Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova neuveriteľnééééééééééééé...ako dlho sme si nepísali na koníku takto že hneď????????? 😀 😅 😵
@lucecita nooo to už je dlhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doba aspon čo ja si spominam 😀 😀 😀 a ako dnes? a čo tvoj graf? pozerala som že o trošičku klesol 😠
@kikaneu no to nie, ale tak čo narobím, ja som taká istá keď zasa ideme k jeho 😀 😀 😀 a to tam idete aj na obed, žeee? a oni bývajú nejak ďaleko od Vás?
@vardzikova šak ja si ani nespomínam, kedy sme si naposledy písali tu a nie na FCB 😀 no veru klesol, ale nevadí...ako som písala včera a ty si si to iste čítala 😀 vieš, že som zmierená s každou situáciou 🙂 troška ma pobolieva ten pokazený ľavý vaječník, tak možno aj preto teplota hapruje...a štvrtok idem s ním na kontrolu, tak drž palce aby to dobre dopadlo a piatok nemám dostať mrchu 😅
@lucecita ja to nikdy nerobím, ak sa dohodneme, tak sa snažím byť hotová načas.....preto ma to štve 😠 no, budú nás čakať a my ešte doma....a už máme aj ticho, lebo som povedala čo si myslím, tak sa so mnou nebaví....no ani ja nebudem, ako chce, tak bude mať.....takmer 100 km nás delí, čiže to potrvá kým prídeme...
@lucecita laskenko moja budem držať pršteky určite aby si mala všetko v poriadku a hlavne aby mrcha neprišla a ak už pride tak nech rychle odide aby ste mohli s manželikom snažilkovať 😉
@kikaneu no to máte riadnu diaľku 😀 ako aj ja sa snažím byť na čas hotová, keď ideme k našim alebo svokrovcom, ale tak jemu to vždy trvá dlhšie než mne a to ja sa malujem a on nie 😀 ale to je u nás normál, že ja stíham a čakám ho...mne sa snívalo, že sa môj bráško ženil s jeho frajdou a ja ju naznášam a dávala som to na ich svadbe patrične najavo 😀 ale ale...že dedičstvo, potom dačo prihoď aj mne, dám ti číslo účtu 😀
@vardzikova ďakujem mojka, uvidíme ako to všetko dopadne...musela som sa trošku odmlčať, bo mm tu bol na nete 😠
@lucecita ja sa síce nemaľujem, ale aj tak som vždy hotová oveľa oveľa skôr ako on.....a to ja neznášam čakanie, takže už som nervózna..... 😠 a mne sa snívalo, že som zastrelila jeleňa-nechápem, nikdy by som to nespravila.....ok, potom sa ti nejaká čiastka ujde, ak to bude finančné dedičstvo 🙂
@kikaneu lenže tam nepíšu kedy to dieťa bude 😀 ale teraz pri kúpe bytu by sa nám aj to dedičstvo hodilo 😀 my sme sa už udobrili ráno, a ideme mrk asik utorok ďalší byt, tak uvidíme čo a jak, ale už nechcem zbytočne vyhadzovať prachy za prenájom...radšej budem splácať hypotéku a bude to naše ako dávať prachy cudzím ľuďom 😠
@pacica ahoj... s kupovaneho, teraz je nan akcia v Kauflande 😉
@vavenecka @fifitko25 @lucecita @kikaneu @vardzikova ahojte babulky 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ahoj mojka, ako sa máš? už si napapkaná? my len polievku, lebo pečiem bôčik a ešte som ho dala zapiecť a robím k tomu pyré s opraženou cibuľkou 😉 vy čo?
@lucecita ano, uz som sa najedla... hovadziu polievocku som varila, fašírky a zemiakovu kasu... ale mam akysi stiahnuty zaludok, tak som si dala len polievku a pyre...
doma je nalada na bode mrazu, ticha domacnost... ☹ asi zoberiem lyze a pojdem do Jasnej...
moj grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 vyznacil ovu, ale ovu podla mna nebola, bo ani doktor nevidel foliky... zajtra nas caka Helios
@l_e_n_o_c_k_a pekny skok 😉
@nativanativa pekny veru, ale nic z toho 😖
@l_e_n_o_c_k_a @lucecita @vardzikova @mata_ba @fifitko25 @vavenecka ajojkajte koceny a vsetky babenky tu pritomne 😀 ako sa vam dari? nebola som tu jeden den ale poviem vam ze mam co dobiehat chacha.babenky mala otazocka 😀 stvrtok mi skoncila mrcha mala som len take konecne cistenie vecer som sa vrhla ma mm chacha.samozrejme . v piatok mi bolo divno ako pisala pichanie na vajecniku a zle celkovo.no a vcera poobede ma pichalo stale na vajecniku ale do toho mi doslo zle a mala som presne take iste bolesti ako na mrchu a hrozne ma rozboleli krize tak som isla na WC a normalne ako zaciatok dalsiej mrchy.ale bolo to take tmavsie ruzove ani nie ako krv ani ako slabunko ruzove a trvalo to asi 4 hodiny poobede a dnes uz zase nic.nechapem netusim neviem.som zufala co to moze byt ☹ a teraz som si urobila ovu testik a ja tam vidim druheho ducha neviem ci to je len moja predstavivost ale mam ten pocit.skusala som fotit pozrem najlepsiu foto a ked nejaka bude supnem aby ste mi povedali svoj nazor co vidite.a vy co nove nejaky pokrok? 🙂
mistisa @l_e_n_o_c_k_a @lucecita @vardzikova @mata_ba @fifitko25 @vavenecka no skusim 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ja nemám rada mleté mäso 😉 tak ani fašírky 😀 ale v tom pyré sme sa zhodli 🙂 my sme mali včera tichú domácnosť, ale dnes je už ok...presne to aj urob, ber lyže a odkrágluj sa niekam kde si prevetráš hôavu 😉 aj mne sa páči ten skok, a je dosť výrazný, tak podľa mňa ovu bola...možno doki len zle videl 😉 a čo idete do Heliosu?
@l_e_n_o_c_k_a @lucecita @vardzikova @mata_ba @fifitko25 @vavenecka neni to dobre vidiet v tomto zmensenom hm.ani ja na tejto fotke nic nevidim ☹ ale v skutocnosti bolo.hm.musim si kupit novy telefon z lepsim fotakom chachacha 😀

@lucecita ahooj micka ano 😀