icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
10. feb 2012

@chorucka zlatko pri pms mam chut do jedla,biely vytok a trosku nafucane brucho..a nic z toho teraz nemam..teda to brusko trochu,ale skor ma to pobolieva..ale mrcha urcite dojde..ja nemam tolko stastia..

chorucka
11. feb 2012

@mata_ba ahoj nemusis mat kazdy cyklus rovnaky No ja som posledne dva cykly mala ine pocity a bolest pred mrchou a teraz nic ziadna bolest Som mala 2x za sebou pr.vajecnik a teraz la vajecnik tak ktovie preco je to tak Som 26DC teplota mi klesla na 36.7 takze uz beham na wc kontrolovat mrchu Minule som mala teplotu 37.1 a mrcha prisla co mi bolo divne Aspon viem ze test nega. a teplota klesla tak uz ju ocakavam len nech si mrcha pride si ju podam 😠

chorucka
11. feb 2012

@eri28 tesim sa s tebou na hrozienko v cokoladke 😀 Vela zdravia Vam obom zelam 😉

mata_ba
11. feb 2012

@chorucka ahoj.ja viem,mas pravdu,ale ked mi to takto funguje takmer 14rokov..ale tento rok je ozaj divny 🙂 a co este nespis??ja som od 4:40 hore 😒

chorucka
11. feb 2012

@mata_ba ja som hore od 6 ako som sa zobudila na meranie teploty tak nie a nie zaspat ☹ Mne tiez vsetko fungovalo jak z ucebnice ale clovek starne a starne aj organizmus a tim to asi je tie zmeny 😒

mata_ba
11. feb 2012

@chorucka tak ja mam 24,tak neviem ci u mna mozu takto prebiehat zmeny..ved uvidim co bude dalej..

franzziska
11. feb 2012

@vavenecka dnes je tehotny tusim kazdy..aj vsetky baby s ktorymi som si predtym pisala..aj kamosky..ex spoluziacky...tak enviem co je to za dobu...asi ostatnym to ide hned a maju aj vsetko materialne zabezpecene k tomu 😔

adriana_13
11. feb 2012

AHOJTE ...POUZIVATE NIEKTORA CONCEIVE LUBRIKANT???AKY MATE NAZOR??CHCEM HO KUPIT,,ZEVRAJ JE DOBRY NA SPERMIE A NEZABÍJA ICH AKO OSTATNÉ LUBRIKANTY ALEBO SLINY...

franzziska
11. feb 2012

@adriana_13 a sliny zabijaju spermie? 😀

adriana_13
11. feb 2012

@franzziskačo zabíja vaše spermie?
Spermie zabíja mnoho faktorov. S niektorými sa bežne stretávate a ani si to neuvedomujete. Pre dobrú plodnosť je dôležitá dostatočne vysoká početnosť spermií, pretože hoci vajíčko oplodní len jedna spermia, ak je ich málo, šance na oplodnenie klesajú. Dôležitá je tiež pohyblivosť, sila a tvar spermie.
Na zvlhčenie pošvy nepoužívajte sliny, pretože obsahujú jednak choroboplodné zárodky a jednak spomaľujú pohyb spermií.

adriana_13
11. feb 2012

@adriana_13 neverím že žiadna to nepouživate 🙂

franzziska
11. feb 2012

@adriana_13 dobre, ja som sa len spytala...moje sliny sa este nikdy nestretli so spermiami,😀 😀 😀

adriana_13
11. feb 2012

@franzziska bacha na orál 😀 😀 😀 😀 😀 😀 či ani to ??? ved toto je kupina snažilek 🙂

l_e_n_o_c_k_a
11. feb 2012

@vavenecka dobre ránecko mojky 🙂
@kikaneu

adriana_13
11. feb 2012

@mata_ba ahoooj no čo novéého ???ja 5 dni po vyvolavačke,,stále nič ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

franzziska
11. feb 2012

@adriana_13 😀 😀 😀 no ano, ale na rukach nemam sliny 😀 😀 😀 boze kam sme sa to dostali touto konverzaciou? 😀 😀 🤐

@l_e_n_o_c_k_a ahojky, peknu sobotku 🙂

adriana_13
11. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a dobrééééé 🙂

adriana_13
11. feb 2012

@franzziska nejak som z toho mimo : 😀 😀 😀 😀 😀 orál sa robí rukamy? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

franzziska
11. feb 2012

@adriana_13 ano, aj...ci? 😀

adriana_13
11. feb 2012

@franzziska u nás nie 🙂))))))))))))))))))))))))))))))))) u nás ustamy 🙂))))))))))

franzziska
11. feb 2012

@adriana_13 no dobre 😀 😀 😀 ale vo vseobecnosti sa to robi viacerymi sposobmi 😀 😀 😀

adriana_13
11. feb 2012

@adriana_13 koli zvlhčeniu..preto som sa pytala na ten lubrikant 🙂

fifitko25
11. feb 2012

@adriana_13
@franzziska babyyyyyyyy ste mali rušnú noc alebo máte kučeravé myšlienky 😀

franzziska
11. feb 2012

@fifitko25 no ziadna extra noc nebola...praveze to 😲 😀 😀 😀 😀

fifitko25
11. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja, ako mršisko? Furt silná?

fifitko25
11. feb 2012

@franzziska jaaaaaaj tak potom chápem, deficity 🙂 😀

adriana_13
11. feb 2012

@fifitko25 hehee nieee ja som s a len pytala ci nIektora pouzíva conceive librikacny gél a zaslo to nejak pridaleko :DD

fifitko25
11. feb 2012

@adriana_13 my sme zatiaľ lubrikant nepotrebovali 😀

franzziska
11. feb 2012

@fifitko25 😀 😀 😀 tak zasmiat sa - to vylepsuje den 😀 😀 😀

adriana_13
11. feb 2012

@fifitko25 hm....tak nie vždy a každému to ide,,preto ich aj vyrobili,,,ale tento konkretny je priamo na to ak sa pár snaží o babatko,čo sa my snažíme 🙂