Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@aliaxa tak kedže marodujem 🙂 tak asi tam niečo bude ... tak bolelo ma podbruško a dosť tak ma vypisal na pn a preto chodim častejšie na kontroly pre istotu
@chorucka mojka ja som tu známa týmže teplotu som nemerala vždy som nato ráno zabudla .. 😀 😀 😀 😀 😀
@kikaneu ideeeeeeeeeeem sa pozrieť . 😀 😀 😀
@kikaneu lasko máš krásnu kuchynu 😀 😀 😀 😀 ale vy byvate v akom domčeku? to je asi hned pod strechou že? ale aj tak je krásna
Ahojte kocky,potrebovala by som vasu pomoc.Menstruacia mi meska tri dni.Navyse mam aj nejaky biely vytok,ktory nepali a ani ma nic nesvrbi.Robila som si mametest a vysiel negativny,avsak sa mi zda,ze som si ho urobila zle,lebo najprv mi neukazalo nic v tej oblasti pre potvrdenie tehotenstva,potom som ho namacala este raz a ukazalo jednu ciarku.Menstruaciu mam na den presnu a vzdy s bolestami prsnikov,avsak tento mesiac ma neboleli vobec.Ale posledne dva ci tri dni ma bolia tak neuveritelne krize,ze keby mi ich muz nepomasiroval,tak neviem co by bolo.Navyse som cely tyzden zvracala a mala pocity na davanie.A ked sme sa milovali cez tyzden,tak som dostala neuveritelnu bolest do brucha,strasne ma to tam pichalo.Este sa mi nikdy nic take pri milovani nestalo,takze nechapem.Uz ani neviem co si o tom vsetkom mysliet,pripadam si ako sibnuta.Mali ste aj vy tu neuveritelnu bolest v krizoch a v brusku?Vdaka za rady. emoticon emoticon
@dariana263 ahoj ja som mala podobne dva duchy a ked meskal 3 den 3 testy negat. a ked meskala 6 dni tusim zobral krv a vyslo to, a vytok mam dlho
baby jak si mam napisat, ze cakam babo kde sa to tu pise 😉
@eri28 kliknes si na svoje meno,tam ti vyhodi tvoj profil a tam najdes tehotenstvo a rodina...vyskusaj 😉
@dariana263 ahoj.tak este skus urobit test neskor.mne ukazal ducha az na 39DC 😀
@vardzikova caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasko 😀 😀 😀 😀 😀
@spula22 super,ze 39 DC :D,ale tak hlavne je,ze ukazal :D..........ked nedostasnem mrchu dnes,tak kupim si zajtra test a urobim si ho....uvidime,co z toho bude 😒
@dariana263 a neukazalo ti ani kontrolnu ciarku na teste? Jedna sa musi zobraziť vždy inak je test neplatny a dvakrát by sa nemal ten istý test použiť....
@fifitko25 na prvykrat mi neukazalo nic,az na druhykrat,ked som ho este raz namacala.....aj ja si myslim,ze to je neplatne
@fifitko25 ahoj, tak mrcha este stale nedosla a teplota takato http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr... a toto je za posledne tri dni. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@kandee1201 ahoj, nedosla a teplota takato http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr... a za posledne tri dni http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mata_ba dakujem. no neprisla stale nic. a teplotka taka to za posledne tri dni http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr...
@mata_ba no podarilo sa si ho udobrit🙂))))))) ja musim mat riadnu ovulku teraz, bo normal ma boli podbrusko a hlien mam az taky ze som si musela dat intimku a ovu test som si robila aj dens rano a znova bola ciarka silnejsia nez kontrolna 🙂))) dufam ze to uz konecne vyjde. uz by mohlo, bo uz fakt neviem co preto urobit, skusali sme uz vselico, cez vitaminy, caje, polohy a rozne metody po keksiku.:(((( uz si mi moj nastavajuci niekedy smeje ze sme ako sibnutí🙂)))))))))
@dariana263 ak ti neukazalo ani kontrolnú ciarku, tak bol test neplatny a musíš si
Urobit novy, nie ten uz použitý 😉
@zuzanka9999 to si aj my tak pripadame, ako továreň na výrobu dieťaťa a stále neúspešne 😠
@chorucka ja o 10 dni ovu 😀 teda dufam ze nejaka ovu bude,,,
@fifitko25 presne dobre si to nazvala🙂))) vcera som si vystrelila s mm a povedala som mu po keksiku, no a teraz musis takto ostat pol hodinu ( akoze vo vnutri) a on sa na mna kukol a ze to si robis prdel zo mne dufam a ten pohlad keby si to videla. strasne som sa na tom zabavila 🙂))))
@zuzanka9999 tak Dúfam, že naša výroba sa bude čoskoro tešiť z výsledku 😀

@franzziska aj ja ho mám rada,hlavne,keď sú výpredaje 😠 hmm moja,to je divné,asi by si mala na gyndu zabehnúť 😖
@l_e_n_o_c_k_a ahooj zlato 🙂 tak ja pomaly nič nerobím celý týždeň a potom jeden deň mám takú upratovaciu mániu 😀 no neuveríš,ale na plese sme neboli,som ti akosi zabudla napísať,bo sme sa s mm bavili o tom a som mu povedala,že buď pôjdeme na ples,alebo budeme obaja doma,nech si z hlavy vyhodí,že pôjde piť s kamošmi 😠 a tak povedal,ok,budeme doma...on chcel byť doma,keď celý týždeň je v práci,že bude mať kľudný večer 😉 a aj som bola rada,neviem ako by som vydržala na plese,lebo sme si večer víno otvorili a ja celá pripravená na sexík a vypila som jeden pohár,kukali sme Cestu do stredu Zeme a po deviatej som už začala zaspávať 😠 takže zo sexíku nič nebolo a o pol desiatej som už drichmala v posteli 😀 😀 nuž ale ja som vstávala o 3/4 na 6 a mm drichmal do pol 12tej,tak nech sa nečuduje,že som bola mŕtva...ale snáď dnes poobede čosi bude,keď už sme sa na to tak pekne pripravili 😀