icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
9. feb 2012

@franzziska no ešte doobeda pridala, musíš prelistovať asi 7 strán dozadu ak nie viac 😀 už presne neviem na ktorej to bolo, ale je to tu z dnešného dopoludnia 😉

@bubacik5 prvé výsledky sú pomalé a málo husté, ostatné si musím dať preložiť do ľudskej reči smrteľníka 😠

gelinka75
9. feb 2012

@bubacik5 mame rovnaky program, aj ja idem strihat, v sobotu ideme na svadbu a vyzera ako matoha 😀

spula22
9. feb 2012

@vardzikova ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj 😀 😀 😀 😀 😀

spula22
9. feb 2012

@chorucka caff milacik.mne az na 39DC 😀

spula22
9. feb 2012

@mata_ba a mozno ani nie 🙂

fifitko25
9. feb 2012

@gelinka75 ďakujem moja za milé slová a povzbudenie 😉 stále myslím na to, že mm mal v ten deň odberu spermií poobede teplotu a mal ju aj dva dni potom, asi bol prechladnutý a unavený... mohlo to ovplyvniť výsledky... odvtedy mu dávam tiež vitamín E, zinok, B-komplex a Koenzym Q10 a macu 😀 tak dúfam, že to bude lepšie... chceme ísť potom ešte na jeden spg po návrate z Číny, či sa niečo zmenilo, lebo vraj u mužov sa to mení dosť rýchlo.... a ak to bude stále zle, tak potom pôjdeme na IUI

aliaxa
9. feb 2012

baby chcem si dat prerusit studio ako dovod som uviedla tehotenstvo a potrebujem od doktora potvrdenie myslite ze mi ho da?

su_san
9. feb 2012

@franzziska no tak ja som mala neskutočné krče, všetko ma nafukovalo, bolesti tak ako asi aj ty...zistilo sa že to robilo pravdepodobne ovocie a ovocné čaje, ktoré som v tom období veľa pila...preto som toto vylúčila, nasadila probiotiká, dlho trvalo kým sa mi to ako-tak upravilo, rok som ovocie nejedla vôbec, teraz postupne skúšam aj kvôli mimi,aby som mala dosť vitamínov...bola si u lekára?alebo na gastro? alebo niečo na trávenie berieš? rada Ti pomôžem, mám to zbehané 😝

gelinka75
9. feb 2012

@fifitko25 ano aj moj ide na kontrolny spg, musim ho zajtra prihlasit, lebo dr vravela, ze jeden krat to moze byt aj skreslene, aj stres vela robi, ved sa ani necudujem, ze aj moj dal toho menej ved v takej miestnosti atd. neviem ako ste davali vy

gelinka75
9. feb 2012

@aliaxa jasne, ze da, ale otazka je za kolko 😀

su_san
9. feb 2012

@fifitko25 páči sa mi, že to nevzdávaš...vraj sa to dá vitamínmi zlepšiť a každé 3 mesiace sa to mení, lebo sa tvoria nové spermošky...hlavu hore 😎

franzziska
9. feb 2012

@su_san nebola som u lekara...a ty si mala kedy krce? hocikedy? lebo ja mavam ked idem na wc a konam potrebu /"ludovopovedane:ide mi to tymi cestickami von"/. Vtedy ma to picha v okoli criev a konecniku.

aliaxa
9. feb 2012

@gelinka75 tak to je uz druhy otazka ale potrebujem to 🙂

gelinka75
9. feb 2012

@su_san a to co je za chorobu? ☹

palculienka2011
9. feb 2012

caute milaaackoveeee, akooo?
u mna super fasa, desne ma boli/picha/taha v podbruchu, neviem, co to jeeee, ale raz napravo, raz nalavo 😠 inac 25dc a 11-12dpo a prsia boli ako pred mrchou, ale nie az tak intenzivne, ako obvykle. konec hlasenia

@fifitko25 citam, ze spg nic moc, ale nechce sa mi verit. Ved uz fazulacka bola, tak to nemoze byt take zleee 😉

vavenecka
9. feb 2012

@anett6212 ahooj,a klesá,či stúpa,či stagnuje?

anett6212
9. feb 2012

@palculienka2011 ahoj moja, tak mne neprisla mrchana dneska a grafik http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr...

fifitko25
9. feb 2012

@gelinka75 no dal vraj dosť do pohárika, nebola som s ním vo vnútri 😀 ale dve noci predtým mal v noci niečo ako samovoľný únik, lebo sme nemali predtým dlho sex - asi 10 dní, tak neviem.... isto chceme ešte jedno vyšetrenie pred tým, než začneme riešiť ďalej 😉 a my sme asi teda obaja pokazení, ja malé vajka a mm pomalých bojovníkov... no to sme teda dvojka 😠

anett6212
9. feb 2012

@vavenecka ahoj pozri si http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr... strasne ma bolia az ma palia krize

vavenecka
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a blahoželáááááááááááááááám 🙂 🙂 takúto radosť z mrchy si asi ešte nemala,že? 😀 inak ahooj 😉

fifitko25
9. feb 2012

@su_san čo iné mi mojka ostáva, už len veriť, že to vyšetrenie nič neznamená 😉

fifitko25
9. feb 2012

@palculienka2011 tiež dúfam, že to bolo spôsobené teplotou, čo mm mal, keď bol na spg 😅

vavenecka
9. feb 2012

@franzziska kde,kto zdrhá,či je tu? 😀 😀 😀 😀 hej hej,bola streda,trtkať treba,ale aj tak nič nebolo 😀 😀 😀

palculienka2011
9. feb 2012

@anett6212 akurat citam, ze si ale merala skor nez obvykle, cize ti odporucam tuto teplota vobec nebrat do uvahy, lebo co hodina, to +0,1stupen 😉 a aj keby, ten pokles je malickyyy, nato v akom pokrocilom stadiu cyklu si...uvidis zajtra...a kedy ides testovat?

mata_ba
9. feb 2012

@su_san dakujem moja...rada by som..ale uz som v postielke,vygrc..,osprchovana a je mi lepsie..

@anett6212 uvidim ako to pojde..ked to bude zle,pojdem urcite...

@fifitko25 ajoj.ano,zase som dnes zacala grckat ☹

fifitko25
9. feb 2012

@anett6212 ten graf je zatiaľ dobrý, rozhodujúca je zajtrajšia teplotka

kikaneu
9. feb 2012

@lucecita ahoj 🙂 no aký si mala deň? 🙂

anett6212
9. feb 2012

@palculienka2011 ja som si uz ten jeden stupen tam prihodila lebo som ako hovoris skoro merala. a hodinu cize 0,1 stupna. rano som mala 36,9

anett6212
9. feb 2012

@mata_ba podla by si mala ist aj ked ti to prejde lebo co ak je to nieco vaznejsie

vavenecka
9. feb 2012

@anett6212 no ja sa v tých grafoch moc nevyznám,ale pred mrchou klesá teplota...hmmm...