icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
14. feb 2012

@mata_ba och tak to určite mojka 😉

purina12345
14. feb 2012

@mata_ba pekný grafík, no vieš bruško bolí aj keď si tehu, skús na to nemyslieť, ako je tak je, nič na tom nezmeníš, tak trpezlivosť 😉
@fifitko25 moja ak to bolo vážne tým ochorením tak kamošky budú na to len lepšie a lepšie 😉

mistisa
14. feb 2012

@mata_ba @fifitko25 @vardzikova @purina12345 @vavenecka Babenky prajem vam kraaaaasneho valentiiiina 🙂))))))))))

purina12345
14. feb 2012

@vardzikova ďakujem, aj tebe moja, odpočívaš pekne poslušne?

aknedz
14. feb 2012

@vardzikova neviem koľko dostaneš 🙂 prišlo mi 170 eur ale keďže to bolo ešte len raz, neviem, či v tom bola zahrnutá aj PN z práce, čo vlastne tiež po 10 tom dni platí sociálka...takže uvidím koľko príde teraz 😀

vardzikova
14. feb 2012

@mistisa aj tebeeeee 😀

mistisa
14. feb 2012

A samozrejme vsetkym ostatnym krasny valentin 🙂

aknedz
14. feb 2012

@vardzikova supeeer, tak je to na dobrej ceste, pekne sa vstrebava, len tak ďalej! 😉

vardzikova
14. feb 2012

@purina12345 ano mojka poslušne ležim v posteli 😉 😉 😉 😉 predstav si že sa nam pokazil fotačik..a manželik mi včera hovori že ... musime si kupiť fotačik aby sme fotili tvoje rastuce bruško 😀 potešilo ma to

vavenecka
14. feb 2012

@mistisa aj tebe,mojka 😵

vardzikova
14. feb 2012

@aknedz mojka ja som ešte nikdy nemarodovala akurat ked tak tyžden aj to platil zamestnavateľ a ako to je vlastne teraz? dostanem peniaze zo socialky a aj z prace ? čiakO

vardzikova
14. feb 2012

@aknedz ano mojka už sa s tym niečo konečne deje 😀 a ty sa kedy chystašk dokymu?

fifitko25
14. feb 2012

@vavenecka čo je to prosím ťa za diagnózu u tvojho mm?

@purina12345 budem zas merať tento cyklus, ale asi len do odletu kvôli časovému posunu, aspoň budem vedieť, kedy bude ovu 😉

@mistisa čo už, nejak som to čakala, že bude veľké nič 😠

purina12345
14. feb 2012

@fifitko25 a kedy letíte?

mistisa
14. feb 2012

@fifitko25 no aj ja moja aj ja ☹ neznasam tie sklamania z tych testov ☹

aknedz
14. feb 2012

@vardzikova no ja som tiež doposiaľ marodovala najviac 14 dni, keď som mala slabý zápal pľúc minulý rok - a to mi do 10 tich dní platil zamestnávateľ a potom zvyšok sociálka....takže aj teraz by to tak malo byť, že prvých 10 dní platí zamestnávateľ a potom ďalej už sociálka, preto neviem, či tých 170 eur bolo už zrátaných spolu s DNPO aj s prácou alebo len z DNPO, pretoože som ešte dosť peniažkov dostala aj od šéfa na výplatnej páske, spolu mi to dokonca vyšlo viac ako keby som bola v robote 😀 ale to bude asi tým, že preplácal aj dovolenku za minulý rok, preto ti neviem presne povedať,koľko toho bolo z DNPO, uvidím tento mesiac 😉

aduska_ba
14. feb 2012

@mata_ba mojka tak ako mrcha dufam,ze nedosla

bubacik5
14. feb 2012

@mata_ba ved uvidis...

vavenecka
14. feb 2012

@fifitko25 no to je zápal hrubého čreva,niečo ako vred,má to pomaly na konci hrubého čreva,také ložisko...nevie sa z čoho to je,ani ako to liečiť,vedia len zmierniť príznaky...momentálne je OK,väčšinou v zime sú pokojné fázy,ale v lete máva aktívne,vtedy hnačkuje,niekedy ho brucho bolí,musí si dosť dávať pozor na to,čo zje...už to má dosť dlho,hádam aj 5 rokov 😒

fifitko25
14. feb 2012

@purina12345 2.3. mojka 😉 ak príde mrcha do konca týždňa, stíhame plodné dni pred odletom 😀

aknedz
14. feb 2012

@vardzikova no ja som bola naposledy na začiatku 13tt na NT screening, mali sme 5,4 cm a výsledky sme mali krásne, malé si celý čas cuckalo palček na ruke 😀 ale nedal mi foto, nepýtala som si, lebo vždy dáva sám na konci a teraz nedal a na pýtanie už bolo neskoro, keď som už bola oblečená 🙂
najbližšie idem v 16tt - o dva týždne na odber krvi a na sono netučím, je dosť možné, že až v 20tt na morfologické, ach, to bude čakania, keby už aspoň bábo cítim, že by sm vedela, že je všetko ok...

mata_ba
14. feb 2012

@purina12345 vies,ze vraj pobolieva..ale myslela som,ze skor picha..u mna je to klasicky zaciatok bolesti v prvy den mrchy..a uz treti den som doslava vlhka..aj ked hlien je kremikovy...a vytok do zlta...normalne mam pocit,ze uz uz ide..

fifitko25
14. feb 2012

@vavenecka wau, to znie dosť zle 😒 😒 dúfam, že mu to ustúpi a už ho to viac nebude trápiť 😉

vardzikova
14. feb 2012

@aknedz tak to som zvedava koľko ja dostanem 😀 😀 😀 😀 stačilo by mi keby som mala dosť na zaplatenie hypotéky

mata_ba
14. feb 2012

@aduska_ba ahoj,nie nedosla este..ale mam pocit,ze najneskor zajtra je tu... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

azzura
14. feb 2012

@vardzikova ahojko, som rada že hematon ustupuje 🙂

vardzikova
14. feb 2012

@aknedz ja idem o tri tyždne na dalšie sono... ale to mi budu robiť ten screening či ako sa to vola... takže sa tiež neviem dočkať kedy uvidim opať fazuľku

azzura
14. feb 2012

@purina12345 ahojko, grafik mas krasny 😉 . Fuj, ta Maca je bleeee 😖

mata_ba
14. feb 2012

@mistisa aj tebe pekneho valentinka 🙂

vavenecka
14. feb 2012

@fifitko25 dá sa s tým v podstate normálne žiť,akurát to,že každý deň musí lieky užívať 😖 či sa niekedy vylieči je otázne,to by museli prísť priamo na príčinu a aj ako to liečiť...zatiaľ sú len lieky na to zmiernenie...našťastie teraz čo bral tie hormóny,tak mu dosť pomohli,inak by musel ísť na nejakú liečbu do martina,ale to je nejaká radikálna a moc tam nechcel ísť...takže klop klop,teraz máme pokoj 🙂