Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahoj nemusis mat kazdy cyklus rovnaky No ja som posledne dva cykly mala ine pocity a bolest pred mrchou a teraz nic ziadna bolest Som mala 2x za sebou pr.vajecnik a teraz la vajecnik tak ktovie preco je to tak Som 26DC teplota mi klesla na 36.7 takze uz beham na wc kontrolovat mrchu Minule som mala teplotu 37.1 a mrcha prisla co mi bolo divne Aspon viem ze test nega. a teplota klesla tak uz ju ocakavam len nech si mrcha pride si ju podam 😠
@vavenecka dnes je tehotny tusim kazdy..aj vsetky baby s ktorymi som si predtym pisala..aj kamosky..ex spoluziacky...tak enviem co je to za dobu...asi ostatnym to ide hned a maju aj vsetko materialne zabezpecene k tomu 😔
AHOJTE ...POUZIVATE NIEKTORA CONCEIVE LUBRIKANT???AKY MATE NAZOR??CHCEM HO KUPIT,,ZEVRAJ JE DOBRY NA SPERMIE A NEZABÍJA ICH AKO OSTATNÉ LUBRIKANTY ALEBO SLINY...
@adriana_13 a sliny zabijaju spermie? 😀
@franzziskačo zabíja vaše spermie?
Spermie zabíja mnoho faktorov. S niektorými sa bežne stretávate a ani si to neuvedomujete. Pre dobrú plodnosť je dôležitá dostatočne vysoká početnosť spermií, pretože hoci vajíčko oplodní len jedna spermia, ak je ich málo, šance na oplodnenie klesajú. Dôležitá je tiež pohyblivosť, sila a tvar spermie.
Na zvlhčenie pošvy nepoužívajte sliny, pretože obsahujú jednak choroboplodné zárodky a jednak spomaľujú pohyb spermií.
@adriana_13 neverím že žiadna to nepouživate 🙂
@adriana_13 dobre, ja som sa len spytala...moje sliny sa este nikdy nestretli so spermiami,😀 😀 😀
@franzziska bacha na orál 😀 😀 😀 😀 😀 😀 či ani to ??? ved toto je kupina snažilek 🙂
@mata_ba ahoooj no čo novéého ???ja 5 dni po vyvolavačke,,stále nič ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@adriana_13 😀 😀 😀 no ano, ale na rukach nemam sliny 😀 😀 😀 boze kam sme sa to dostali touto konverzaciou? 😀 😀 🤐
@l_e_n_o_c_k_a ahojky, peknu sobotku 🙂
@l_e_n_o_c_k_a dobrééééé 🙂
@franzziska nejak som z toho mimo : 😀 😀 😀 😀 😀 orál sa robí rukamy? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@adriana_13 ano, aj...ci? 😀
@franzziska u nás nie 🙂))))))))))))))))))))))))))))))))) u nás ustamy 🙂))))))))))
@adriana_13 no dobre 😀 😀 😀 ale vo vseobecnosti sa to robi viacerymi sposobmi 😀 😀 😀
@adriana_13 koli zvlhčeniu..preto som sa pytala na ten lubrikant 🙂
@adriana_13
@franzziska babyyyyyyyy ste mali rušnú noc alebo máte kučeravé myšlienky 😀
@fifitko25 no ziadna extra noc nebola...praveze to 😲 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja, ako mršisko? Furt silná?
@franzziska jaaaaaaj tak potom chápem, deficity 🙂 😀
@fifitko25 hehee nieee ja som s a len pytala ci nIektora pouzíva conceive librikacny gél a zaslo to nejak pridaleko :DD
@adriana_13 my sme zatiaľ lubrikant nepotrebovali 😀
@fifitko25 😀 😀 😀 tak zasmiat sa - to vylepsuje den 😀 😀 😀
@fifitko25 hm....tak nie vždy a každému to ide,,preto ich aj vyrobili,,,ale tento konkretny je priamo na to ak sa pár snaží o babatko,čo sa my snažíme 🙂

@chorucka zlatko pri pms mam chut do jedla,biely vytok a trosku nafucane brucho..a nic z toho teraz nemam..teda to brusko trochu,ale skor ma to pobolieva..ale mrcha urcite dojde..ja nemam tolko stastia..