icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
26. feb 2012

@mistisa hh,to aj ja viem niekedy a hlavne,keď si poobede schrupnem,večer som dlllho hore 😀

vavenecka
26. feb 2012

@mata_ba to ti verím,ja keďže víkendujem už od piatku,tak som tááák oddýchnutá,že až 😀

mata_ba
26. feb 2012

@purina12345 jasneee 😉

mezike
26. feb 2012

@su_san ja neviem, co sa so mnou deje. Ešte stale nič. Príznaky ani na mrchu ani tehu nemam. Možno je to stresom, teraz som nastúpila do novej práce. Neviem, ale už by tá mrcha hnusná nemusela chodiť, ked sa jej doteraz nechcelo. Ale napodiv som celkom kludna a presvedčená, že budem tehu 😉 ak nie teraz , tak dalsi cyklus, ale budem 😀 !

mata_ba
26. feb 2012

@vavenecka tak to nepochybujem :- D

mistisa
26. feb 2012

@mata_ba mojko aj uteba a u vsetkych 😉

ingulka85
26. feb 2012

Ahojte babenky, tak aj ja sa podelím o naše snažilkovanie, snažíme sa 2mestiace a zatím nič, nikdy som nebrala HAK, ani som nemala žiadne problémy, nefajčíme, nepijeme a aj tak zatím nič, ešte aj mrchu mám pravidelnú 28-30dňový cyklus a ovu mám tiež... Viem, že je to krátky čas, ale aj tak, dúfam, že sa nám to podarí...

mata_ba
26. feb 2012

@mistisa urciteee 😉

vavenecka
26. feb 2012

@mata_ba no veru,aspoň som čosi navarila a upiekla,lebo by som mala asi presedeniny na zadku 😀

vavenecka
26. feb 2012

@ingulka85 ahoj 🙂 ono to určite príde,držím palčeky 😉

mata_ba
26. feb 2012

@vavenecka od sedenia za pc? 😉 a co dobre si varila a piekla?

ingulka85
26. feb 2012

@vavenecka Dakujem pekne 🙂

mezike
26. feb 2012

@ingulka85 Ahoj! Vitaj! My sa snažíme styri mesiace, predtým som aj ja mala pravidelný cyklus. Odkedy sa snažime psychika robi svoje, kazdý mesiac mi meska. Aj teraz som uz 32 DC, mrcha nikde, test negativny. Kazdy mi hovori,aby som na to nemyslela, ale to proste nejde. Dúfam, že sa nám všetkým čoskoro podari 🙂

vavenecka
26. feb 2012

@mata_ba hej hej,tak nejako 😀 no na papanie sa mi ešte pečie v alobale niečo ako živánska,ale dala som zemiaky,na to slaninku,cibuľku,stehná napoly prekrojené a cherry rajčinky tiež napoly,posolila,pokorenila,opaprikovala,dala provensálske korenie,zabalila a dala piecť 🙂 a koláčik som robila strúhaný jablkový 😉 ten už je hotový,som vytiahla mäsko,šupla ho tam a potom zas dala mäsko po upečení,preto sa mi to stále ešte pečie 😀 ale už to aj vypnem za chvíľku...bude aspoň večera,keď sa vrátim z mesta 🙂

ingulka85
26. feb 2012

@mezike ahojík, dakujem pekne za privítanie .), presne každý vraví, že nemyslieť nato, ale to sa nedá...Mne zas odkedy sa snažíme mám furd skôr, niekedy som dostala o 5dní neskôr ako po 28dni, a teraz presne na sekundu na 28.deň

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
26. feb 2012

@pacica ďakujeeem,noo,ona je taká srandovne fľakovaná 🙂 na hlavičke má akoby čiapočku 😉 som zvedavá na tú vašu 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
zujka2
26. feb 2012

