icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 tak mi mame zaciatok 6-teho cyklu. tak nie si az tak daleko odo mna 🙂

misselin
23. feb 2012

moja ja neviem doktorka robila vysetrenia ale nic nepovedala a ked som jej volala tak my povedala ze vsetko ok ale uz ju idem zmenit vobec nereaguje ked jej nieco poviem a tu neni bohvie aky vyber lekarou kazdy vie cloveka odfajcit ale var sa nadomnou ten hore zlutuje 😕

fifitko25
23. feb 2012

@miriamka3 hm, ja už nechcem čakať na nič, lebo keď to nevyjde, som celá bez seba 😠 takže som si povedala, že nejdem riešiť, podvedome to mám fixnuté v uzamknutej miestnosti v hlave a otvorím to až potom, keď nájdem ducha na tehu teste 😀

fifitko25
23. feb 2012

@mistisa mm bol minulý rok a zbavili ho takto sennej nádchy a vraj to vôbec nebolí i keď to vyzerá hrozne 😅

miriamka3
23. feb 2012

@fifitko25 veď to, že ja nesledujem nejak veci, napríklad ovulku som si prvýkrát vyrátala až keď som vás tu začala čítať 😀 ale tak som sa namotala že teraz sledujem každulinkú zmenu, pichnutie, všetko 😀

kikaneu
23. feb 2012

@lucecita hm, dík moja, no kvety má rada, ale orchideu sme jej dali minulý rok, varí stále to isté a pochybujem, že by varila niečo iné podľa kuchárky....pôvodne sme chceli kúpiť parný hrniec, lebo svokor má diétu, ale ešte sa musím raz manžela opýtať, lebo neviem či ho nevyloží na skriňu a nebudú to zbytočne vyhodené peniažky...ok, ja pôjdem až po paneláku a potom rovno do postele 🙂

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 nie veru 🙂 mám v pláne ísť na preventívku k ženskému tak mu spomeniem že sa snažíme a uvidím čo povie na tie 3 neúspešné cykly

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 ja som tiez na zaciatku riesila kompletne vsetko, ale tento mesiac uz kaslem na vsetko. nejdem nic riesit. ani chut na sex nemam. radsej si vecer zacvicim pozriem telku a pojdem citat knihu a spat. tak ako vcera. 🙂

misselin
23. feb 2012

@fifitko25 len ked ten moj mm chodi na dlho do prace a ked pride tak zase ja som v praci tak akosi to nechce vyjst asi sa budem musiet prestahovat k nemu 😀 aby sme boli stale spolu juj ja v praci nemam cas mysliet na tehu ale ked kazda z nich pride a povie my novinku ze je tehu a ze ani jedna neplanovali tak ma normalne az zamrazi 😒

fifitko25
23. feb 2012

dievčatá, pekný večer ešte, idem off, uvidíme sa - ehm, popíšeme zajtra 😉 pekný večer všetkým ..........

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 ja som myslela že dnes nič ale drahý poobede povedal že áno 🙂 ale už drieme tak uvidíme či z neho niečo bude... keby nie,nevadí,ak by som sa vytrepala zajtra na tú preventívku ..

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 no uvidime co ti povie. a kedy ides?

misselin
23. feb 2012

@miriamka3 😕 moja ja neviem doktorka robila vysetrenia ale nic nepovedala a ked som jej volala tak my povedala ze vsetko ok ale uz ju idem zmenit vobec nereaguje ked jej nieco poviem a tu neni bohvie aky vyber lekarou kazdy vie cloveka odfajcit ale var sa nadomnou ten hore zlutuje 😨

kikaneu
23. feb 2012

@fifitko25 neviem či to nazvať štrajkom alebo ako...tiež je z práce unavený, ja ešte ako tak žijem aj večer, ale robiť nevládzem nič, teda upratovať alebo tak, pripravím písomky, cvičenia a kadečo do roboty a manžel včera zapájal umývačku, predvčerom rúru a varnú dosku v kuchyni a bežne je tam aj keď ja už som v posteli, takže ani niet kedy snažilkovať....aj teraz tam čosi ešte robí....ja idem bicyklovať a potom pozriem panelák a dám si trojboj a spím 🙂

