icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@vavenecka lebo ze 3DC je najvacsia mrcha ☹ v papieroch mam napisane 3-5 DC, no len ked 5 DC nebude uz mrcha tak neviem co sa bude diat ☹

fifitko25
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ideš na profil? či prečo toto riešiš?

ivnik
9. feb 2012

@fifitko25 ďakujem moja, aj Tebe nech sa darí 😉

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba tak treba 😉

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka jaj..ja uz chcem vediet ako toto vsetko dopadne

vavenecka
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a hmm,no musíš veriť,že vydrží...a na 3DC najsilnejšia?ja mám max prvé dva dni,potom už slabne

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@fifitko25 ano aj profil, +FSH, LH, estrogeny a progesteron... poslali ma z heliosu na krv k mojmu dokrorovi, a potom z vysledkami pojdem do Heliosu. a som sa rozhodla, ak sa bude dat, co najskor chcem ist na IUI

kikaneu
9. feb 2012

@mata_ba moja, veď nejak bude 🙂 neboj, ak nevyjde tak ideš k lekárovi a vyrieši sa to 🙂 a ak budú dve čiaročky, tak sa už budeš len tešiť 😉

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba myslím,že tento mesiac sme všetky zvedavé,ako to s nami dopadne...divy divúce sa tu dejú 😠

vavenecka
9. feb 2012

@fifitko25 čajík a cukráreň? teraz naozaj,na čo to tam fakt chceš ísť? isto na čajík? 😀 😀

fifitko25
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no miláčik, tak to sme asi dve 🙂 my pôjdeme po číne ešte na jeden spg, ak nebude dobrý, tak hneď riešime IUI a basta 😀

kikaneu
9. feb 2012

@lucecita joj mojka, tak sa šupni do postieľky a oddychuj....nech ti to čím skôr prejde....mňa tiež začala teraz pred hodinkou asi bolieť hlava....ale už to nejak vydržím aj bez tabletky 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@vavenecka no vies, kazda sme ina... 😉

ja mam niekedy uplne slabulinku, a teraz ma az zalieva ☹

fifitko25
9. feb 2012

@vavenecka no jasné, veď naposledy to nevyšlo...tak si dáme druhé rande 😀 už by mi do toho nemalo nič príjsť, ..... je to už týždeň, čo starký........... 😔 😔

mata_ba
9. feb 2012

@kikaneu ano,ano..tak to aj beriem 🙂 len to cakanie je hrozne 😖 😉

lusinda1989
9. feb 2012

@vardzikova pochybujem take velke byt urcite nemoze to je hroooozne vela neviem ine tam nic v mm neni :(

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka to ano...ale hadam to u vsetkych povedie k // 🙂

vavenecka
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veď jasné 😉 tebe to akože prispôsobil podľa toho,kedy máš najsilnejšiu či ako? 🙂

kikaneu
9. feb 2012

@mata_ba poznám to 🙂 no moje posledné čakanie mi zbehlo tak rýchlo, že ani neviem 🙂 neboj, zletí to 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@fifitko25 nás caka kontrolny spg v marci, to akurat doberie vsetky vitaminy, a tvojmu co odporucili?

vavenecka
9. feb 2012

@fifitko25 snáď hej 🙂 už sa to musí podariť 😉 no moja,veru to strašne letí ☹

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@vavenecka nie nie, to je vseobecne pre kazdu zenu, od 3 do 5DC

fifitko25
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veď to, že sa chcem poradiť ešte s dokim, ale doporučil kvapky PROfertil... naordionovala som vitamíny na to, čo máme najhoršie, potom urobíme ešte jeden spg a potom uvidíme, čo bude... ale chcela by som ešte hodiť reč s dokim, musím mu zajtra zavolať, či si tie výsledky môže pozrieť

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba takéto chaosy musia viesť jedine a len k // 😠 😀

mata_ba
9. feb 2012

@kikaneu co si sa zamestnavala vsetkym moznym? 😀 ja sa uz tesim na vikendik..pojdem s mojim drobcom opat na prechadzku..uz ju aj pustame...staaale sa drzi pri nas 🙂 moja micka 🙂

vavenecka
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a hmm,no tak napr u mňa by to bolo mierne nanič 😠 preto som sa pýtala 🙂

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka to by bola ale parada..ze mi vsetky "stare" do konca reku vsetky tehu 😀 😀 a teda samo,ze aj nove baby 🙂 jaj..hladna som 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@fifitko25 no moj berie swiss energy man, teraz som objednala tribulus a carnitargin + tie ostatne vitaminiky a macuuu o profertile som nepocula 😖

kikaneu
9. feb 2012

@mata_ba vidíš, šikovná je 🙂 ani nie, veď som bola PN, nebolo sa ani čím zamestnať až tak...len som si dlho vyspávala, potom poupratovala v kuchyni, varila, bola som tu s vami 🙂 potom káva s rodinkou a večer zas tu s vami.....takže nič také špeciálne som nerobila 🙂 len mi to nejak rýchlo zbehlo......aj my chceme ísť cez víkend, no asi v nedeľu až, lebo v sobotu nám prídu montovať linku 😀 tak sa tešíííííím 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@vavenecka dnes si bola doma? ci chodis na prax?

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba no to by bolo úplne že geniálne 😉 a potom si dáme nejaký zraz 😀