icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
14. feb 2012

@purina12345 ahoj moja, aj tebe prajem pekného Valentína 🙂 a máš pekný graf 😉

mata_ba
14. feb 2012

@purina12345 no ved to iste mam aj ja..ale ja to pred mrchou mavam..takze aj preto som si ista,ze dojde...
a co sa tyka spermii,pytala som sa,lebo ak som mala ozaj ovulku 19 DC,tak to nemam skoro ziadnu sancu...

luciok
14. feb 2012

@azzura Ahojky, ako sa máš? Ako to dopadlo? (nebola som tu hrozne dlho, tak nie som v obraze)

mata_ba
14. feb 2012

@azzura ja viem,ja viem...ale tak...ach...ja uz zacinam depkovat dopredu..si to nacvicujem 😀

azzura
14. feb 2012

@purina12345 dnes som 2DC a asi nebudem merat, necham tento cyklus tak a az dalsí budem sledovat, aj tak som nejak bolava

aduska_ba
14. feb 2012

@vardzikova jaj Kati strasne sa tesim.Moja akosa robi screening cez brucho ci z vnutra?

aknedz
14. feb 2012

@vardzikova ja neviem, dúfam, že hej lebo do krčmy nechcem ísť s bruchom a už aj tak má vedúci náhradu a zase na úrad práce 😝 lepšie je , že som na PN, uvidím, či budem do konca 😕 ako povie lekár

purina12345
14. feb 2012

@kikaneu ďakujem 🙂 som rada že po potrate sa pekne prebrali hormóny a už sa teším na snažilkovanie, nech už to ubehne 😵 a ty ako? kedy idete na spg?
@mata_ba neboj nič, všetko je tak ako to má byť, mysli pozitívne, každým dňom sa blížia tvoje //

fifitko25
14. feb 2012

@kikaneu Ďakujem moja, som v pohode, čakala som takýto výsledok 😒

fifitko25
14. feb 2012

@purina12345 veru, zmenu prostredia teraz potrebujem 😉

aknedz
14. feb 2012

@aduska_ba ahoj, to ti berú krv na genetiku najskôr a ten NT screening sa robí vlastne taký podrobný ultrazvuk vaginálne alebo cez brusko a meria sa šírkový rozmer takej medzierky, ktorú má bábo na krku za hlavičkou -tá je vyplnená tekutinou, šírka by mala byť do 1,3 mm - vtedy by malo byť všetko v poriadku a ďalej sa doktor na tom ultrazvuku pozerá, či už má bábo vyvinuté niektoré časti tela, potom v 20tt sa robí podrobnejší morfologický ultrazvuk, kde už kontroluje všetky orgány bába 😉

luciok
14. feb 2012

@aknedz To je rozumné. Jedna moja známa je tehotná, cca v 7mom mesiaci a veselo si chodí do krčmy s mužom a vraj si dá aj pálenku a nedávno bola na plese. Nechápem to ako môže byť niekto tak nezodpovedný...

aknedz
14. feb 2012

@vardzikova no mne zajtra 15ty začína 😀 veru veru, letí to riadne ale ja som rada, nech už mám zdravučké bábo v náručí 😉

kikaneu
14. feb 2012

@purina12345 aj ja som z toho rada 😉 ja pohodovo, vzala som deti na oddychovú hodinu na net, tak som tu s vami 🙂 na spg ideme začiatkom marca, mám vtedy jarné prázdniny, tak pôjdem s manželom, nenechám ho v tom samého 😉 dnes som 9DC, včera sme prvýkrát jedli macu....tak uvidíme....ale som zmierená so všetkým, prešla som na program, že nesnažíme sa-užívame si 🙂 a už mám linku, videla si? 😉

kikaneu
14. feb 2012

@fifitko25 veru, je lepšie byť s tým zmierená, no nie? aspoň nie sme také sklamané 😉

aduska_ba
14. feb 2012

@aknedz jej dakujem velmi pekne za vysvetlenie

purina12345
14. feb 2012

@kikaneu no super, aj deti ale aj nás si potešila 😉 a ako chutí maca? presne, treba sa navzájom podporovať a možno už nebude musieť ani ísť 😵 moc ti to prajem, videla som kuchyňu, je fakt krásna a veľmi dobre riešená, kedy tam začneš variť? a ozaj aká bola cícerová polievočka? ja ho práve močím a chystám sa ju uvariť

