Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba juuuj chuuuuda, historia sa opakuje?? 😖 😖 urcite sa chod vysetrit, to nemoze byt len tak...ale aspon ti ovulu vyznacilo, aj ked je to teda prazvlaaastne, ale mate to poistene tak ci tak, tak uz len tu grcku vyriesit 😉
@l_e_n_o_c_k_a čau Lenka 🙂 ja som ti vravela, že sa dočkáš 🙂 paráda, takže si so mnou a lucecitou na jednej lodi 🙂
@vavenecka ahoj moja..no zase mi to zacalo ☹ ako minuly cyklus...a dojde mrcha a prestanem...ale aspon grafik je pekny 🙂 www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
@palculienka2011 no veru..ale tak uvidim co cez vikend...rozmyslam aj nad testom..lebo ma ale 3-4 dni dozadu naplo pri umyvani zubov..prsia mi dnes nejak otazeli,to podbrusko ma uz dost dlho trapi a aj krize zacali boliet...ale urcite pride mrcha a bude ale tyzden zase meskat...
@fifitko25 a ved nemas od toho nejaky listocek? ci sis iba volala na vysledky? ale nestracaj nadej, kamoskin mm mal tiez take problemy a doktor im doporucil totok http://www.mojalekaren.sk/profertil-60-cps/ a za dva mesiace ostala tehotna :D
@bubacik5 mm to má so sebou, dnes len došli výsledky, tak mi to len čítal do telefónu.... chcem to prebrať s mojim dokim a urobiť ešte jedno vyšetrenie tak o mesiac a pol, lebo sa vraj doporučuje ešte o 3 mesiace opäť, keď sme boli v januári, tak dáme ešte začiatkom apríla. O profertile viem od dokiho, ale čítam na neho na nete aj zlé recenzie, že sa spg po ňom aj zhoršil... no pôsobí asi rôzne na každého inak 😒
@kikaneu ahoj mojka 🙂 ano,zase som dnes zacala ☹ a teplotka 🙂 www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
@fifitko25 ale zlato,čo toto??? samé zlé správy tu dnes čítam...stalo sa dnes aj niečo pozitívne? no hádam sa vám tam aspoň budú poriadne venovať...a kde je to centrum?asi tu v ZA nie,či?...práve som si konečne prečítala,čo presne je IUI,doteraz som to len čítala,ale nevedela som,čo presne to je...toto mi ešte príde ako celkom normálny spôsob počatia,v podstate pomôžu spermiám dostať sa tam,kam majú a predtým pekne kontrolujú rast folíku...koľko asi trvá od odporučenia,kým by ste na IUI išli?
Babenky otazka 🙂 ked nevide prve IUI aka musi byt medzi tym pauza*? po akom case sa moze robit druhe IUI?Diky 😀
@mata_ba skoda, ze si nerobila ovu testy, ale to si nemala ako vediet...by ma fakt zaujimalo, ci to bola ovula alebo ee...ale mne predminuly cyklus tiez oznacilo ovulu na 17dc, kedy som nemala absolut ziadne priznaky, ani hlien ani bolesti, dokonca ani ovu test-vsetko toto bolo na 13-14dc, ff je asi pretazeny a trepe dve na tri 😀 😀 a kedy mas dostat?
@vavenecka no celý tento rok sa pre mňa začal úplne že zle 😠 teda neviem, či som až taká neposlušná a teraz musím niesť svoj kríž.... ☹ ☹
chceme ešte jedno vyšetrenie spg po návrate z Číny a ak to nebude lepšie, budeme riešiť to IUI. Vtedy vyfiltrujú zlé žraloky od dobrých a pomôžu im k vajku. Predtým robia žene stimuláciu, aby bolo vajko veľké a pripravené, to už mám za sebou, takže viem, čo ma čaká....
@kikaneu to ano,uvidime ci sa bude drzat dalej...na jednej strane dufam a na druhej strane si hovorim,ze nic...lebo aj minule mi bolo vsetko mozne a nakoniec nic...mrcha meskala 5 dni...urcite aj teraz to tak bude...
@palculienka2011 uz v nedelu by som mala dostat...ale minule mi meskala 5 dni,tak ktovie ako to bude teraz...predtym som mala mrchu ako hodinky...ja som si ista,ze som mala ovulu na ten 16 DC..vtedy ma aj dost pichalo v podbrusku a aj ideal hlienik..
@fifitko25 aha, sak jasne je lepsie si ist zopakovat vysetrenie ci sa nahodou nezlepsil a tak.....
tak je vela ludi a kazdy to uziva za inych podmienok a vela ludi ktory sa o seba horsie staraju a ked to nepomoze povedia ze su na vinne lieky,....ved vies ako to chodi... to je napr.: "cely zivot sa stravujem zdravo a aj stak mam rakovinu pluc, to mam urcite z tej zdravej stravy" ....ale to ze fajci ako duha, to ho nezaujima...
tie lieky su drahsie, to hej...ale uz ked by mi aj doki odporucal tak by som to vyskusala za to nic nedas...zrovna to pomoze...
@fifitko25 neboj,tak ako zle začal,tak tak dobre musí skončiť,buď budeš ešte tehu,alebo už s drobcom na rukách 😉 hádam vám tá Čína pomôže,odreagujete sa a nakoniec sa ešte vrátiš tehu 🙂 inak ako ti vtedy vychádza cyklus?...hej hej,našla som dobrý článok,pekne to tam bolo vysvetlené 🙂

@fifitko25 no veru ze. zajtrajsok je rozhodujuci. som zvedava. velmi velmi velmi. nech uz je rano. nech viem na com som 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