirkajanickova
paci sa mi tvoj pristup, asi ti ho preberiem... 😀 😀 😀