Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka to ti prajem z celeho srdca 😉
dnes som sa len tak potulovala, mm v praci... zajtra mame u nas v dedine pohreb, tak sme boli pripravit zasadačku oú na kar... a taaak... a teraz som si dala natacky na hlavu-takze je na mna krááásny pohlad 😀 a chlastám gynastan 😉
@lucecita dávala som len kapustu a zálievku.....kukuricu asi obmedzím v strave (má vysoký glykemický index - som sa včera dočítala) a keďže chcem zhodiť aspoň zopár kíl, tak sa budem takým potravinám vyhýbať, alebo ich aspoň obmedzím v množstve a častosti prípravy u nás doma 😉 čo si dnes porábala? my sme boli s havkou na dlhú prechádzku a potom u uja na návšteve, pred chvíľou sme prišli, šupla som sa rovno do sprchy, nech sa deti zajtra nezľaknú mojich vlasov 🙂 pôjdem si ich vysušiť a potom už len klasický štvorboj 😉
baby dobre ranko nasi rozmaznavaju, len spim a papam, ani sa mi nechce spat 😀 😀 😀 😀 😀 do amsterdamu 😵 😵 😵
dobre renko kocky. ako sa vam spalo??? pytam sa preto lebo tato noc bola strasna zaspala som o jednej a potom ako naschval som sa budila kazdu hodinu a o stvrtej kazdu pol hodinu, uplne ma palia oci a som nenormalne nevyspata a to ma caka 9 hodin sedenia pred pocitacom v praci, neviem ako dnesok vydrzim. :((((((
a ete jednu otazocku kocky, ak je zena tehotna a nie je na rizikovom a ak chcete aby vas lekar vypisal na rizikove - da sa to??? resp. ake mate skusenosti s tym aspon z pocutia?
@chorucka och lasko akurat čitam že tidošla mrcha 😠 😠 😠 😠 😠 ako si toto mohla dovoliť potvora jedna 😠 😠 😠 ale tak lasko ako hovoriš o jedenast dni pride ovu 😉
@zuzanka9999 ahoj moja...neviem ja s tym skusenosti mam pretože asi pojdem na rizikove ved už mesiac marodujem ... ☹ ale ty si zdravučka? tak bud rada lebo mať nieake komplikacie je hrozne
@kikaneu tak to je super mojkaja som myslela že byvate v bytovke ... lebo niektore su tiež podkrovne 😉 ale kuchynu maš krásnu nech sa ti v nej lasko super vari .. ja sa už neviem dočkať mojej 😀
@mattuliatko30 ale moja sofinka krásne rastie 😀 už sa neviem dočkať na dalšie sono 😀
Babky to ešte všetky spite?
@vardzikova vies co zdrava som , ale este tehu nie som, riesim to kvoli tomu ze mam strasne stresujucu pracu, kazde rano idem zo zovretym zaludkom do prace. tak kvoli tomu ked budem tehu aby tie stresy neublizili.
@vardzikova nespím, tvrdo makám 😠 😠
@zuzanka9999 aj ja mám dosť stresujúcu prácu a tiež chcem byť doma, ak by som bola tehu... to by som o fazuľku prišla veľmi rýchlo tu v robote 😠
@fifitko25 ved to si aj ja myslim, niekedy rozmyslam ze aj kvoli tomu neviem otehotniet. a ako co pracujes??? ja pravnicka v poisťovni a robim tam asi za troch a teraz aj sef dava vypoved tak tam budem sama od juna, cize praca za raz tak vela. :(((((
@zuzanka9999 ja som ako supervízor na jednom call centre a mám na starosť kvalitu, hodnotenie a štatistiky za oddelenie, tiež som takmer sama na všetko, máme veľmi prísne kritéria ☹ čo sa týka výstupov... a ľudia sú rôzni, niekedy sa s nimi ťažko pracuje, a aj tlak na nás vyvýjajú taký, že si nosíme robotu aj domov 😠
@zuzanka9999 a ja si myslím, že mi naposledy fazuľka ušla práve kvôli stresu z práce ☹
@fifitko25 to mi je luto, ale je to velka pravdepodobnost:( boze a my este tomu v praci nemame pristup ani na internet, uplne vsetko mame bloknute. boze ja to tam neznasam keby som mala inu pracu hned by som odtial odisla :(
@zuzanka9999 tiež by som zmenila, keby to bolo také jednoduché... ale práce je málo a navyše, keď chcem ísť na materskú, kto by ma vzal na nejakú chvíľu ☹ takže sa snažím to nejako vydržať, my našťastie blokovaní nie sme, zato stále sledovaní, kto čo robí a prečo a tak
@fifitko25 ved prave kvoli materskej to tam trpim. ale pevne rozmyslam ci sa nepojdem dat vypisat PN bo uz naozaj si potrebujem oddychnut normal uz nevladzem. my sme sledovaní tiez keby aspon nam internet dovolili, preto si chcem kupit iphone aby som mohla byt na nete.dufam ze mi to tentoraz vyslo, bo som mala silnu ovlku vcera az ma pichal niekedy vajecnik
@zuzanka9999 a koľký si DC? ja som 27 dnes, bolia ma rebrá 😕 mrcha by mala príjsť zajtra
@zuzanka9999 a ešte, ja mám iPhone aj s internetom a je to super, doporučujem 😀 😉
@fifitko25 ja som 20 DC dnes. ja mam dlhy a hlavne nepravidelny cyklus.:(
@fifitko25 super diki dufam ze si ho cim skor budem moct dovolit.🙂)))
baby ja vas citam kazdy den a pisete teda hodne 🙂 ja stihnem akurat precitat rano a sup do prace a vecer precitam a idem spat vecer 🙂 ak mi mozete poradit, tak ako casto mam pit alchemilku a kedy ju nepit?tento mesiac sme sa mm velmi posnazili a uz mam po ovu par dni, tak snad to vyslo 🙂 vsetkym drzim palce 🙂 ide jar, takze by sa mali fazulky len tak sypat 🙂
@vavenecka aj ja som kukala Hlas..ako sa ti to pacilo? 🙂

@mata_ba no ktovie co ti to sposobuje 😕