icon

Prvosnažilky od júna

rencika8
14. máj 2013

Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????

sussie1605
2. aug 2013

@sedlakovo mas uplnu pravdu, je lepsie hlavu vypnut,iked je to tazke.Ja som si povedala presne to iste a nebudem sa ani sledovat,pocitat,ratat,merat teplotu..nic.Chcem,aby to prislo nejak prirodzene po tom vsetkom, co mam za sebou, tak dufam,, ze aspon tehu vyjde tak celkom prirodzene.....zacinam mat syndrom bieleho plasta 😖 😠 ...a mrchu mam uz treti den dievcata ☹

fewka
2. aug 2013

zajtra robím tehotenský...bolesti v podbrušku síce sú, ale cítim sa veľmi slabá,stále spím ked nie som v práci..je pravda, že može meškať aj zo stresu, tak sa nevytešujem...

jarusmischo
2. aug 2013

@fewka Tak ja Ti budem siiiiilnizno držať palce, aby to vyšlo . . . . pozitívna správička by sa tu hodila 🙂

jarusmischo
2. aug 2013

@fewka btw, koľko ti mešká? Ak teda smiem vedieť?

fewka
3. aug 2013

@jarusmischo júúj sú to iba 4 dni 😀 ale tento vaječník je ako hodinky....nuž test bol negatívny, ak nič nepozvané nepríde, skúsim test zopakovať o pár dní

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
fewka
3. aug 2013

@mirkajanickova supeer, tak to sa bude obedík variť 🙂

jarusmischo
3. aug 2013

@fewka škoda, ale zase nič ešte nie je stratené ... 😉

jarusmischo
3. aug 2013

@mirkajanickova Tak to musí byť supeeer pocit .... si pamätám, ako som si ja vychutnávala kávu v našom byte, keď sme ho kúpili a to sme ho ešte nemali ani prerobený .... ale ten pocit, že je iba nááááš!!!!

jarusmischo
3. aug 2013

@sedlakovo
@petka154
@mirkajanickova
@joy23
@kacennnka
@fewka
@19mirka24 Dievčatá, pekný víkendík. Užite slnka a pohody 🙂
Ak som niekoho nepridala, nebolo to úmyselne 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=F5hOCH_QxDg
veronika218
3. aug 2013

baby...mam slabu ciarku ale viditelnu.....myslite ze sa to podarilo 🙂

fewka
3. aug 2013

@veronika218 váážne? supeer! zopakuj cca za 3 dni

jarusmischo
3. aug 2013

@veronika218 Supeeer, určite zopakuj o pár dní, ale keď ju vidíš, tak potom niet o čom 🙂

petka154
3. aug 2013

@veronika218 blahozelaaam... podla mna sa to urcite podarilo... drzim siiiilno palceky... 😉

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
fewka
4. aug 2013

dorazila 😒

simkarobkova
4. aug 2013

@veronika218 slabá neslabá-si tehu! ja sommala najskôr tiež len takého "ducha" 🙂

luca1986
4. aug 2013

Takze zasa nist, mrcha si ma zasa nasla, ale aj som to cakala bo sme to flakali tento mesiac. Tak hadam nabuduce 🙂 🙂 drzim vam vsetkym palce

jarusmischo
4. aug 2013

@fewka ☹ Ale ako si to ja hovorím, každý nevydarený mesiac nás posúva bližšie k tomu, ktorý bude ten vydarený, takže v podstate si zase o krok vpred ... musíme myslieť pozitívne 🙂

jarusmischo
4. aug 2013

@luca1986 Tak to je škoda, ale zase je dobre, keď to človek aj čaká, potom je menšie sklamanie. Ďakujeme 🙂

luca1986
4. aug 2013

@fewka aj tebe dnes? Aj mne :-\ ale nevadi pokracujeme dalej 🙂 🙂 drzim palce

luca1986
4. aug 2013

@jarusmischo tak tak ale hadam jedneho dna si cestu nenajde 🙂 🙂 🙂

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
fewka
8. aug 2013

baby potrebujem zodpovedat otazocku...mozno hlupa, ale fakt neviem odpoved...moze byt ovulacia este ked prebieha menstruacia? je to asi posledny den, ale farbim este trosku...

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
fewka
8. aug 2013

lebo ja som si na 99% ista ze ju mam...kvoli hlienu...rano som este farbila a poobede bum toto...normalne som ostala v soku

jarusmischo
10. aug 2013

@fewka Ovulácia nastáva u každej ženy v inom čase, nezávisle od týždňa menštruačného cyklu a MÔŽE NASTAŤ AJ POČAS
MENŠTRUÁCIE. Toto som našla ja na nete, tak asi ta tvoje tusenie neklame. Sama by som nevedela, či je to možné.

fewka
11. aug 2013

@jarusmischo no pekne, tak tento mesiac som ju v podstate premeškala....zvláštne tieto ženské telá 😒 asi sa budem musieť viac kontrolovať 🙂

jarusmischo
11. aug 2013

@fewka No ja mám s týmto občas problém, určiť si, kedy ju presne mávam, aj preto som sa radila s mojou gyn. a tá mi to potom folikulometriou potvrdila ... ale to, čo platí jeden mesiac, už nemusí platiť ten ďalší :/

Inak baby, čo plánujete dnes robiť? Ja chystám obed a poobede asi nejaká prechádzka, vykúka nám tu slniečko 🙂

fewka
11. aug 2013

aj nám po včerajšej búrke pekne vyšlo slniečko.Bola som na prechádzke s maminou trošku poklábosiť a dať si radleríka...teraz sa chystám pobaliť na zajtrajší odchod do Chorvátska a večer už len kostol.