icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
18. feb 2012

@vavenecka no my mame partiu, ze chalani su spolu od zakladnej skoly a nasli si baby a aj baby sme si sadli, tak sme taka velka partia. je nas okolo 14 ludi a uz sa rozrastame lebo dva pary cakaju babo 🙂

anett6212
18. feb 2012

@mata_ba a kedy pridu tie vysledku z horm.profilu? dufam, ze bude vsetko v poriadku. ja som mala mrchu 3 a pol dna. uz mi skoncila potvora 🙂 tak cakam teraz ako to vyjde lebo netusim ked mi takdlho meskala, ze ekdy bude ovulka. tak neviem. ale ideme sa asi nesnazit lebo to snazenie za 6 mesiacov sa nepodarilo

vavenecka
18. feb 2012

@anett6212 jeej to je super,to aj ja by som chcela tak mať,ale my sme obaja boli asi takí nepartioví 😀 mali sme tak zo dvoch-troch dobrých kamarátov a teraz chodíme skôr po tých párikoch 🙂 ale taká veľká partia musí byť úžasná 🙂

mistisa
18. feb 2012

@vavenecka no urcite ano mojko 🙂 ja tak pomalicky mrcha dosla vcera dnes mam bolesti ako svina ☹ hm no a pondelok idem na krv na HP a potom sa uvidi asi bude ista laparka ☹ ale to uvidime vsetko ked doki bude mat vyseldky v ruke 🙂

vavenecka
18. feb 2012

@mistisa uff,no tie bolesti ti nezávidím,ja ich mám hlavne v ten deň,keď sa rozbehne naplno,to si musím dať aj tabletku,lebo inak by som nefungovala...som vtedy nervná,nerozprávam,lebo sa mi nechce,no mm má radosť zo mňa 😀 tak verím,že výsledky budú super,potom daj vedieť 😉 a vy sa vlastne už koľko snažíte?

mistisa
18. feb 2012

@vavenecka no ja to mam presne dnes ☹ vcera zacinala hnusoba adnes sa rozbehla naplno.a horsie je ze som 3 mesiace nemala takze su znasobene ☹ no dakujem moja snad budu.my sme si nedavali pozor 4 roky nechali sme to tak ze podari sa podari nepodari nepodari ale uz ked sa nedarilo zacala som chodit po doktoroch a s pomocou doktorov su to uz dalsie 3 roky co sa snazime uz naplno a stale nic ☹ tak sme zacali chodit do Gin Fivu dr.Drábekovi tak uvidime.bude treba asi laparku mam polycysticke vajecniky a potom chceme s mm IUI 🙂 snad sa podari 🙂 a vy? kolko sa snazite? jasne dam vediet 😉

anett6212
18. feb 2012

@vavenecka to je. a este tak od detstva, ze su spolu a vedia sa podrzat navzajom a chodime spolu na chaty a tak. je to super. uz 4 pary sme aj manzelia z toho. vcera sme boli vecer na pizzy a bolo super. baby len na cajikoch sme boli a chlapy si dali do tela. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 som sa ale nevyspala, lebo moj vkuse v noc dudral, ze len utekam od neho na sruhu stranu postele a ze ho nestiskam v noci. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 som sa tak smiala a ked konecne zaspal, tak zacal zase chrapat. a dnes som v praci nevyspata a unavena. ale este 7 hodin tu musim vydrzat 😒 a ty ako? kolky DC si?

