icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

alyce
22. feb 2012

@fifitko25 jeeeej, aka pekna fotka 🙂

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba to su nasi chlapy. doteraz nic, ale to som ja do neho hustila vkuse o tom. a teraz mu nic nehovorim, tak on zacal zase. ale aspon viem, ze aj on velmi chce. taksom rada 🙂 budem aj nadalej ticho. pri nom nic nespomeniem lebo uz som videla ze mu to ide na nervy

mata_ba
22. feb 2012

@ejkapod ahoj...kym mrcha neprisla,nezuuufaj 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 ja som tiez uz ticho..mne drahy sice nic nepovedal,ale tiez zacal byt uz nervozny z toho..a myslim,ze mu uz aj sexik odchutil...za to,teraz...som ticho a chutky tusim pomalicky rastuuu 🙂

ejkapod
22. feb 2012

@mata_ba nezúúfam, len som troška sklamana 😖 , ale raz to pride..mynuli mesiac aj predminuly my meskala a tento to vyzera že pride skôr 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@ejkapod tak aspon budes vediet na co si 🙂 a kolko sa snazite??

miriamka3
22. feb 2012

ahojte 🙂 máte skúsenosť? našla som na nete cca plodné dni podľa dr.Jonáša, myslíte že to funguje?

ejkapod
22. feb 2012

@mata_ba no ked mam pravdu povedať, ja tužim po babatku velmi, priatel stale ešte vaha, nemôžem povedať že sa snažime ale spavame bez ochrany a tak vždy dufam že si nedal až taky pozor 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@ejkapod no my to chceme obaja 🙂 my sa snazime od septembra a zatial nic..ale tak hadam sa zadari 🙂

ejkapod
22. feb 2012

@mata_ba určite sa zadarí, len človek nesmie nato stale myslieť potom to ide ťakšie..no my by sme aj obaja, no teraz riešime byvanie tak preto sa straha priatel.. 🙂 tak držim palčeky..aj bereš niejake vitaminky??

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba ahojte, sem tam vás čítam 🙂 vy sa snažíte len od septembra? myslela som že dlhšie. I keď to je relatívne, my len 3 cykly ale som z toho na nervy 😉

lusinda1989
22. feb 2012

@vardzikova takk aj my v pohodicke ziadne komplikacie zatial len ma tak trosku zapicha na pravo v podbrusku ked si kychnem alebo zakaslem ale inak pohodka... zle mi uz nebyva len ta unava... ty sa mas ja idem na sono dalsie az 15.3. :(

mata_ba
22. feb 2012

@ejkapod nooo,aj my byvame zatial u svokrovcov..ale spekulujeme stale,ze co s byvanickom...dajako bolo,dajako bude 😉 a dakujem,podobne 🙂 nooo,pijem alchemilku,grepiky a dnes som zacala s lanovymi semienkami...a minuly cyklus som brala macu,ale na nu uz kaslem...a chcem este asi kupit kys.listovu

mata_ba
22. feb 2012

@miriamka3 ahojky..nooo,ale polroka zase nie je tak malicko..to uz zacina byt taky stav na depky 😀 aj ked ja sa zatial drzim..uvidim co bude,ked pride mrcha 😀 ale tesim sa,lebo som isla na hormonalny profil v pondelok..buduci stvrtok idem na folikulometriu a potom na 21 DC idem este raz na krvicku..som zvedava,co to povie 🙂 ale ak tam aj daco je,viem,ze sa mozem liecit a nie cakat dalsieho polroka..teda ak to nebude nic vazne 🙂

ejkapod
22. feb 2012

@mata_ba akurat som prišla z wc a marcha je tu 😒 , ja mam tiež kyselinu listovu ale neberiem ju zatial mam isť na preventívnu v aprili tak potom dam debatu s doktorom...snad sa dovtedy aj byvaníčko pohne 🙂 ...o grepoch som ešte nepočula

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba bože ja si neviem predstaviť že by som mala behať po vyšetreniach atď...dúfam že ma nič také nečaká, my zatiaľ kratúčko skúšame ale čakala som, že po vysadení antikoncepcie to bude šup - šup 😒

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba hej je to tak. minuly mesiac sa vobec nechcel milovat a teraz ako som ticho, tak uz zacal mat chut kazdy den. a ja ho stopujem nech nie stale aby mal aj oddych. ale to on netusi. ale naozaj aj teraz pozeram si na nete dovolenky a aj jedlo na oslavu som vyberala z netu. urobila som cesto na ten maxi veternik a v sobotu ho idem plnit. mame oslavu v nedelu takze sa zabavim trochu. 🙂

anett6212
22. feb 2012

@lusinda1989 no ahoj moja? co nove????? 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@ejkapod to ma mrzi..ale musi byt posledna! 😀 😉 grepy su dobre na plodny hlienik 😉 a aj pomimo snazilkovania ma grep vela vitaminkov..je dobry pre zdravie..a stihlu liniu 😉

mata_ba
22. feb 2012

@miriamka3 no ja som si to poziadala...lebo az je nejaky problem,je zbytocne cakat kazdy mesiac...vies ako 🙂 a drziiim paste...ja som anti nikdy nebrala a vidis...

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 juuu,to vam bude dobreee 🙂 a aj ja som dnes mala veternik...ale len normalny 😀

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba dala by som si. hned teraz. mnam. tesim sa. bude zabava a aspon si vystiskam moje male krsniatka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a pokecam a popijem s rodinou. 🙂

ejkapod
22. feb 2012

@mata_ba no to by bolo fajn 🙂 , na vitaminy viem že je zdraví aj na chudnutie ale na oplodnenie to som nevedela.. 🙂 aspon že je toto forum človek sa tu vela podozvedá..dostane kopec info..🙂

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 my asi tiez pojdeme na oslavu..len sa este nevie,ci tento alebo buduci tyzden...svagrinka ma dnes narodky,tam budeme zase spolu pit pinacoladku 🙂 ako kazdy rok...a dnes sme s drahym spolu 4 rocky,tak hadam si urobime pekny vecer 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@ejkapod ja som sa to tiez az tu podozvedala...a musim povedat,ze hlienik bol lepsi 😉 a teraz som zacala aj so semiackami,tak hadam bola tato mrcha posledna 🙂

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba no fajne. tak ja s muzom oslavujeme teraz v nedelu narodky a na tyzdnen v sobotu synovec a svagor a s nedelu sestra. takze tak a este nas caka oslava s partiou. bude fajn. ta my len oslavujeme. a v pohode pijes na oslavach alkohol nie?

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 fiiii,ved mozte byt stale v liehu .-D a jasneee,ze pijem..aj ked...nie je to to,co to byvalo...uz mi nejak nechuti..ale napadlo,ci to nie je podvedome,kvoli tehu...ale vinko si davam uplne v pohodke 🙂

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba ani ja uz nepijem tak ako kedysi. niekedy si dam len griotku s dzusom alebo dzin s tonikom ci vinko. inak mi velmi nechuti 🙂

zuzanka9999
22. feb 2012

@mattuliatko30 jj len uz ma nebavi cakat.:((((to asi ziadnu z nas :( najma ked moja uzasna svokra povedala : Este ze nie je problem v mojom synovi! Krava blba.

lucecita
22. feb 2012

@kikaneu @purina12345 @fifitko ahojte bambuľky...dneska konečne z práce doma a nehnem sa už ani na krok, doma budem 😀 ako ste sa mali dneska vy? a čo grafíky? ja mám takýto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita som zvedavá, kedy mi vyznačí ovulu 😅