icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
9. feb 2012

@vavenecka ja tu nerada citam knihy lebo pride zakaznik a pretrhne ma zo siete myslienok. knihu citam vzdy vecer v posteli. tam ma nikto nevyrusuje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a tu v obchode je nuda

mistisa
9. feb 2012

@fifitko25 mna to postupne napada tie otazky chacha 😀

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka no praveze toto budem mat do mrchy..mrchu si odpinkam bolestivo prvy den-dva a pohodka...to tak mam vzdy..len to grc mam druhykrat...

lucecita
9. feb 2012

@kikaneu ahoj moja, deň bol úplne skvelý, len teraz na večer ma dobehla migréna jak hrom...treští mi v hlave, je mi na vracanie a strieda sa mi zimnica s horkom ☹ ☹ ☹ a ty ako?

mata_ba
9. feb 2012

@anett6212 uvidim no...

fifitko25
9. feb 2012

@bubacik5 máš pravdu, každý reaguje na lieky inak, asi to skúsime 😉

@vavenecka no ak príde mrcha načas, tak plodné dni sú pred odletom 😀

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba nechápem,kokos,že grcať pred mrchou?...ach moja,čo sa to v tebe deje? k lekárovi sa nechystáš?

mata_ba
9. feb 2012

@spula22 hm..a mozno nie...uvidim co bude dalej...

vavenecka
9. feb 2012

@fifitko25 ak príde neskôr,tak plodné dni budú v Číne a vy budete mať čínske bejbe 😠 😀 😀

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka no ved to keby som vedela 😀 nikdy som to nemala..a teraz bum - druhykrat..od mrchy mi nic nie je..prejde ovulka a zrazu mi je zle...ale ak mi to neprejde cez vikend,pojdem k dokimu

bubacik5
9. feb 2012

@fifitko25 jj ved uvidite, ked sa spolu dohodneme aj s dokim 🙂 tak zelam skore napravenie a uz aby si bola tehuuuu 🙂

vavenecka
9. feb 2012

@anett6212 a kde to pracuješ? no k nám do knižnice za tie 4 hodiny nikto nepríde...za celý január prišiel len 1 ujec! 😀 😀 a tak ani sa im nečudujem,v takej zime sa trepať do knižnice...takže ja si schuti prečítam,čo chcem 🙂

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba čiže ti to trvá od ovulky po mrchu? no páni,dosť teda...hm,záhada 😠

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka no ved to..najprv ma aj napadlo,ci som nebola v zaciakoch tehu..lebo ked prisla mrcha,mala som az take zrazeniny krvave...ale testy boli negat...a ani doktor nic nevidel..jedine,co mi povedal bolo,ze mam vysoku sliznicu...

franzziska
9. feb 2012

@vavenecka no lenze ja som mala byt na chate nie hento 😀 😀 😀

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba aj mne to napadlo,že či náhodou skoré tehu by to nemohlo byť...a vlastne teraz si koľký DC?

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka no dnes som 26 DC

fifitko25
9. feb 2012

@mistisa tak moja, na IUI sa môže ísť hneď na ďalší mesiac, ak to na prvýkrát nevýjde, odporúča sa najviac 3-4x, ak nič, tak potom IVF

vavenecka
9. feb 2012

@franzziska veď ja viem...no ale strašne milé od neho,že ťa tak pekne odignoroval 😠 by som si tam sadla pred ordináciu a čakala

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba mhm,a mrchu mávaš ktorý DC?

franzziska
9. feb 2012

@vavenecka srat nanho , neni jediny na svete 😀 😀 😀

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba zle som sa opýtala,mrcha je vždy 1DC 😀 😀 ale teda,koľko dňové cykly mávaš? 😉

vavenecka
9. feb 2012

@franzziska tak taaak 🙂 a už si si iného vyhliadla,či?

franzziska
9. feb 2012

@vavenecka skrytu postu som ti poslala 😀 😀 😀 co nevidis? 😀 😀 😀

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka az na poslednykrat,mrcha dosla vzdy na 29 DC..teda 29 DC bol 1DC

vavenecka
9. feb 2012

@franzziska nestíham všetko naraz čítať 😀 😀 už som odpísala 😉

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba no teda,to máš ako z knižky 😉 a ja neviem,čo sa deje,od nového roka sa akosi cykly naťahujú...teda aspoň mne

mistisa
9. feb 2012

@fifitko25 diky moja super 🙂 a zevraj tam sa vypisuje aj ziadost na IVF na preplatenie 🙂 to je super. cize vlastne kazdy cyklus 3-4 krat po sebe 🙂 to je dobre 🙂

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka to je dobre divne...mohlo by sa to vratit do starych dobrych kolaji 🙂

fifitko25
9. feb 2012

@mistisa a koľko stojí IVF? vôbec nemám prehľad 😅