kikaneu
18. feb 2012

@franzziska pohoda, ešte nič nie je stratené, len pokoj.....ovu môže ešte byť 🙂

vavenecka
18. feb 2012

@mistisa fuuuha moja,no teda to sa už pekne dlho snažíte...a prečo vás nedali skôr na IUI?uff,že 4 roky,no to ja sa nemám na čo sťažovať vôbec...my sa snažíme od októbra-teda nedávame si pozor 😉 ale posledné dva mesiace už tak intenzívnejšie,sledujem si hlienik,kúpila som ovu testy,femigard,teraz femibion,mm papá macu,tak snáď sa len polepší a bude rýchlo nejaká fazuľka 🙂 vám prajem aby ste sa tiež čoskoro minimálne jednej dočkali 😉

vavenecka
18. feb 2012

@anett6212 hhh,no keď sa chlapi napijú,tak je veru s nimi sranda 😀 😀 prítulní sú,až to bolí a veru,to chrápanie vtedy je des...môj kedysi chrápal,ešte keď sme spolu len chodili a to som ho koľko krát v noci do chrbta buchla,do nohy kopla... 😀 😀 😀 ale našťastie neviem čo sa potom stalo a prestal 😉 no len keď si náhodou vypije,tak vtedy mu ide 😠 a tak snáď ti to rýchlo ujde,ľudia chodia? 🙂 dnes som 29DC,test včera negatívny,no ani nejaké mrchovské príznaky nemám,zdalo sa mi,že trošku výtok stmavol,ale už je zasa normálny,takže uvidíme,kedy sa dostaví kámoška 😀 😀

mistisa
18. feb 2012

@vavenecka no je to dlho ☹ ale nejak sme to neriesili bola svadba a tak tak sme mali veci vybavovat okolo toho a mysleli sme ze ked nebudeme na to mysliet ze sa podari potom sme sli aj do chorvatska na dovcu akoby svadobnu cestu 🙂 no a teraz sme sa dali naplno do babenka neni uz nic co by nam malo branit 🙂 mm je v poho SPG je dobry doki povedal ze super tak aspon jedna strana sa nemusi riesit 🙂 uz len mna doriesia a bude dobre.mozno bude stacit iba ta laparka a bude dobre 🙂 dakujeme mojko taktiez vam prajem aby si uz chodila fazulku pozerat ako rastie 🙂 😉

vavenecka
18. feb 2012

@mistisa tak to je super,že spg je dobrý 🙂 isto to mm potešilo,že je ok 😉 tak už vám veru pomaly nič nebráni,teba nech pekne vyšetria a potom už len šup na tehu 🙂 aj my ďakujeme,verím,že to bude čoskoro 😉 ktosi mi minule povedal,že netreba dúfať,treba veriť 😵

anett6212
18. feb 2012

@vavenecka praveze dnes ani ludi nejako niet. cakame ludi z blavy ked maju tie deti uz prazdniny. ale ku veceru pridu isto. dnes sobota, tak vsetci az vecer pridu ked uz bude treba ist domov. 🙂 skus si urobit test za nejake az 3 dni. alebo kamoska si najprv urobila ovulasny ten jej ukazal silne dve palicky 3 dni za sebou a potom o dalsie dva dni si urobila tehu a ten jej tiez vysiel potom. 🙂 no moj chrape iba ked si trochu vypije. a najmä ked si da pivo. to je potom katastrofa.

cillamilla11
18. feb 2012

dnes na 27 DC som robila test bol negativny sklamanie ☹ .....test som vyhodila.... asi tak o 10 min. som hladala nieco okolo smetiaku a hovorim kuknem na test tak ked veeelmj chcem tak tam ,,asi,,vidim nejakeho ducha ale fakt ked sa len velmi pozriem a mozno mam uz halucinacie. 😖 zas mam to spinenie uz od utorka (3 dni) dnes to je silnejsia hneda ms cakam teraz niekedy ale podla mna toto neni ms iba taky vytok hnedy a uz par dni trva. BT som merala vcera rano 37,3, dnes rano 36,9 a dnes poobede zase 37,3 .....ked uz ma prist ms tak mozem mat taku vysoku BT ?? priznaky tehotenske mam.hmmmmm.....

