icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
23. feb 2012

@lucecita moja, a čo iné môžem čakať....no povedz...veď graf si videla, myslím, že tento mesiac nie je šanca žiadna, takže ja fakt čakám na mrchu....ale dúfam, že u teba to budú tie vytúžené čiaročky 😉

vavenecka
23. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a zajtra si ešte sáčky porátam 😀 tak pekne kukaj,ja už sa idem konečne obriadiť 😀 dobrúúú moja 😉

kikaneu
23. feb 2012

@lucecita dobrú noc a pekný deň moja 🙂 papa

mattuliatko30
23. feb 2012

@mata_ba ahojky moja..tak ako dnes?...pokračuješ v meraní?....ja som trošku ochorela...je mi fakt nanič...asi chrípka ma chytá..zajtra prežíť deň v práci...a cez víkend budem ležať 😒

mattuliatko30
23. feb 2012

@kikaneu a aký by mal byť keď je ovu?...a keď má prísť mrcha?

fifitko25
23. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@vavenecka baby tak dajme spicha a hotovo! Ked sa vrátim z Ciny Hm? Nemam problém vziať Veroniku a prídeme autom aj do RK Ved to nie je ďaleko 😉 😉

vardzikova
24. feb 2012

@momamo no tak to si šťastná žena 😀 , mne je ešte vždy zle 😝

ivka228
24. feb 2012

@katarinkam Ahoj Kati tak my sa snazime o babo od agusta a v maji sa tiez chystam na preventivnku. Zatial to nechavam tak a verim, ze je vsetko ok.

vardzikova
24. feb 2012

@angallles no tak niekedy aj testy dokažu poriadne zblbnuť .. zaleži podľa toho aku značku si mala .. my tu vačšinou použivame mamatest 10, alebo ešte repiclear tie su v podsate take najspoľahlivejšie ..

vardzikova
24. feb 2012

@vavenecka no ved keby si bola tehu tak čo s toľkymi vecami? mojka potom by ti to už netrebaloooooo a to by bolo super.

vardzikova
24. feb 2012

@mistisa mojka bude to trošku bolieť po tej laparke ale aspon ti spriechonia vajka ,, ja som to tiež mala takto a po laparke som bola tehu o dva mesiace 😀 , takže podľa mna je laparka super napad 😉 , len sa hlavne drž aby si nebola choručka lebo to by si potom nemohla isť . Keďže tam budeš pod uplnou narkozou. A prečo mate doma stresy? ved to nieje až take zle alebo ano?

vardzikova
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no lasko ale doky ti nepovedal že ovulka sa ti mohla posunuť aj o par dni neskôr kedže ti mrcha meškala okolo 40 dni? ty naši lekari ach jaj 😖 , ja sa mam dobre o tyžden idem na dalšie sono a tak na kontrolu k dokymu ale ešte sa mi do prace nechce tak sa ešte dam asi vypisať na mesiac a potom už neviem či sa mi opati chodiť do prace 😀

vardzikova
24. feb 2012

@ivka228 Dobre ranko 😉 tak pozeram že my dve sme jedine ktore asi nespia 😀 , a čo tak skoro si hore si v robotke?

nativanativa
24. feb 2012

@vardzikova aj ja som hore , idem trenovat jednu babu 😝

ivka228
24. feb 2012

@vardzikova Dobre rano aj tebe ja som kazdy den tak skoro hore, vstavam o 6 do robotky, ale ty by si mohla este spinkat a oddychovat.

ivka228
24. feb 2012

@nativanativa aj tebe dobre ranko 🙂

nativanativa
24. feb 2012

@ivka228 dobre aj vaaaam 🙂

ivka228
24. feb 2012

@nativanativa sportovanie hned od rana to asi zlepsi naladu na cely den ci nie?

vardzikova
24. feb 2012

@nativanativa trenovať babu? mojka a ty si čo osobna trenerka? 😀 prid aj ku mne

vardzikova
24. feb 2012

@ivka228 och ale ja vstavam ked aj manžel vstava a on sa budi o šiestej takže od šiestej som hore a spať sa mi už nechce

nativanativa
24. feb 2012

@vardzikova no da sa tak povedat , ty len pekne musis zacat papat , aby si vladala trenovat a nauc tvoju fajnovu papulku ze musi spapat vsetko , lebo deti v afrike by co za to dali ... 😉

vardzikova
24. feb 2012

@nativanativa och ty koza 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ako inak? zle ti ešte mojka nieje? mne začalo byť zle až od siedmeho tyždna ale to tak fajnneeeee

ivka228
24. feb 2012

@vardzikova a to ako spravna manzelka mu aj ranajky chystas alebo len uz nevies zaspat?

nativanativa
24. feb 2012

@vardzikova no zatial mi nieje , ale mas pravdu , moze sa to pekne zvrtnut ... uz len cakam 😝

fifitko25
24. feb 2012

aj ja som hore, ale pracujem a som tu sledovaná, takže sa tu nesmiem hlásiť, kým som v práci 😠

gelinka75
24. feb 2012

baby snivalo sa mi, ze som tehotna 😀 😀 akoze aj brusko som uz mala 😝 😕 😀 😀

vardzikova
24. feb 2012

@ivka228 nieee ja mu raňajky nechystam on ide rano do obchodu a stale si niečo kupi , a nemožem potom už zaspať 😠 ale aspon mam dlhši den

vardzikova
24. feb 2012

@nativanativa ooooo ja pamatam na tie začiatky ... bolo to hrozne neskutočne niečo neuveriteľne čakala som ako všetko ale toto určite nie 😖 😝

vardzikova
24. feb 2012

@gelinka75 nooo mojka možno na tom niečo bude , u mna su vačšinou sny predzvesťou niečoho 😉 inak dobre ranko čo nespiš ked maroduješ? hm? 😀

vavenecka
24. feb 2012

@fifitko25 anoooooo a @l_e_n_o_c_k_a nám niečo dobré napečie 😉 poďme poďmeeeeee 😀