icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a že krbík,ccc,jaká romantika sama so sebou,čo? 😠 veru zavolaj,ja som s mojim na fb písala 🙂

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka hej veru sama 😖 volala som, nezodvihol 😠 musim si nejakeho noveho nabalit 😀

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 ideme hľadať spolu? som sa mu minule vyhrozila,že si nájdem milenca,lebo ma zanedbáva 😠 😀 😀

kikaneu
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@vavenecka dievčatá....upadá nám tu morálka.....správajte sa slušne! 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka suhlasim podme si najst nejakych fesakov na záskok 😀 len ja som nepouzitelna v mojom stave 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@kikaneu až mi bolo čudné že sa nik neozval... 😀

vavenecka
10. feb 2012

@kikaneu ale noo,dopraj nám trošku,aspoň slovné osvieženie našich čakačiek na mužov 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a hlavne,že on bude použiteľný 😠 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka miciiik dajme si radsej studenu sprchu bo nas z tejto stranky vyzenu za rusenie moralky 😀 😀 😀

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a meheheee,no veru,ešte tu skazíme slušné kočky a ich manželia si nás nájdu 😀 😀 vidíš,k tomu to mi napadlo,čo mi mm včera poslal z práce...všetci vo firme dostali tento mail:
Mile kolegyne, mili kolegovia

najprv som sa do toho nechcela starat, ale nakoniec mi moja vychova, ucta k rodine a moralne presvedcenie neda spat
a tak sa musim spytat:
"ako je mozne, ze *názov firmy* ako firma, zakladajuca si na spolocenskych a moralnych hodnotach, zachovania a sirenia dobreho mena firmy, toleruje spravanie zamestnanca *meno zamestnanca* (zenaty, rodina), ktory nechutne vyuzil prilezitost a mal pohlavny styk s nevladnou (na mol opitou) kolegynou*meno kolegyne* na chate, ktora o nicom nevie. dalo by sa to nazvat znasilnenie... mozno by to zaujimalo aj policiu ... ale tu musi asi iniciovat dotycna.

hambim sa, ze pracujem v tejto firme, kde sa toleruju taketo veci. ako mam spolupracovat a rozvijat hodnoty firmy s clovekom, ktory si necti zakladne hodnoty spolocnosti,
klame nie len nas, ale aj manzelku a rodinu? sama som zvedava, ako sa k takemuto spravaniu postavi firma

P.S.: *meno dotycneho* brala som ta ako seriozneho, inteligentneho a sikovneho kolegu, doma mas zenu na materskej, hlboko si klesol v mojich ociach, si uboziak,
co sa nekontroluje, nedokaze ovladat svoje pudy a co zneuzije pri prvej prilezitosti nic netusiace dievca.
co sa to deje s tymto svetom, ked sa nectia zakladne moralne zasady?

S pozdravom

vasa kolegyna

koniec citátu 😀 tak sme sa o tom rozprávali,a zhodnotili sme,že až taká morálna tá kolegyňa asi nebude,skôr asi žiarlila,že si vybral inú ako ju 😠

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka dobre si ti zhrnula... preventivne bude treba zariadit aby nasi mužickovia nechodili na firemne chaty a vsetko bude OK 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a a veď nech chodí,keď po tom bude strašne túžiť,tak ani chatu nebude potrebovať 😀 skôr nech sa tam poriadne nadrží a príde domov a hneď šup na mňa 😉

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka no isto, žiadne chaty a firemne mejdany 🙂

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a teda,ty si krutá 😀 😀 tak aj ja si rada vyrazím s babami niekam von,aj do TT za nimi chodím,tak jemu nemôžem zakazovať 😉 a ja mu verím a ako hovorím,kto chce,príležitosť si nájde 😠

gelinka75
10. feb 2012

@vavenecka perfektne, a ona tam svietila lampasikom, ze vsetko vie? 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka my zas chodime vsade spolu, asi keby som bola bez neho tak sa necitim dobre... no telefon mi stale nedviha, asi maju fofry 😝

vavenecka
10. feb 2012

@gelinka75 neviem,možno si to rozdávali v strede miestnosti na stole 😀 isto ho musela pozorovať,kam a s kým ide,keď po ňom išla ona...no nie je nič horšie ako urazená pýcha a ohrdnutá žena 😠 😀

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a my skôr asi od seba, máme odlišné chápanie zábavy...ja diskotéky a on skôr s chalanmi na ruma a kofču,alebo hrať CS 😀 😀 ale keď sa zas vrátime k sebe,tak je super,aspoň si nelezieme na nervy 😉

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka ja by som si asi s tvojim manzelom rozumela 😀 daj mi kontakt na neho 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

mata_ba
10. feb 2012

@spula22 yestik nic..uvidim aka bude zajtra teplotka..ak zase vystupi skusim test..lebo v nedelu by mala dojst mrcha..ale asi bude meskat..teda ak bola ozaj posunuta ovulka..

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ty ťavina 😀 sa mi zdá,že si tu ešte manželov budeme meniť 😀 😀 a vieš,že ženské telo reaguje na cudzie spermie skôr ako na tie,ktoré stále dostáva? 😠 😠 oookej,už som ticho radšej 🤐 😀 😀 😀

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka
@l_e_n_o_c_k_a
@gelinka75 pekne ste to zhrnuli dievčatá.....fakt, takéto pletky robiť.....ako ona vie, že čo urobil? och, nemám rada takéto veci, neuznávam neveru, ale ani klebetné ženy, ktoré sa do všetkého starajú.... 😠
uf, inak ja som si dala 22 minút na rotopede a až sa mi nôžky trasú, tak som rýchlo krútila.....teším sa na sprchu 😉

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka 😀 😀 😀 😀 😀 ty si prípad 🙂

kikaneu
10. feb 2012

@mata_ba ahoj Maťka, no ako dnes? ukáž graf, nechce sa mi ho hľadať 😉

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka eejjjj som vedela ze som zatala do živeho 😀 sranda musi byt 😀

@kikaneu aj ja som dnes bicyklovala, 2krat 10 minut a cítim lytka, zatra bude svalovica 😖

mata_ba
10. feb 2012

@kikaneu ahoj moja. www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
neviem ci zase nemam to co minule..zase grckam,stale citim podbrusko,aj krize,ked sa zohnem...a vcera ma jemnulinko zacali prsia boliet..a teraz vecer ich uz citim silnejsie,dokonca ma trochu aj bradavky stipkaju..divne ☹

kikaneu
10. feb 2012

@mata_ba juj, dúfam, že to bude buď bábo, alebo ak nie, tak potom aby to nebolo nič vážne....lebo príjemné to teda určite nie je....ale štipkanie bradaviek je vraj tehu príznak 😉

kikaneu
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja som išla v kuse, aj by som ešte bicyklovala ďalej, kondičku som si už zlepšila, ale zadok ma bolel od sedačky už 😝

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@kikaneu no ja som vydrzala len 10 min bo som behala na wc... hej mas pravdu, tie sedadla su strasne nepohodlne 😔

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@kikaneu mojka a boli ste na tom spg?

kikaneu
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a dohodli sme sa na koniec mesiaca - začiatok nového.....budem mať dovolenku, tak to zmákneme, teraz nemôžem z práce, síce by ma pustili, ale toľko by bolo rečí....a dva týždne hore-dole... 😉
a už budem aj po ovu vtedy, tak môžme dať materiál aj inam 😀