Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
moja ja neviem doktorka robila vysetrenia ale nic nepovedala a ked som jej volala tak my povedala ze vsetko ok ale uz ju idem zmenit vobec nereaguje ked jej nieco poviem a tu neni bohvie aky vyber lekarou kazdy vie cloveka odfajcit ale var sa nadomnou ten hore zlutuje 😕
@lucecita hm, dík moja, no kvety má rada, ale orchideu sme jej dali minulý rok, varí stále to isté a pochybujem, že by varila niečo iné podľa kuchárky....pôvodne sme chceli kúpiť parný hrniec, lebo svokor má diétu, ale ešte sa musím raz manžela opýtať, lebo neviem či ho nevyloží na skriňu a nebudú to zbytočne vyhodené peniažky...ok, ja pôjdem až po paneláku a potom rovno do postele 🙂
@fifitko25 len ked ten moj mm chodi na dlho do prace a ked pride tak zase ja som v praci tak akosi to nechce vyjst asi sa budem musiet prestahovat k nemu 😀 aby sme boli stale spolu juj ja v praci nemam cas mysliet na tehu ale ked kazda z nich pride a povie my novinku ze je tehu a ze ani jedna neplanovali tak ma normalne az zamrazi 😒
dievčatá, pekný večer ešte, idem off, uvidíme sa - ehm, popíšeme zajtra 😉 pekný večer všetkým ..........
@miriamka3 😕 moja ja neviem doktorka robila vysetrenia ale nic nepovedala a ked som jej volala tak my povedala ze vsetko ok ale uz ju idem zmenit vobec nereaguje ked jej nieco poviem a tu neni bohvie aky vyber lekarou kazdy vie cloveka odfajcit ale var sa nadomnou ten hore zlutuje 😨
@fifitko25 neviem či to nazvať štrajkom alebo ako...tiež je z práce unavený, ja ešte ako tak žijem aj večer, ale robiť nevládzem nič, teda upratovať alebo tak, pripravím písomky, cvičenia a kadečo do roboty a manžel včera zapájal umývačku, predvčerom rúru a varnú dosku v kuchyni a bežne je tam aj keď ja už som v posteli, takže ani niet kedy snažilkovať....aj teraz tam čosi ešte robí....ja idem bicyklovať a potom pozriem panelák a dám si trojboj a spím 🙂
@miriamka3 ved uvidis,ale dobre by bolo keby si sla. ja beriem femibion 800 to je viac vitaminov v jednom a je tam aj ta kyselina listova. velmi dobre mi to robi. upravilo mi to vela veci. a posledne som to vysadila na takmer dva mesiace a moj cyklus sa odvtedy zblaznil. a aj som mala mrchu strasne bolestivu, tak som si to opät nasadila
@anett6212 umrem z neho,že rovnaké 😀 si mu mala vysvetliť,že vagína sa prispôsobí ale s análom je to horšie 😀 😀 to je super,že nejako neriešite,teraz by sa vám malo podariť 😉 treba skúšať stále,keby každý vedel,ktorý deň sa podarí,tak by to bolo veeľmi jednoduché a už by sme boli všetky tehu 😉
@l_e_n_o_c_k_a hohohooo,červené rozťahuje nohy,vieš o tom??? 😀 😀 😀 😀 dnes budete mať bujarú noc,čooo? 😠 no ja sa v tých grafíkoch nejako extra neorientujem... 😅

@miriamka3 tak mi mame zaciatok 6-teho cyklu. tak nie si az tak daleko odo mna 🙂