Prvosnažilky od júna
Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????
@petka154
@mirkajanickova tak ako pise petka kazdy druhy den je to vraj idealne .... ale ja som skor za to ze najlepsie je to ked je chut lebo to bude stresovat teba aj manzela casom .... my sme to tak praktizovali jeden mesiac a to bolo ako keby sme boli roboti sme sa z toho smiali ze ako na vojne na povel 😀 tak sme od toho radsej upustili
@19mirka24 tak vita medzi nami snazilkami.... ktory DC si dnes?
no ved to ze ked som manzelovi povedala ze kazdy druhy den tak na mna tak pozrel- akoze to teraz bude na povel? 😀
ale ja to neberiem tragicky lebo mi sme aj tak vacsinou kazdy druhy alebo treti, takze to len okolo stredu ustrazim aby to bolo kazdy druhy a bude to ok... 🙂
Ahojte,
tak dnes rano som si urobila testik... a bol pozitiiiiiivny:D Dve silne ciarocky naskocili takmer hned 🙂)))
Robila som si pre istotu naraz dva testiky a obidva rovnake. Mam take zmiesane pocity. Na jednej strane sa neskutocne tesim a na druhej tomu este stale nemozem uverit. Rano som isla do prace a kazdu chvilu som si hovorila..."ty cakas babatko, si tehotna"
Vecer sa to chystam povedat drahemu, chem mu to podat nejak romanticky 🙂
no dievcata, hlasim sa aj po dlhsej odmlke.. zacala som v novej praci minuly tyzden som uplne KO, ani pisat sa mi po veceroch nechce, vzdy si vas len cez obednu pauzu precitam, co mate nove a to je vsetko....tak som znicene, ze ledva dycham... Nove okrem bolavyhc noh nemam nic.... MS nikde, test snehobiely, teplota stale 36,9 ( ale nemerala som cely mesiac presne, lebo som si povedala, ze to necham tak, ale teraz mi to posledne dni nedalo, tak som pokracovala s meranim, ale bez zapisovania, len tak na inf pre mna, ci sa aj nejako od ovu meni
@kacennnka gratulujem 🙂) pekne tehulkovanie prajem
@kacennnka blahozelaaam! 😉 uz nam tu bola treba nejaku tehulku, lebo postupne stracame nadej, takze este raz gratulujem a prajem ti aby si si co najviac uzila toto krasne a carovne obdobie... 😉
@joy23 hmmm, takze ty si este stale vo vyckavacej faze??ale to kludne moze znamenat ze si tehu len testik to este nestihol zaregistrovat! tak nezufaj... 😉
@joy23 hmmm... pariz, tak to by bolo super tam otehotniet.. mali by ste krasny darcek z pariza.. mna si rodicia doniesli z bulharska a kedze mam tmavsiu pokozku (dobre ma chyta na slnku) tak si robia srandu ze to kvoli tomu... tak tvoje mimi bude mat mozno skvely talent na francuzsky jazyk... 😀 😀 😀
zajtra mi má prísť mrcha...je to vaječník, ktorý funguje ako hodinky ( druhý má vždy čas minimálne 2 dni)...mám v sebe zvláštny pocit, ak dostanem bude to presných 6 mesiacov neúspešného snažilkovania...pevne verím, že mrška nedorazí 🙂
@kacennnka Blahoželám!!!!!! Práve som išla napísať, že už by bolo dobre, keby sa niekomu podarilo, aby sme sa trochu povzbudili a ni ho 😀 Užívaj tehu a čo najviac pekných pocitov 🙂
)
@joy23 Tiež si myslím, že by si mala ísť ku gyn., aby si vedela, na čom si a aby si nám tu vniesla trošku nádeje ... 🙂 potrebujem motiváciu ako soľ, lebo strácam nádej ... btw, máš ťažkú prácu? Kde pracuješ? Ak nechceš, tak nemusíš písať, alebo IP... Pekný večer a držím palec, nech mrcha nepríde ...
