Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 ja tiež len vodu, čaj a kávu 🙂 občas nejaký džús či kofolu niekde na návšteve....a tiež sa snažím jesť z pečiva len cereálne kúsky 🙂 a pravdu máš v tom, že nemať sladké v dosahu pomáha asi najviac 🙂 inak ešte som si dala tento týždeň kadečo, síce v menšom množstve ako obvykle, ale nemám dostatočne pevnú vôľu.....ale od zajtra u nás začína pôst pred Veľkou nocou, tak sa chcem vrámci neho zriesť sladkostí (dúfam, že mi to vydrží aj po jeho skončení) 😀 tak držím palce, prioritne aby tá mrchaňa nedošla a ak by nádhou, tak aby si zvládla tie zákroky v čo najväčšej pohode 😉
@kikaneu presne si myslím to iste 🙂
no tak sa zatiaľ majte babuľky, idem off, pekne snažilkujte 😉
sranda, že na môj posledny moj prispevok hned reagovalo par ludi, kym nepisem nieco negativne, tak si môj prispevok nikto nevšimne ☹ ! fakt to nebolo ani prvy, ani druhy krat, co som sem napisala a vobec sa nik neozval ☹ ! ale stavaju sa aj horsie veci, co uz ☹
zdravim vas babule davno som tu nebola 🙂)) snad sa mate vsetky dobre 🙂 ja som mala kusok depkujuci januar ale uz som ok 🙂) 😅
@purina12345 aj ty sa maj pekne 🙂 ja tu počkám kým manžel príde a pôjdem aj ja off 🙂
@kikaneu niekedy aj ja som neporiadna a potom ako vravis, navstevy atd. tak stale sa neda po svojom, lebo hned dostanem, ze ci som na diete 😀 hlavna vec je, ze sa k tomu vzdy vratim, to je dolezite
dakujem, aj ja tebe prajem nech sa vam coskoro zadari, ved tu budem pisat moje zazitky 😀 😉
@katarina196 aby si bola tehotna tak to je dost skoro, to este ani vajicko nedoslo do maternice, skor myslim, ze mas ovulacne bolesti 😉
@pacica odpoved v IP.
@zujka2 daj si viac bielkovin, nie len sacharidy, bielkoviny dobre zasytia v kombinacii so sachacmi a daj si nejaku zeleninku k tomu, asi potrebujes viac jest, potom si daj aj desiatu, ja napr. mam 42g ovsaky, 130g biely jogurt, deci mlieko, 1KL slnecnicove semiacka, 1KL med, skorica, pol jablka, niekedy aj pol banana, to mam okolo 1400KJ energie, co ma uplne zasyti do takej 10:30, potom musim mat desiatu, lebo mi skvrka v bruchu 😀 ja zas davam chlieb s niecim na desiatu, mne to takto viac vyhovuje
@fifitko25 nooo tak preco asi 🙂 bola som vyrovnana s tym ze tak surne to babo teda nechcem a necham tomu volny priebeh..ale co sa nestalo zacali rozne priznaky, meskala mi mrcha co by ma az tak netrapilo lebo mi meskava ale potom ma zas boleli neskutocne prsia co mna nezvykli bolievat a mrcha stale nechodila uz vyse dvoch tyzdnov..tak som zacala dufat a ked som si povedala ze v nedelu si urobim test tak v sobotu o 4 rano mu ta mrcha dosla to bolo zas revu...🙂
@gelinka75 ja mám zas naopak 🙂 chlieb alebo rožok na raňajky a na desiatu jogurt 🙂 a ovocie 🙂 obed v školskej jedálni (takže nie je to bohviečo) na olovrant káva a zas nejaké to ovocie a na včeru ako-kedy, podľa toho či je niečo navarené alebo nie 🙂 ty čo večeriaš? daj nejaké tipy 🙂
@zujka2 a ako v heliose? my sme boli v Iscare na spg, sa mi ale moc nepáčilo, dokopy nám nič nepovedali a skasli nás 18 Eur 😠 potom som si sama na nete hľadala, čo vlastne mm je, navyše sme mali výsledky dostať do týždňa, a musela som ich urgovať po 2 týždňoch, že kde sú...... my bývame na Hlinách VII. takže dosť blízko 😀

@zujka2 zujka v skratke ti vysvetlim princip, zacni jest ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera, presne takto s odstupom asi 3 hodky, viem, ze ked casu je malo, je to zle a treba aj chystat si dopredu jedlo, zacni pit okolo 3 litre vody denne, vies, ked nejes cely den a najes sa vecer, sice super, mas malo prijatych KJ denne, ale telo to vie ulozit vo forme tuku, vie ukladat aj z mala, lebo nema pravidelny prijem, tak setri..treba prekopat cely system stravovania