icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
12. feb 2012

babuchy moje zlate ideme sa s mm prejst, treba nam sampon a sprchac kupit, tak mozno pri tej prilezitosti skocime aj po mamatest a mozno to prechadzkou urychlym a spusti sa svinucha. Tak ci tak, sirim pozitivnu energiu, lebo dokym nesvieti cervena, ideme aspon na oranzovu 😀 😀 😀 😀 vidime sa vecer, papik

anett6212
12. feb 2012

@mata_ba a nechces ist k tomu lekarovi? ako si sa rozhodla?

mata_ba
12. feb 2012

@anett6212 ked ja neviem..vobec to teraz nie je take zle...nejak sa to lepsi...aj prsia dnes takmer necitim...aj ked,vcera vecer to bol brutaaaal...normalne som si musela pyzamo dat prec z prs...palili,pichali,vsetko..ale dnes skoro nic...

zuzanka9999
12. feb 2012

@fifitko25 tak jasne ze sa to da ale urcite je to lepsie prirodzene pre oboch z vas🙂

vavenecka
12. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a čavinyyy 🙂 noo tak trošku viac 😀 ale nevadí,spánok bol super a veru sa mi ani nechcelo moc ísť...už som si zvykla,že na ples s mojím drahým sa tak ľahko nedostanem 😠 juj,to je super a dúfam,že výsledky z krvičky budú OK 🙂 a vlastne čo ti z nej idú zisťovať?

anett6212
12. feb 2012

@mata_ba no mna tak boli aprsia od vcera. je to hrozn pocit a este ked clovek musi byt v robote 😒 teplotku mas velmi dobru. a mas aj ine priznaky?

mata_ba
12. feb 2012

@anett6212 sem-tam podbrusko,teraz ma prave picha vpravo na boku 😕 to zvracanie..a tie prsia..teraz bolia len ked sa dotknem..som zvedava ci bude vecr to co vcera...a hlavne,dnes mala dojst mrcha a nist...
mojka,idem sa prejst s havinkom..vecer som tu 🙂

kikaneu
12. feb 2012

@lucecita aha 🙂 moja svokra má narodky 28.2. tiež by bola fazuľka najkrajším darčekom, ale nevyšlo....tak najbližšie má narodeniny až manžel posledného septembra, tak snáď to dovtedy vyjde 😉 a dala som tam lyžicu cukru a lyžicu octu....bolo to skvelé 🙂

anett6212
12. feb 2012

@mata_ba aj mna boli podbrusko dnes ho velmi citim a vcera bolo v pohode lebo som doma lezala a dnes som v praci, tak dost ma boli a hlavne v lavo dole. prs sa nemozem ani len dotknut bolia ma cele uplne cele. ok zatim pa 🙂

kikaneu
12. feb 2012

@maruskamolny Ahoj Majka, aj ja mávam túto bolesť celkom bežne a v posledných dvoch cykloch aj často....tiež neviem čím to je, ale raz som s tým bola na pohotovosti (ešte cez strednú školu) a doktor povedal, že silná ovulačná bolesť.....tak neviem....a predminulý cyklus ma tak bolelo ešte aj na 22DC, tak ktovie čo si to naše telo s nami robí...ale ako ti už maťa radila, ak by to bolo veľmi silné, tak radšej choď k doktorovi

spula22
12. feb 2012

@fifitko25
@mata_ba
@palculienka2011 tak ako lasky? dufam, ze mrchane sa nedostavili a ani nedostavia 😀 😀 😀

spula22
12. feb 2012

@chorucka 😠 😠 😠 😠 😠

aliaxa
12. feb 2012

@spula22 ahoj moja potrebujem radu....stale ma prehana a ked ma neprehana tak ma boli brucho a neviem s coho ☹

fifitko25
12. feb 2012

@spula22 ahoj mojka, ja som 26 DC, bruško dnes boli cely den a uz ma aj prehana asi 4 dni, nic dobre to nevesti si Myslím ☹

spula22
12. feb 2012

@fifitko25 ale ☹ hadam nepride zliskova mrchana 😠 😠 😠 .a nemas daku crevnu chripku?? to som aj ja mala....

spula22
12. feb 2012

@aliaxa mozes mat nejaku crevnu chripku....mala som aj ja tento problem asi pred 3 tyzdnami.....prehanalo ma hroznne a aj som vracala....skoc k doktorke pre istotu, alebo kludne ai na pohotovost chod....pre istotu 😒

fifitko25
12. feb 2012

@spula22 mňa prehana ked mám mrchu ale teraz to začalo skôr... Neviem mojka Čo bude, mm mal slabe výsledky zo spg....

spula22
12. feb 2012

@fifitko25 😒 to ma mrzi, ak ti pride ☹....tak ak to nevyslo, tak si hadam donesies z dovolenky maleho cinanka 🙂.len treba pozitivne mysliet 🙂

dariana263
12. feb 2012

kocky dnes mi zacala aj bolest na bravej strane brucha,ako keby vajecniky a je to dost pichlave a na wc chodim asi kazdu pol hodkuuuuu..........muz mi povedal,ze uz mi nekupi,test,ze uz mi tolko penazi dal na tie testy 😖 😀 ,ale ja si ho kupim tak ci tak 😝 😀

aliaxa
12. feb 2012

@spula22 jaj este skusim pockat ci mi to neprejde dam si cucoriedky

l_e_n_o_c_k_a
12. feb 2012

@vavenecka aj ja dufam, ze to bude Ok 😉 zistovat idu profil, FSH, "H, estrogeny a progesteron

mata_ba
12. feb 2012

@spula22 ahojky..u mna zatial mrcha neprisla..ale pride urcite...

mattuliatko30
12. feb 2012

@mata_ba ahoj moja, tak stále mrška nikde?....asi bude meškať,že podľa posunutej ovu....ako sa inak cítiš..?..stále ti je zle?...ja už mám dnes po mrche..zajtra zase merám 🙂 som zvedavá aký cyklus bude tento mesiac...keď teraz prišla na 26DC

mata_ba
12. feb 2012

@aliaxa skus aj horku cokoladku 😉 alebo bananik...

mattuliatko30
12. feb 2012

@vardzikova ale krásna fotečka ....pekne sa to zachytilo 🙂 ja keď si pamätám na moje soná....tak som mala len také machulky

mata_ba
12. feb 2012

@mattuliatko30 ahojky..aj ja uz by som chcela mat po mrche 😀 no mne dnes meska prvy den a tiez si myslim,ze pride neskor..zle mi je na striedacku..vcera som bola ok,dnes som vracala rano ale potom uz nie...akurat ma este vcera vecer velmi boleli a palili prsia...ale dnes som uplne ok 🙂 proste divne...

mattuliatko30
12. feb 2012

@mata_ba no mňa bolievajú prsia až do mrchy...potom keď sa spustí vedia prestať...teraz ma boleli aj počas nej...tak sa to strieda....

aliaxa
12. feb 2012

@mata_ba aj banan som si dala aj cucoriedky dnes ma zatial neprehnalo ale bolia ma crievka asi pojdem zajtra k doktorke ☹

mata_ba
12. feb 2012

@mattuliatko30 ja som praveze nikdy nemala takyto problem,preto som z toho mimo...ale aj minule ma jemnulinko boleli..teraz ale viac..tak uvidime...ale urcite pride mrchana...aj ked grafik zatial takyto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

mata_ba
12. feb 2012

@aliaxa urcite chod moja..aby si nebola vyslabnuta