Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 klidek tabaček 😀 😀 😀 😀 mojka ty človeka dokažeš potešiť
čauteee lasky moje ... dnes som bola u dokyho na odber krvi a hned mi urobil aj sono či sa ten hematon nezmenšil... a zmenšil sa o trošku 😀 😀 😀 😀 😀 och som taka rada že to konečne mizne 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte babuľky, prajem vááááááááááááááám krásneho sladkého Valentína, posielam vám srdiečka ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
@aknedz dakujem milačik...dnes mi doky vypisal .. manželik pojde zajtra odniesť ... takže hovoriš že ti prišlo za december 170 eur ... ved to je super ...takže ja tiež nieak takto dostanem 😉
@fifitko25 ale cicík micík,čo to? no kolegiálne by si mohla počkať ten mesiac na mňa 😀 a aj 4ínu by si si isto lepšie užila 😉 ja som sa rozhodla,že tento mesiac nech ešte príde mršina,lebo v piatok idem za kamoškou do TT a chceme ísť na diskodisko,tak až tam fazuľku nevytrasem 😠 😠
@purina12345 dakujem 🙂 aj ja ti zelam krasneho valentinka 🙂 <3
@purina12345 aj tebe mojka 😉
@aknedz milačik bola som dnes u dokyho a urobil mi sono pre pokoj mojej duše a zmenšil sa ...jupiiii ako nie veľmi ale trošičku ale zmenšil 😀 😀 😀 😀
@franzziska doky mi povedal že je to zostatok mrchy .. že nie všetko sa vyplavilo von že niečo ostalo vo vnútri a to sa zrazilo
@purina12345 aj tebe,moja 🙂 ♥♥♥
@vardzikova ahojky..to je super,ze sa zmensuje 🙂 nech sa zmensi uplne 🙂 co zmensi..nech zmizne..nech ma sofinka brusko len pre seba 🙂
Inak lasky moje prajem vám dnes krásneho Valentína 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mata_ba @fifitko25 ďakujem, 🙂 ako sa máte? čitala som že ste testovali a bielo ☹ ten Valentín nevie čo sa patrí
a čo grafy? pridávam môj http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@purina12345 bielo veru 😠 😠 tento mesiac som nemerala, ale ty máš skvelú teplotku, veď toto je normálne na ďalšie tehu 😉
@mata_ba presne tak mojka presne tak 😀 😀 😀 😀
@purina12345 mojka aj tebe krásneho Valentína 😀
@purina12345 mne je dnes dost zle a brusko uplne ako v prvy den mrchy ☹ urcite pride ☹ grafik www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@mata_ba mojka ale tvoja teplotka nevyzera mrchovsky 😀 😀 😀 skôr by som povedala nemrchovsky 😉
@fifitko25 aha, tak si pauzovala? a chystáš sa zasa začať? či už nebudeš?
🙂 aj mňa to napadlo no neviem, ktovie čo robia tie hormóny po potrate ale tehu s tou nízkou sliznicou 😕
ale to by asi kamošky toľko nevydržali do ovu
@vardzikova zatial ano..ale pocity su ine 😖 a je mi na grrrc 😖 ☹ posledne dva dni som grc len rano...ak ma ta svina prist,nech ma zase nenatahuje takto ☹
BABY??kolko dokazu prezit spermie,ked som mala egg resp.vodovy hlien??dokazali by 3-4 dni?

@mata_ba jeeeeeeeeeeej, ďakujem, že si na mňa myslela s tým bábätkom zo sna 😀 pošlem ti adresu 😀