Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka no ved mne ich ani dako netreba, len som zvedava kolko to bude 😀
zajtra ides na prax? ja mam zajtra koooopu prace 😖
@kikaneu šak som si všimla, čo bolo ráno 😀 ja ti hneď kuknem či dačo bolo 😀 aj ja som cez PN merala 6:00 ale tak teraz sa t uvidí, ale to zasa nebudem že stále chodiť na 6, to len tak raz - dvakrát do týždňa 😉 oki moja, zbehnem pod tú sprchu a uvidím čo bude 😀 pekný večer želám, dobrú noc a zajtra nech ti ten zlý deň rýchlo ujde 😉 ...vidíme sa podvečer 🙂
@l_e_n_o_c_k_a dobrúúúúúúúú aj tebe 😉
@l_e_n_o_c_k_a no mne by sa aj hodili 😀 hej hej,idem,dnes nám ríďo o 11. hovorí,že choďte domov,máte valentínsku hodinku k dobru 😀 😀 ale dnes som žehlila obrusy 😀 proste taká prax,čo aj doma robím také veci 😀
SURNE potrebujem poradit. kocky mam silny zapal mocovych ciest, a chcu mi dat antibiotika, mam ich prijat? bo sa snazime o babo a mrchu cakam az o tyzden cez vikend. myslite ak by sa to vydarilo ze by to mohlo ublizit???? pravda je vsak taka ze uz od bolesti asi stenu dodriapem :((((((((
@zuzanka9999 bez ATB taký zápal neprekonáš. Síce z hľadiska snaženia sa to nie je najlepšie riešenie, ale na druhej strane, kým budeš mať neliečený zápal sex bude takmer nemožný a vajko sa aj tak neuchytí. Takéto zápaly sú svine. Odporúčam ATB a veľa veľa urologického čaju, urinalu a brusnicovej šťavy.
@simonkazga dakujem ti velmi pekne, bo idem o hodinu k lekarovi a ten mi povedal na zaklade vysledkov, bo mam aj krv v moci ze naj riesenie su ATB. paneboze toto mi este chybalo :(((
@zuzanka9999 och ☹ 😢 skoré uzdravenie prajem
@mata_ba ahoj, tak ako dnes?..stále nič?..mrcha neprišla?...ja už pomaly aj ovu budem mať 😉
@fifitko25 a koľko máš moja pred mrchou?.....skús urobiť ešte jeden testík...možno obdeň, tak skôr uvidíš rozdiel držím palčeky 🙂
@azzura ahojky...ako sa máš?...ako sa cítiš?.....ja dobre...napadlo kooopec snehu 🙂 🙂
@mattuliatko30 ahoj, dnes má byť mrcha, som 29 DC a už ju cítim od večera 😠 pichá ma v pravej časti pri vaječníku, takže sa už na mňa pripravuje 😠
ahojte dievcata, ako sa mate?
dobré ránko,babule 🙂 také pekné ránko,vonku zase sneží,mica ma budila už od pol piatej,nakoniec som ju nejako spacifikovala a driemala som do šiestej, nachystala sa,obliekla,namaľovala....a nakoniec mi volá riaditeľ,že sa nekúri a nemám ísť na prax 😀 😀 jou jou,aspoň konečne pošijem,čo som chcela už asi tri týždne 😠 😀
@micak no jasne ukazoval sa mi ale, tak tam je pisane , ze to nie je este ovulacia..
v 15 den, bola trosku silnejsie ciarka, tak som myslela ze je to den d, ale pak 16 den bola uplne rovnaka ako ta druha...a 17 den uz zoslabla, a pak to je 24-48 hodin od pozitivneho testu..
nefotila som to..ale pred 2 -3 rokmi som si to tiez robila, ale to som mala problemy s ms, tak som mala len ducha..
a ked som otehotnela, tak som netestovala, proste mi meskali, a po 4 tyzdnoch som si sparvila test a boli tam //..no ale pak sme nevydrzali, a po 7tt odislo ☹

@kikaneu ja toto meriam 4. cyklus, tak som zvedavá...ale už som nechcela merať, ale ty si ma prehovorila 😀 😀 😀 idem sa ho spýtať ako to myslel s tým perom 😅