icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
26. feb 2012

@vavenecka nie nemám veď už zasa slnko svieti 😀

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@fifitko25 ano viem, ale podla mna je lepsia manipulacia s kazetkou... nic vic 😀

fifitko25
26. feb 2012

@vavenecka hej pitvala 😀

lucecita
26. feb 2012

@purina12345 ajojky mojka, ty už mrchuješ v plnej paráde?

vardzikova
26. feb 2012

@lucecita oki cicka 😀 😀 😀 😀

vavenecka
26. feb 2012

inak ďakujem za srdiečka určite niektorej z vás 😉 hneď ma aj opustili 🙂

fifitko25
26. feb 2012

@purina12345 ahoj mojka, ako v novej práci? 😉

vavenecka
26. feb 2012

@fifitko25 no veď dnes tomu počasiu šibe...ráno mi tak teplo bolo,keď som išla do kostola...heh a aké si dáme spoznávacie znamenie? 😀 😀 😀 ja budem mať červenú ružu a ty bielu? 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@vavenecka nejdem nikde mojka, husto tu snezi, nechce sa mi zapinat retaze.. teraz som dožula parízsky rozok a makam...
ozaj, dnes som prala a dala tu avivaz co si mi odporucila, je skvela... tak este raz diky za tip 😉

mistisa
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no to ano ked kupujem tehu tak tiez kazetku 🙂 ta sa mi viac paci 🙂

vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a to som ti tam asi ja to sneženie poslala 😀 lebo tu bolo tak pred pol hoďkou asi...juj,to som rada,že sa páči 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
fifitko25
26. feb 2012

@vavenecka 😀 😀 😀 no ty si prípad 😀 neboj sa, spoznáme sa 😀 😀 napíš mi sms, keď dorazíš kde si a ja ťa nájdem 😉

fifitko25
26. feb 2012

@pacica aaaaaaaa to si skoro testovalaaaaa 😉 niektorým ženám ukázalo až po týždňovom meškaní, takže počkaj ešte 😉

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@vavenecka mojka tu snezi od vcera vecera, od dnesneho rana intenzivnejsie... takze opäť kalamita 😒
mrchana prisla?

mistisa
26. feb 2012

@vavenecka neviem mojko ale podla mna to ma docinenia s tymi liekmi.preliecil mi dokino ten bakter a popri tom sa muselo nieco dat do normalu lebo inak si to neviem vysvetlit nechapem to sila.este som aj ochorela ledva dycham kahrnam ako sud a boli ma hrdlo a za mesiac ma caka laparka tak dufam ze sa mi to podari vykurirovat 🙂 uz by som bola nerada keby sa to opat posunie ☹ uz teraz ked vyschol testik tak je normalne ciarka ale slabunka nie moc silna . hm.neviem asi pojdem na folikulometriu radsej.zavolam dokine zajtra ze co mam co sa mi udialo a aky mi vysiel ovulacny a nech povie ci mam prist alebo nie. 🙂

vavenecka
26. feb 2012

@fifitko25 brnknem ti,sms sa mi nechce písať 😀 a veď jasné,spoznáme...iba že by nie 😀 17:14 mi ide MHD5,takže do pol som tam isto...hádam ho nezmeškám 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a čože?kokinko,vy sa toho snehu asi fakt nezbavíte...tu bolo včera celý deň nádherne,sme boli na prechádzke,ale dosť funelo...jj,prišla,už v piatok tak poriadne,som myslela,že ani nepoupratujem,tak ma maternica bolela,ale našťastie potom panadol zabral a fičala som celý deň 😠 a dnes už pomaly končí 🙂

vavenecka
26. feb 2012

@mistisa no to bude asi najlepšie sa s lekárkou poradiť,snáď bude vedieť,čo to mohlo spôsobiť...ja som mala také podobné pred mrchou a ty zas po mrche...akési divoké máme tieto cykly

fifitko25
26. feb 2012

@pacica urob keď bude meškať 2-3 dni, inak veľa žien má pocity ako na mrchu a je z toho tehu 😉 nemysli negatívne, to nie je dobré, nastav sa na pozitívne myslenie 😉

purina12345
26. feb 2012

@lucecita @fifitko25 no v práci super pohodička, veru mrchujem a hneď s prvým dňom 1DC tak som vkuse behala na záchod 😀 Zajtra idem na urad zaniesť PN na úrad a papiere z práce a ideme tiež prihlásiť autíčko tak v do práce až v utorok

mistisa
26. feb 2012

@vavenecka no ja to nechapem hm.a teraz mam zas pichanie.hm.ale vcera som sa zlakla normalne ako ma rozboleli vajecniky do toho krize a su na zachod a bolo to tam.hm.ale hovorim 4 hodinky najviac potom nic uz.uplne ako pred mrchou a zravu aku som mala ani nehovorim.presne ako pred mrchou to tiez neviem od dobroty co jest 😀 😀 😀 😀

lucecita
26. feb 2012

@purina12345 no a ako sa ti tam na tých pár chvíľ páčilo, keď si nebola na wecku? 😀 ja takto s grafom http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita

fifitko25
26. feb 2012

@purina12345 a dnes si 1 DC?

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@vavenecka tak to je super, takze zacinate od znova... ja od zajtra zacinam brat duphaston... uvidim ci mi pomoze... len aby nenarobil viac neplechy ☹

vavenecka
26. feb 2012

@mistisa k môjmu žraniu sa ja radšej ani vyjadrovať nejdem 😀 😀 dnes je to koniec a od včera doslova žerem čokoládu,ešte pár bonbónov a bonboniéra padne za obeť 😀 neviem čo od dobroty 😀 ale našťastie ma nič nepichá,ani maternica nebolí...

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no jasné,ja som to ani inak nevidela,len na poslednú mrchu,som vedela,že tehu nie som 🙂 och vidíš,ešteže si liek spomenula,idem si dať femibion,aj keď som nemala poriadne jedlo,ale šak stále čosi tlačím do seba 😀 no držím palce,nech pomôže a nie naopak 😉

mistisa
26. feb 2012

@vavenecka no ja tiez rozmyslam nad bonbonierov som dostala milku tak rozmyslam ze ju nacnem chvilku potom ako spapam roztek 😀 neviem ale ani nemam chut len oci by jedli 🙂 no maternica ani mna neboli teda dufam vidim to na vajka 🙂