Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a a akú kuchyňuuuu,aj tú chcem vidieť 😉 inak mozaika je veľmi pekná,super farby,takže schvaľujem 😉
@lucecita
@kikaneu ja som takto kočky: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
zatiaľ to asi nemá žiadnu hodnotu 😀
@vavenecka 😀 😀 😀 ty si prípad 😀 ja som tu nakukla tiež až teraz, konečne doma, bola som si po havku v salóne - máme ju okúpkanú a ostrihanú, presadila som kvietok, chlípem alchemilku a tak trošku tu s vami relaxujem 😀 večer pôjdem hodiť mm do mesta a ja jupí na nákupy, aupark teš saaaaaa 😀
@fifitko25 on začal,neodolal mojej vôni 😀 😀 ty si toho tiež postíhala 🙂 ja som micu česala a potom aj "okúpala"ale chúďa mala z toho mierne stresíky 😀 no všetko dobre dopadlo 🙂 aj ja popíjam alchemilku,ráno som myslela,že ani nič neurobím,tak ma bolela maternica,ale našťastie paralen zabral a všetko som porobila a nejaká som nabitá energiou 😠 potom daj vedieť,čo si nakúpila 😉
@fifitko25 ahoj no nám so to prvýkrát podarilo na prvý šup 🙂 , no tak uvidíme teraz
@fifitko25 joooj moja to bude super.drzkam palecky milacku 🙂 ja teraz zas nic necitim ale chvilami ma picha na tom lavom vajecniku nemviem.joj bodaj by ovulka este ze som vcera na mm skocila chacha 🙂 a ak rastie vajko kedy by sa asi tak malo uvolnit? tak na druhy treti den? ci ako?
@svintekova wau tak to je super, že hneď, závidííííííííííííím 😵 takže nám o mesiac ohlásiš opäť krásne // 😉
@fifitko25 no dúfam, ale až taká optimistka nie som. teraz si hlavne musím počkat na mrchanu 😉
@svintekova a kedy by ti mala príjsť?
@fifitko25 no to urcite mojka veru.no ja asi tiez pre istotu i ked test som si nerobila ale zajtra si urobim ovu testik 😀 joj aka by som bola stastna aj ked sa nepodari tehulkovat ze budem musiet na tu laparku nevadi ale aspon by som vedela ze vajecniky nie su hluche a dokazu ovulkovat 😀 mojka tak drzim palceky poriadno sa vyjaste cez vikend nech je fazulka. 😉
no rátam okolo 14.3.

@mistisa hmm tak že by to predsa len bola ona?? neviem, mne sa toto nestávalo nikdy a posledné 2 cykly hej takže netuším... ale vždy len jeden jediný deň