@jarusmischo veru treba nám tu viac motivácie...
dievky, uz sa asi rozbieha..necudujem sa jej, ze bola v tejto horucej dobe taka leniva :D
@jarusmischo ziadna tazka praca, predavanie doplnkov, je to praca na Kratky a Dlhy tyzden, len nevyhodou je , ze na mna cely den prazi slnko... popri tomto este ucim dlovencinu cudzincov a to je praca, ktora bude u mna vzdy cislo 1... tato nova je len tak pre vyplnenie volneho casu :D
@mirkajanickova
@joy23
@fewka
@petka154
@sedlakovo Žienky, chytá ma depka :( Volala som s mamou a tá natešená rozprávala o bábätku, ktoré sa narodilo susede a že vie o ďalších dvoch mojich rovesníčkach, ktoré čoskoro porodia ... doľahol na mňa smútok a strašný 😢 Celý telefonát som jej len odkývala a pritakala a bola som rada, keď som zložila ...
@jarusmischo vies,co... ja som zrovna dnes hovorila drahemu o tom , aky chyta , ked som v praci a vidim tam denne stovky mamiciek s bruskom ale mimi v kociku... no potoim, ze tak nemozem existovat.. to sa neda.. spoeniem sinsu oprimisticku temu a rozmyslam, cim prispejem..ale vzdy som tak unavena, ze nicim :D hlavu hore... aj my tam raz budeme...obudu mat babatka, a my a budeme pysit bruskami a nevlnostami a potom oni nam budu tisko zavidiet, to pekne obdobie
Ja viem, že raz áno ... len to na mňa doľahlo ... nejak sa mi v poslednej dobe nedarí, ale snažím sa všetko brať tak, ako to ide a robiť maximum preto, aby sme boli obaja spokojní, ale nejak sa to kopí, manžel mal úraz - operovali ho a od apríla je PN, mne skrátili v práci úväzok z plného na tretinový, už 4. týždeň nám kvôli prerábke nejde teplá voda, kvôli manželovmu úrazu nemôžeme ani na dovolenku a to, že sa nám nedarí mimi mi pridáva na zlej nálade ...
@joy23
@mirkajanickova
@joy23
@fewka
@sedlakovo
@jarusmischo
dievcata verte tomu ze nie ste jedine... ja vzdy ked vidim nejake babo na ulici, alebo v reklame tak mi normalne stiahne hrdlo... tiez ma chyta depka a pomaly zacinam rozmyslat ci po tomto cykle neprestanem s tym meranim bazalky... zbytocne ma to stresuje.. ale neviem ci vydrzim, lebo ked nebudem merat tak potom budem vynervovana z toho ze neviem co sa deje a kedy a vobec ci prisla ovulka atd... jaaaaaaaaaaaj... neviem vobec co mam robit... uprimne, uz sa nveiem dockat dovolenky, ze aspon trocha vypadneme a budem moct mysliet aj na nieco ine... najhorsieje ze drahy to nechape... poviem mi ze sa snazime len kratko tak co stresujem atd... ja viem ze by som nemala ale neviem si pomoct.... ☹ ☹ ☹
petka154 @mirkajanickova
@joy23
@fewka
@sedlakovo
@jarusmischo
baby tymito stavmi si naozaj iba skodite/me...naozaj si treba iba uzivat super sexik kedykolvek vas napadne a potom sa to pritrafi...ja tiez stale jednim ockom sledujem priznaky, ale nieje to spravne, aj usiak sa zacal stazovat, ze snazilkovanie nie je take super ako predtym...ja som si tak povedala, ze do septembra to nebudem riesit a ked sa do vtedy nezadari zajdem k dokimu, aby na mna mrkol a uvidime...priznam sa je mi lepsie ked to neriesim v jednom kuse...

@joy23 mozem sa k vam pridat aj ja do sukromky.... my uz sa snazime dlhsie nechavali sme tomu volny priebeh a od juna sme do toho vhupli naplno 😵