vavenecka
18. feb 2012

@anett6212 no jasné,nával je vždy,keď už sa človek domov chystá 😠 skúsim ešte ten ovu,ale nemyslím,že tam niečo bude...včera som bola 12DPO(aspoň predpokladám podľa hlienu),ale veď bude ako má byť 🙂 juj ale keby bolo,tak hádam fazuľke ten včerajšok žiadno neublíži 😔

mata_ba
18. feb 2012

@anett6212 juuuj moja,to neviem...ja tam idem v pondelok a myslim,ze na druhy,mozno na treti den by mali byt...ale na 100% to neviem 🙂

anett6212
18. feb 2012

@vavenecka ak by si bola, tak sa neboj. fazulk enic neublizilo. ale ovu test sa robi iba z ranneho mocu. ak ho budes mat 3 dni za sebou so silnymi dvoma //, tak je tu predpokald, ze si tehu. a taktiez ak za tie tri dni ti bude druha palicka silniet. tak tiez. ale ak bude slabunka alebo ziadna, tak asi nie si. mne teraz mrcha meskala 5 dni. a teplota stale vysoka bola. teraz som 6 DC a mrcha uz nie je. takze sa uz tesim lebo mam na muzicka neksutocnu chut. uz aj cez mrchu som mala chut na neho

anett6212
18. feb 2012

@mata_ba moja tak ti drzim paste silno. nech vsetko dobre dopadne. mne este doktor neodpisal a tento mesiac robim tak, ze ked robi doktor, tak robim aj ja. takze teraz tam ani nepojdem sa popytat na hormonalny profil. tak musim opäť cakat.

mattuliatko30
18. feb 2012

@mata_ba no možno hej..uvidíme....podľa zajtrajšej teploty ak bude vysoká..už neklesne..až do mrchy

pacica
Odpoveď bola odstránená
anett6212
18. feb 2012

@pacica ahoj, tak ja sa hlavne teraz zaujímam o to, co mam pit a jest aby sa mi podarilo otehotniet. beriem femibion 800 a pijem na hlienik grepovy dzus a lanove semienka jem a po ovulke sa ma pit ananasovy dzus, ale ten som este neskusala. 🙂

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@vavenecka @mata_ba @kikaneu @anett6212 @mistisa
ahojte mojky 🙂 od vcera mam pobolieva-picha na pravej strane, aj hlienik je, som 10 DC, ovulka to hadam nieje, ci?

anett6212
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja, no moze to byt ovulka. ja ked mam ovulku tak ma tiez popichuje a pobolieva v podbursku a najcastejsie v pravo. a ovulka sa vraj pohybuje od 10-15 DC. a ako ta torta vysla ti?

kikaneu
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 nikdy nevieš, môže to byť aj ovu 🙂 tak šup na manžela 😉

gelinka75
18. feb 2012

@kikaneu prave som zarobila cesto na sisky, citala som, ze tvoje sa podarili 😉 😀

kikaneu
18. feb 2012

@gelinka75 veru, podarili 🙂 mňam 🙂 pôjdem si ešte dať zopár, ale až tak o hodinku 🙂 teraz pomáham manželovi s montážou drezu....že toto mi podaj, toto dones, toto prines 😀

gelinka75
18. feb 2012

@pacica tak neviem ci je dobre porovnavat seba k niekomu inemu, lebo si len privodis stresy a blok, ze mozno sa nepodari, proste treba skusat a hotovo 😉 a vobec neni take iste, ze druhy krat boli slabsie spermie, niektore baby skusaju kazdy den a podari sa, niektore obden a podari sa a niektorym sa nepodari, a co som pocula casto zeny otehotneju tak ze snazilkuju 2x za sebou 😉 co sa tyka stravovania, je dobre sa pokusat stale o zdrave stravovanie a nie len preto, ze chcem otehotniet...

gelinka75
18. feb 2012

@kikaneu no my sme dnes riesili tehly na dom 😀 😀 pre mna spanielska dedina

kikaneu
18. feb 2012

@gelinka75 aj pre mňa by bola 🙂 v jari idete stavať? aký? poschodový či prízemný? 🙂

gelinka75
18. feb 2012

@kikaneu hej hej, akonahle sa otepli a bude stabilnejsie pocasie, tak kopeme zaklady 😀 uz mame vsetko vybavene, taky bungalow nechcela som poschodovy 😉