Ahojte dievčatá, ako sa máte? Mňa dnes tuším chytá depka. to som sa už bola prejsť, dala vitamíny a aj v kostole som bola. uff. už aby bolo zajtra. niečo nem dobré v ovzduší ☹

vavenecka
26. feb 2012

@pacica ňuňu,ňufáčik chutný 😉 by sa spolu tie naše cice pohrali 🙂 aj ja už idem do mesta,tak pekne povypekaj rybky 🙂 paaap

andy03
26. feb 2012

cafte baby som tu nova.po doch rokoch sme sa s manzelikom rozhodli ze by bolo na case aj babatko...tak skusame prvy mesiach ..som z nitry..

zuzanka9999
26. feb 2012

SURNE - Micky potrebujem poradit, meska ma iba jeden den mrcha, 4 tehu testy vysli pozitivne, ciarky su slabe ale vidi ich aj moj mm, kamoska mi tvrdi ze sa nemam tesit bo vraj hcg hormon sa vylucuje aj pocas resp. pri mrche. je to pravda!!!! vecer sem hodim aj fotky testov aby ste mi vedeli povedat vase nazory, Priznaky mam tlak v podbrusku a bolia ma prsia akoby som mala svalovicu co mna nikdy nebolia ani pri mrche. len sme cez vikend boli na dofce a sme mali sampanske s drahym a aj v bare sme popijali:(((((

su_san
26. feb 2012

@mezike skvelý prístup...ja som sa už tiež trošinka tešila keď mi toľko meškala a nakoniec nič z toho...drahý bol hrozne sklamaný, veď vieš, muži si myslia že raz a je to tam

nativanativa
26. feb 2012

@zuzanka9999 nic sa neboj , ja som tiez popijala a ani som netusila ze som uz v tom , neuskodi to malemu semienku , no len ti drzat palce nech ciarka silnie 😉

su_san
26. feb 2012

😀 @zuzanka9999 ahoj menovkyňa 😀 ...som akurát chcela sem napísať, že ako si dopadla či si alebo nie si tehu, lebo som tu 2 dni nebola...juj teším sa s tebou a neboj bude to tehu, hcg je v tele len a len pri tehu 😀 😀

mezike
26. feb 2012

@su_san doteraz som to aj ja nejak viac prezivala, ale minule mi muž povedal krasnu vec, po ktorej som sa ukludnila. Povedal mi, že keď tak túžim po dietatku (vzdy som si chcela jedno aj adoptovať)., tak preco si jedno neadoptujeme. Vtedy som si uvedomila, že tak či tak raz budem mamou 🙂! Myslím, že teraz už aj mm počíta s miminom. Som si však istá, že aj keby nebolo, nedá mi na javo, aky je sklamany. Vie, že čerpam z neho silu,ak by sa on vzdal, vzdam sa aj ja, a to mi neurobi. ako ho len milujem 🙂

zuzanka9999
26. feb 2012

@nativanativa boze bodaj by to uz vyslo, aj ma boli podbrusku akoby som ho mala napnute, ale tie prsia to som nikdy nemala, dufam i ked tie ciarky su strasne slabe robila som si ich len vcera a dneska ale na vsetkych styroch je ich vidiet. dufam ze to nebude iba nejaka hormonalna zmena v tele.tak to dufam bo som ani nedufala tento mesiac bo antibiotika som brala - ale take co mozu aj tehulky preistotu.
@su_san ahoj ahoj ani ja som tu nebola boli sme na neskorom valentinskom pobyte na wellnes atd, no idem kupi psikovi granule do obchodu a ako sa vratim skusim sem dat nejako fotky, este som sem nedavala fotky tak mi budete musiet kocky pomoct 🙂

su_san
26. feb 2012

@mezike krásne 🙂 aj ja toho môjho milujem a tiež je mi veľkou oporou, no našli sme sa 😀 držím palce, zajtra sa ozvem, pa

zujka2
26. feb 2012

@andy03 ahojky, aj ja som tu vlastne nová. do nr som chodila do školy, čo máte tam nové?

su_san
26. feb 2012

@zuzanka9999 daj foto, ale ja kuknem až zajtra, dnes sa už sa net nedostanem až zajtra večer