icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
13. feb 2012

@su_san jemnikoooo, ďakujem, si zlatučká 😉 áno, začínam zajtra a už sa aj teším 🙂 aj mňa dúfamže dneska manželko postíska a vysexíkuje 😀

su_san
13. feb 2012

@eri28 skvelé, tak sa s tebou teším eri, oddýchni si...ozaj, ako budeš zvládať prácičku keď sa vrátiš???nebude to náročné, musíš si dávať pozor, i keď peniažky treba...drž sa 🙂

su_san
13. feb 2012

@lucecita tak-tak, treba nás pozitívne naladiť rped zajtrajším, pre mňa náročným dňom... 😀

su_san
13. feb 2012

@mata_ba tak sa teším, že dnes Ti je už lepšie, nech sa to zlepšuje...a mrška nech zostane ďaleko 😉

su_san
13. feb 2012

@vavenecka hej super znamenie, ja som taký stredný 3.júna a ako výhovorky hihihi je to super.... 😅

su_san
13. feb 2012

@kikaneu úžasná kuchyňa, krásna a jednoduchá zároveň, ste šikovný 🙂

lucecita
13. feb 2012

@su_san presne tak, aj ja mám zajtra náročný deň 😀

kikaneu
13. feb 2012

@lucecita aj môj, ak by už nemohol vydržať 😀 teraz prišiel dnu....joj, raz ma z neho porazí 😠 ja som práve objednala knihu pre sesternicu na narodeniny, tak dúfam, že stihne dôjsť 🙂

kikaneu
13. feb 2012

@su_san ďakujeme 🙂

lucecita
13. feb 2012

@kikaneu tak už aj naši manželia sú rovnaký, nie len my dve 😀 čo, už mu bola zimka? a akú knihu?

kikaneu
13. feb 2012

@lucecita 🙂 hrozné 😀 neviem, už sa ani nepýtam, skúma varnú dosku s lupou a už našiel tri niekoľkomilimetrové škrabančeky ....neskutočný problém, by si neverila....možno sa už s nikým ani rozprávať nebude.... 😔
a knihu....Zvrhlá láska 🙂 mala ju na Martinus.sk vo wishliste, tak som jej splnila prianie 🙂
idem už končiť, dobrú noc moja a pekný prvý deň v novej práci, nech je úspešný 😉

lucecita
13. feb 2012

@kikaneu 😀 to vážne s lupou? to by ináč aj môj robil a už sa teším, keď mi budeme mať svoje...čo on robil, keď si kúpil s rodičmi nové auto, bolo hrozné 😠

dariana263
13. feb 2012

@su_san vdaka,podvecer som dostala nejaky hnedy ,hnedo-zlty tahavy vytok,ale iba tak trosicku,takze neviem.... 😒

lucecita
13. feb 2012

@kikaneu aj ja ti želám dobrú noc a zajtra ti napíšem čo a jak 😉

kikaneu
13. feb 2012

@lucecita on toto robí so všetkým čo kúpime....a ísť s ním na nákupy, to radšej ostanem doma.....to všetko obzerá, každý šev skúša, či je pevný.....no hrôza 😠

lucecita
13. feb 2012

@kikaneu panebože, to by ma šľahlo 😀 musíš mať pevné nervy pri ňom 😅 😅 😅

radusiq
13. feb 2012

@micak mas to v albume, este som dnes pre istotu zrobila jeden (ci sa naaahodou nieco nezmenilo) a boli uplne tmave pasiky 😀

eri28
14. feb 2012

@su_san baby dobre ranko nasi maju taku zimu v dome, ze uz od rana strasim, do prace sa vratim budem robit menej izieb v hoteli, ale nebal by to byt velky problem 😀 😀 😀 😀

eri28
14. feb 2012

dakujem niekomu za srdiecko 😉

nikolka77
14. feb 2012

@micak ahoj no ja ked som 1 raz otehotnela nerobila som si testy, ale potratila som ☹ a teraz som si robila 1 krat zaciatkom februara, na zaciatku hej, ale zhodouz okolnosti som bola u dokiho a on mi vravel, ze budem mat v priebehu 2 dni ovulku, a robila som test a hned vysiel pozitivny, na druhy den uz ciarka bola slabsia..a pak uz bol len duch 🙂

fifitko25
14. feb 2012

@palculienka2011 @mistisa @jorgie @vavenecka @mata_ba @chorucka @lucecita @kikaneu @su_san @l_e_n_o_c_k_a @antett6212 @bubacik5
ahojte, takk som ráno testovala a samozrejme, ako som si aj myslela, jedna kráááááááááásna červená čiarka a potom sneho-bielo 😠 😠 🙄
tak nech už červená príde, nech to mám chytro za sebou 😀

gelinka75
14. feb 2012

@fifitko25 no skoda 😠 mohlo sa to podarit, ale kym nepride tak je nadej 😉 🙂

fifitko25
14. feb 2012

@gelinka75 ahoj moja, no nemyslím si, že to vyšlo, ten spg sme mali zlý, takže sa musí ešte mm nadopovať viac vitamínmi, aby sme mali rýchlejšie žraloky 😀 ale tak aspoň sa môžem tešiť na výlet a nestrachovať o fazuľku

zuzanka9999
14. feb 2012

ahojte kocky prajem Vám krásneho Valentína, nech ho správne využijete🙂)))

fifitko25
14. feb 2012

@zuzanka9999 aj tebe 😵

azzura
14. feb 2012

Krasne Valentinske ranko prajem 😉

bubacik5
14. feb 2012

@fifitko25 ahojky nic si z toho nerob ja som na tom tak isto 😠 😠 😠 a tt mi pomalicky klesa http://www.fertilityfriend.com/home/393359 vsadim sa, ze do piatku tu bude. tiez dufam, ze nebude extra meskat 😒

mata_ba
14. feb 2012

AHojte lasky moje...podobne aj ja som na tom..ta jedna hnusna ciarka svietila ako zadarmo 😠 😠 ale pocitala som s tym.. 😖 dnes ale aj tak nabehnem do lekarne kupit 10-kove testiky..mozno ich nabuduce vyuzijem 🙂 lebo teraz som mala len 20-ky... a inak grafik je takyto,hoci sa citim,ze uz uz sa to spusti...to predkramove brusko je jasne.. http://www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

fifitko25
14. feb 2012

@mata_ba ahoj, takže ty máš jednu čiarku, ja mám jednu čiarku, dajme to dokopy a máme // 😀

mata_ba
14. feb 2012

@fifitko25 jaka parada 😀 inak v noci sa mi snivalo o dvoch babatkach...tak sa rozdelime 😀