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 ta mozno sa este preberie. ked pojdete do postele. tak potom mi zajtra napis, co ti doktor povedal. a beries nejake vitaminy?

miriamka3
23. feb 2012

@misselin ja uvidím čo môj doky povie ale tipujem že nič lebo ešte je to len kratúčko takže nepredpokladám nejaké vyšetrenia alebo tak

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 nie,neberiem nič práve kvôli tomu že som ešte od vysadenia HAK nebola u dokyho tak sa zariadim podľa toho čo povie. Chcela by som ísť zajtra ale neviem či sa vytrepem...aj keď asi by to bolo ideálne keďže som po mrche práve

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 no tak oni to napichuju iba uplne malinko do koze takze vlastne tam boliet ani nema co.no oni vedia co kde ako a preco 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som dobra cha a to som napisala bez prestavky chacha

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 ved uvidis,ale dobre by bolo keby si sla. ja beriem femibion 800 to je viac vitaminov v jednom a je tam aj ta kyselina listova. velmi dobre mi to robi. upravilo mi to vela veci. a posledne som to vysadila na takmer dva mesiace a moj cyklus sa odvtedy zblaznil. a aj som mala mrchu strasne bolestivu, tak som si to opät nasadila

misselin
23. feb 2012

@miriamka3 no ja zase chcem aby my urobila niejake vysetrenia ale niejak sa jej do toho nechce tak zajtra idem k nej a beriem kartu het nebudem sa koli nej trapit ze ma vzdy odpinka naco som prisla a vy sa odkedy snazite

vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 umrem z neho,že rovnaké 😀 si mu mala vysvetliť,že vagína sa prispôsobí ale s análom je to horšie 😀 😀 to je super,že nejako neriešite,teraz by sa vám malo podariť 😉 treba skúšať stále,keby každý vedel,ktorý deň sa podarí,tak by to bolo veeľmi jednoduché a už by sme boli všetky tehu 😉

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 jasné, uvidím čo povie a zariadim sa podľa toho
@misselin no ja uvidím či bude nejaký iniciatívny on zajtra alebo ako sa mi vyjadrí lebo my zatiaľ len krátko, teraz začínam 4-tý cyklus takže myslím že zatiaľ je to vcelku normálne že nič 🙂

vavenecka
23. feb 2012

@miriamka3 o cykle ani nehovor,ten môj si zo mňa stále robí prdel 😀 😀 no úplne šiši je 😀 ale tak raz to príde! 🙂

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka presne tak. ale mne sa uz nechce snazit stale. idem na to uz len ked budem mat chut. a dnes to opäť je presne tak ako vcera. pridem domov, najem sa, pocvicim, pozriem telku a pojdem si precitat knihu a spat

miriamka3
23. feb 2012

@vavenecka
@anett6212
@misselin
no nič kočky, idem off, drahý sa preberá 😉 snáď sa zajtra vytrepem k tomu dokymu a možno budem o niečo múdrejšia

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 hej tak. a uvidis ci ti on predpise lieky, alebo si kupis v lekarni. ja si kupujem v lekarni 🙂

vavenecka
23. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a hohohooo,červené rozťahuje nohy,vieš o tom??? 😀 😀 😀 😀 dnes budete mať bujarú noc,čooo? 😠 no ja sa v tých grafíkoch nejako extra neorientujem... 😅

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 oki. maj sa moja. pa. a uzi si to 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 no aj my na to ideme len keď je chuť,teda keď má mm chuť 😀 ja by som aj mala,len keď s ním nie je reč,tak potom nič...ale dnes je domena,idem skočiť do spršky a možno niečo budeeee 😠
@miriamka3 ahooj zlatino a krásny zvyšok večera 🙂 potom daj vedieť,čo si vybavila 😉

lucecita
23. feb 2012

@kikaneu vidíš, aj to je dobrý nápad 😀 idem nalakovať nechtíky, už som si dávno nelakovala 😀