Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj 😀 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 ďakujem moja za milé slová a povzbudenie 😉 stále myslím na to, že mm mal v ten deň odberu spermií poobede teplotu a mal ju aj dva dni potom, asi bol prechladnutý a unavený... mohlo to ovplyvniť výsledky... odvtedy mu dávam tiež vitamín E, zinok, B-komplex a Koenzym Q10 a macu 😀 tak dúfam, že to bude lepšie... chceme ísť potom ešte na jeden spg po návrate z Číny, či sa niečo zmenilo, lebo vraj u mužov sa to mení dosť rýchlo.... a ak to bude stále zle, tak potom pôjdeme na IUI
baby chcem si dat prerusit studio ako dovod som uviedla tehotenstvo a potrebujem od doktora potvrdenie myslite ze mi ho da?
@franzziska no tak ja som mala neskutočné krče, všetko ma nafukovalo, bolesti tak ako asi aj ty...zistilo sa že to robilo pravdepodobne ovocie a ovocné čaje, ktoré som v tom období veľa pila...preto som toto vylúčila, nasadila probiotiká, dlho trvalo kým sa mi to ako-tak upravilo, rok som ovocie nejedla vôbec, teraz postupne skúšam aj kvôli mimi,aby som mala dosť vitamínov...bola si u lekára?alebo na gastro? alebo niečo na trávenie berieš? rada Ti pomôžem, mám to zbehané 😝
@su_san nebola som u lekara...a ty si mala kedy krce? hocikedy? lebo ja mavam ked idem na wc a konam potrebu /"ludovopovedane:ide mi to tymi cestickami von"/. Vtedy ma to picha v okoli criev a konecniku.
caute milaaackoveeee, akooo?
u mna super fasa, desne ma boli/picha/taha v podbruchu, neviem, co to jeeee, ale raz napravo, raz nalavo 😠 inac 25dc a 11-12dpo a prsia boli ako pred mrchou, ale nie az tak intenzivne, ako obvykle. konec hlasenia
@fifitko25 citam, ze spg nic moc, ale nechce sa mi verit. Ved uz fazulacka bola, tak to nemoze byt take zleee 😉
@palculienka2011 ahoj moja, tak mne neprisla mrchana dneska a grafik http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr...
@gelinka75 no dal vraj dosť do pohárika, nebola som s ním vo vnútri 😀 ale dve noci predtým mal v noci niečo ako samovoľný únik, lebo sme nemali predtým dlho sex - asi 10 dní, tak neviem.... isto chceme ešte jedno vyšetrenie pred tým, než začneme riešiť ďalej 😉 a my sme asi teda obaja pokazení, ja malé vajka a mm pomalých bojovníkov... no to sme teda dvojka 😠
@vavenecka ahoj pozri si http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr... strasne ma bolia az ma palia krize
@l_e_n_o_c_k_a blahoželáááááááááááááááám 🙂 🙂 takúto radosť z mrchy si asi ešte nemala,že? 😀 inak ahooj 😉
@palculienka2011 tiež dúfam, že to bolo spôsobené teplotou, čo mm mal, keď bol na spg 😅
@franzziska kde,kto zdrhá,či je tu? 😀 😀 😀 😀 hej hej,bola streda,trtkať treba,ale aj tak nič nebolo 😀 😀 😀
@anett6212 akurat citam, ze si ale merala skor nez obvykle, cize ti odporucam tuto teplota vobec nebrat do uvahy, lebo co hodina, to +0,1stupen 😉 a aj keby, ten pokles je malickyyy, nato v akom pokrocilom stadiu cyklu si...uvidis zajtra...a kedy ides testovat?
@palculienka2011 ja som si uz ten jeden stupen tam prihodila lebo som ako hovoris skoro merala. a hodinu cize 0,1 stupna. rano som mala 36,9

@franzziska no ešte doobeda pridala, musíš prelistovať asi 7 strán dozadu ak nie viac 😀 už presne neviem na ktorej to bolo, ale je to tu z dnešného dopoludnia 😉
@bubacik5 prvé výsledky sú pomalé a málo husté, ostatné si musím dať preložiť do ľudskej reči smrteľníka 😠