aknedz
14. feb 2012

@luciok no, key robím v škole, tak s tým nemám problém, aj keď som zozačiatku bola poriadne unavená a veru neviem ani ako by som to zvládla...ale v zafajčenom by som teda nechcela pracovať, aj sa vyhýbam takým miestam a dva deci vína som mala na začiatku, keď som ešte nevedela, že som tehu a odkedy viem, tak ani kvapku alkoholu, ani prípitok na Vianoce ani oslavy, nič...a aj keď som predtým fajčila, od začiatku tehu som nemala ani jednu cigu, vlastne to bábo zariadilo samé, lebo od prvého dňa mi to strašne smrdí - to bolo aj znamenie, že sa nám to asi podarilo leo test ukázal až neskôr 😉 No a na plese som bola aj ja, na dvoch ale zase opatrne som tancovala a sledovala sa ako sa cítim, keď ma tlačilo bruško, šla som si posedieť...ale koncert Dana Landu som zrušila -predali sme môj lístok a manžel mi nakoniec hovoril, že som dobre urobila lebo keď bubeník kopol do "kopáka" tak že sa mu až srcde zastavovalo, takže to by sa bábu určite nepáčilo

mata_ba
14. feb 2012

@purina12345 mas pravdu 🙂 dakujem 🙂

kikaneu
14. feb 2012

@purina12345 vidíš, na tú polievku som úplne zabudla, bola robená so zemiakmi a zeleninou a dali do nej gulášové korenie....čiže v mise vyzerala ako guláš, ale bola cícerová, mňamka 🙂 to neviem, oco mal včera zapojiť rúru a varnú dosku, no vyhováral sa na zlý prístup a málo svetla....no čo ti poviem, nechce sa mu, lenivý je....ale ja sa dočkám 🙂 a tá maca je riadny hnus, máme síce tablety, ale aj tak mi smrdia 😀 ja si dávam jednu a manželovi dávam dve 🙂 včera večer ich jedol prvýkrát a ráno na mňa skočil, som pozerala, že čo sa mu robí, vstávame 5:15 a vždy je ráno mŕtvy...a dnes toto, normálne som pozerala čo sa robí 😀 uvidíme, že čo bude ale to budem cez prázdniny len na čakačke, takže tomu spg sa už nevyhne láska moja 🙂

luciok
14. feb 2012

@aknedz Myslím že to je rozumné ako si to urobila. My sme sa smiali že čo tam tá moja známa ide robiť s takým bruchom. No, chcela by som ju vidieť čo mala vôbec na sebe. Ona tam ale asi išla robiť "dozor" manželovi, lebo tam robil DJ. Musí byť všade pri ňom a kontrolovať o čom sa s kým rozpráva. Je švihnutá...

fifitko25
14. feb 2012

@kikaneu veď to, ale chcela by som v kútiku duše už byť " na druhej strane " 😉

kikaneu
14. feb 2012

@fifitko25 kto by nechcel, no nie? 😉

purina12345
14. feb 2012

@kikaneu 😀 😀 😀 mm tiež po prvom užívaní na mňa ráno skočil a potom aj večer 😀 😀 😀
no snažilkovali sme tak prečo nie, tak len papajte aby borci boli silný

kikaneu
14. feb 2012

@purina12345 veru, dobre padlo 🙂 hneď má človek krajší deň 😀

aknedz
14. feb 2012

@luciok 😀

kikaneu
14. feb 2012

@purina12345 končím, ozvem sa až z domu večer 🙂 papa a nech sa polievka vydarí 😉

franzziska
14. feb 2012

caute babulky, pekny Valentin 😉 😉 😉

luciok
14. feb 2012

@aknedz Aaaa ty v škole učíš? Podľa mňa je aj to rizikové zamestnanie pre tehotnú. Ja som učila 1 školský rok a stačilo mi...

azzura
14. feb 2012

@luciok ahojko, dopadlo to dobre, tie zrasty co som mala nebranili otehotneniu 😠 , takže po druhej mrche od zakroku idem na IUI, lebo prirodzene snazenie uz je zbytocne plytvanie casu 😒