Prvosnažilky od júna
Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????
@anusi to s tou antikoncepciou bola sprava pre mna? ak ano, tak brala som antikoncepciu 8 rokov, ale my sme si davali pozor s manzelom. Neviem ci by ti mesiac antikoncepcie pomohol v otehotneni. a myslim ze otehotneli skor baby co ju vysadili a uz aj hned sa zacali snazit...a na kazdeho to moze inak posobit, vies? 🙂 strasne moc drzim paste. Ozaj a nejaku hormonalnu liecbu ti nenasadali? ja mam kamosky co sa snazili dlllllhooooo a potom zacali brat par hormonov predpisanych lekarom a kazda z nich bola do dvoch mesiacov tehotna.
@kacatto pocuj, a nevies nieco o bazalnej teplote??? vraj po ovulacii ma byt zvysena a drzat sa do MS ... ibaze ja ju mam stale rovnako nizku... 36,5 .... musi byt zvysena? alebo je to u kazdeho indivindi?
@reenik no je to strasne blby pocit ak vsade naokolo tehotne, alebo s babatklami.... a nikdy v zivote by som si nepomyslela ze mne to nevyjde hned ked budem chciet !!! a ked citam kolkym nam to nevychadza podla predstav :((( ...
@svetlanka101 ani nemluv, všechny kamarádky už jsou buď aspon tehotné nebo mají mimčo.... nejhorší je, že už to ani nemám s kým probírat... protože ony tě sice vyslechnou, ale vím, že už mají jiné problémy... a nebo to poslouchají jen ze zvědavosti, protože jim se to povedlo na poprvé... taky jsem si myslela, že vysadím tabletky a bude to hned...
Jinak holky, teď jsem zjistila, že jsem si omylem překlepla na koník. sk...., ale líbí se mi tu u vás, neva, když zůstanu? 😕
@svetlanka101 Uf, moc nie. Snazila som sa merat si ju, ale vydrzala som asi tyzden, potom ma to prestalo bavit. Skus kuknut stranku s tou tematikou tu na MK, ja som odtial vtedy cerpala a baby to tam maju vymakane. 😉
@reenik tak mne idu na nervy hlavne tie otazky... a kedy babo? a co nechcete, ze stale nic nemate? a najviac sa vytesuju ak sa mi podari pribrat, alebo ked si obleciem nieco volnejsie .... hned myslia ze nieco skryvam... a to ma vzdy dorazi...
@kacatto ok dik, idem mrknut 🙂
@svetlanka101 Přesně tak.... a v práci za mnou chodí ředitel poslední dva měsíce co dva - tři týdny a ptá se jestli náhodou nejsem už těhotná a to jen kvůli věku, v práci se samozřejmě s tím nesvěřuju... to mě vždycky uplně dorazí... kdyby věděl.... My to nikomu neřekli, takže kamarádi se ptají spíš tak ze srandy, podle mě je to ani asi nenapadne, jak až to může občas zabolet ☹
@reenik ja si myslim, ze tu mozes pokojne ostat 🙂 my ta tu rady uvitame 🙂 a drzime ti palce, aby sa vam to cim skor podarilo.. a tie otazky od ludi su neprijemne, vobec cloveku nepomahaju na psychiku a ked sme vlastne pri tom, co ich do toho, ked budeme chceit, tak im to oznamime aj same,nie?
@sofi88 díky! No přesně tak... bohužel, nekdy člověk chce, ale příroda to zařídí jinak... Nejhorší je, když si teď zase uvědomím, že mám před sebou asi 23 dní čekání, jestli tento měsíc vůbec přijde ovulka... ach jo ☹ Kdyby se mi to podařilo alespoň něčím ty cykly zkrátit, ale když už zkrátím cyklus o pár dni tak ovulace je stejně furt po 22dni a to je na prd... nemáte nějakou radu na dlouhé cykly?
Ahojte. Som tu nova. Tiez sa snazime od juna ale ziatial nic.
VŠETKÝÝÝM SNAŽILKÁM!!!!!!!
Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho ťahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.
vitam aj ostane nove snazilky 🙂
mne b mala mrcha prist buduci pondelok, tak uvidime co a ako, na jednej starne nechcem aby prisla, no ale aj chcem, aby som vedela, ze som v poriadku..no katastrofa so mnou, ze? minuly mesiac som na menzes cakala 3 tyzdne to sa mi nikdy enstalo a tak som prosila, nech ich uz dostanem a aby sa upravili ... a teraz zas chcem aby, nedosli, ale len v suvislosti s dietatom.. nie so zdravotnym problemom :D tak som zvedava ako sa to v pondelok vyhroti.. zatial mam pichanie v podbrusku, bolave prsia ( ale len rano, co u mna nezvyk, lebo mna boleli vzdy jak fras tyzden pred ms a pocas ms), no teraz bolia len rano.. teda vlastne sa na tu boelst zobudim a potom uz dobre.. ani naznak.. no som zvedava, co tento mesiac moje telo vypluje za ukaz :D ci meskanie, presnost alebo mimi.. esteze su len 3moznosti
Ahojte tento mesiac, bol manžel počas mojich plodnych dni doma , tak sme sa poriadne snažili, dufam že mrcha už nepríde 😠 , držte palce 😉
@kacatto ahoj, ako? mna stale picha dole v pod brusku.... som z toho na nervy.... nikdy ma to tak nebolelo.... urcite si budem namyslat a nakoniec to bude ten zapal : 😒 ... ty kedy cakas mrchu?
@svetlanka101 Ahoj, no urcite zbehni k lekarovi, ak to neprestane. Snad nic vazne, iba sa ti tam daky maly mimozemstan uhniezduje 😉
No mrcha by mala (ne)dojst bud dnes alebo zajtra, aj stale citim take tlaky v podbrusku - nie cely den, ale v takych navaloch. Krize ma uz nebolia, teda aspon teraz ich necitim :D Neviem, co si mam mysliet uz o tom - mala som niektore priznaky ako ked som bola naposledy tehotna, ale test negativny, tak neviem ci len paranoia. Radsej ratam s tym ze sa tento mesiac nezadarilo, ale nadej zomiera posledna 🙂 A jedna vestica, co mi aj manzela vyvestila ("uz ho vidim vo vasom zivote, ale este o svojej laske neviete" - haha, byvaleho frajera kamarat, LOL), mi povedala, ze budem mat 2 deti, tak teda verim, ze sa tych dvoch spuntov dockam 😀
@joy23 teda čekat tři týdny na ms by se mi fakt nechtělo 😒 Já se to teď snažím brát optimisticky, včera jsem byla sice hodně zklamaná, ale na druhé straně aspoň pojedem někde na dovolenou, možná k moři... to bych si na začátku těhu netroufla. Tak je třeba se na to dívat z té lepší stránky ☹ Tam na to všechno zapomenem a třeba přijedem tři, že? 😉

Utrogestan mám normálně od doktory, prý by mi měl pomoct zkrátit cykly... ale to se zatím nekoná, pořád jsem tak na 37 dnech z původních 39. Nosifol jsem objevila tady na koníkovi, každý říká, jak je to zázračné a hned po tom otěhotní, u mě asi taky moc nezabírá 😅 Je to takový rozpustný vitamín do vody, na krabičce je napsané horčík a kyselina listová a ještě něco... je to celkem novinka, ale taky pěkně drahá 😠 NO jo, co by člověk neudělal, že?