Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka no veru nenaplodime... a ani nemam na to chut, je mi akosi do vracania 🤐
dali mi clostilbegyt na stimulovanie ovulacie a pregnyl mi predpisala, ten mam v ladnicke a caka na svoju prilezitost 😉 to budem uzivat 3 - 7 DC 2krat denne 1 tabletku 🙂 plus uzivam duphaston od 16 do 25 DC na spravidelnenie mršiny, aby mi uz chodila normálne a nie na 50 DC 😠
@mata_ba jooj to je idealny cas na folikulometriu 🙂 drzim paluchy 🙂
@fifitko25 cau moja, no asi ano ☹ i ked ma doktorka upokojovala, ze to nemusi byt potrebne 😉 a aj ovulku som mala 😉 takze teplota a ani graf neklamali 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no my sme tiež len v piatok,v sobotu sme sa nedopracovali do úspešného konca a včera ništ,ten môj akosi nemá chuť zase a nechcem to siliť,aby zas nepovädol 😒 ale ma to sere,že na cs má chuť stále,do riti,keby aj tam potreboval,aby sa mu postavil a aj tak vydržal 😠 😀 😀 😀 páni,liekov máš teda požehnane,už len tie // k tomu 😉
@anett6212 dik moc, dam hned vediet...a my sme sa teraz tiez nejak nesnazili specialne, nechali sme to, ze ako budeme mat chut a zrovna sme vystihli den ovulky, tak paradicka 🙂
@kikaneu ahoj cicka micka...no ako na stretku? nezabudla si na mňa s receptíkom? ja dnes pohoda v robote, aj keď frmol, ale šak pondelok, ale aspoň mi čas rýchlo ubehol 😀 v meste som nebola, idem až zajtra a graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita
@l_e_n_o_c_k_a no ty si aspoň mala ovulku, mne narástol jeden krásny folík a dva malé, ale inak dosť sucho ☹ dostala som pregnyl, ale necítim sa po ňom inak, stále mám pocit, že som dosť suchá.... neviem... rozprávala som sa s dokim o IUI, povedal, že predtým je vhodné skontrolovať tú priechodnosť, takže sa mám ozvať, keď do toho budem chcieť ísť... ☹
@kikaneu
@lucecita ahojte spolu-meračky 😉 ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
kdesi klesám, dnes až prekvapivo nízko 😕 hlienu mám ale málo 😕
@l_e_n_o_c_k_a teoreticky som aj ja v poriadku, všetko po liekoch funguje, len už tú priechodnosť ešte otestovať... doki vravel, že nemusíme, ale ak je tam problém, darmo budeme IUI robiť.....
@fifitko25 fiiiha to si poriadne klesla 😖 ja som na tom takto http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656
@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 😀 alebo to z neho samo vybehne 😀
@l_e_n_o_c_k_a jej, aj ty si mala 36,3 🙂 som zvedavá, ako budem mať zajtra, asi som v ovule, i keď to vôbec necítim... len troška vaječníky ako na mršku
@fifitko25 jasne 😉 dufam, ze tu laparku mi robit nebudu 🙂
ozaj a vies ako to prebieha? kolko dnova hospitalizacia?
@palculienka2011 aj my sme vystihli den ovulky. ale neverim tomu, ze sa nieco podarilo. isto si este pockam na babo ☹
@vavenecka alebo 😀 heh ty si pripad 🙂
co si varila dobreho?
ja som dnes nestihla varit huspeninu, bo sme isli skoro z domu a vratili sme sa az o piatej, takze ma to caka zajtra
@l_e_n_o_c_k_a no včera ešte poobede stehná so zemiakmi,slaninkou,cibuľkou a cherry paradajkami v alobale pečené 🙂 som 4 balíčky zo 4 stehien urobila,dnes sme dva spapali,zajtra ešte dva 😉 huspeninu asi cez víkend urobím 🙂
@fifitko25 anoo, ked som ovulovala, tak 36,3 ... ale predtym som mala 35,8 co sme sa bavili, ze som mala zimnicu... ale v ten den som poznacila tak, ze som nemerala... juuuj drzim palce, nech vam to vyjde 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no sú to dva dni v nemocnici, príjem, zákrok a šup domov.... mne doki vravel, že to laparoskopicky vstrekne nejakú tekutinu k vajkovodom a budú pozorovať, či sa tekutina dostáva ďalej do vaječníkov a tak zistia, či sú tie "chodbičky" blokované alebo ok.... že to nebolí a dokonca mal pacientku, ktorá po tomto zákroku po týždni mala styk a otehotnela 😉 robí sa to hneď po mrche, tesne po jej skončení ešte pred ovulou
@vavenecka my sme mali este hovadziu polievocku a fašírečky 🙂 a zajtra urobim daky perkelt, a potom uz bude huspeninka hadam aj na 3 dni 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no dnes skúsime a aj zajtra pre istotu, mám ten pregnyl v sebe a on účinkuje do 48 hodín, tak radšej poistíme 😉

@l_e_n_o_c_k_a jej Vidím že máme rovnaku diagnózu 😒