icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
27. feb 2012

@vavenecka no je, keby si videla tie sexi nohy chlpatéééééééééé 😀 😀

zujka2
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a na obchodnú školu. ako manžel povedal. vystúpiš o zastávku skôr ako si zvyknutá, prejdeš cez most, zabočíš doprava a si tam 😀 ale musím ti napísať, že tú vašu kolibku, čo tam máte mám veľmi rada. mňamky

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@vavenecka no sradna riadna 😀 mm nema kamaratov, ked ma volny cas, tak vyraba noziky... no cez zimu som mu to zakazala,..

zujka2
27. feb 2012

@vavenecka zvery naše dvojnohé. ale čo by sme bez nich mi robili 🙂

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@zujka2 to ides busom?
ak ano vystupis presne tak ako ti manzelik povedal, hned za mostom do prava a tam je skola 🙂
koru kolibu myslis? tam ako sa ide na Gacel?

palculienka2011
27. feb 2012

@mistisa cau milac, akooo?

vavenecka
27. feb 2012

@fifitko25 chlpaté nohy má aj môj,mne to príde veeľmi sexi,ale chrbát a riť už nie tak veľmi 😠 😀 😀 a ešte hruď jak orangutan,nee 😀

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@vavenecka ked ja na tu kubu chcem ist uz 4 roky a furt nist 😀 a teraz je na to akcia 😀 ze 2200 € na 11 dni, all exclusive

vavenecka
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a nožíky?nejaké špeciálne,či len tak z dlhej chvíle?no aspoň ho niečo baví a má nejakú záľubu...aj keď by som povedala,že záľuba našich manželov by sme mali byť my,nie??? 😀

fifitko25
27. feb 2012

@vavenecka moj tiež nemá na chrbáte nič, našťastie 😅 a na hrudi má trošku, no nie veľa 😀 ale zato nohy celkom slušne 😀

zujka2
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a áno busikom. vlak idem dosť komplikovane. pýtala som sa manžela, že áno, ako sa ide na gaceľ.

vavenecka
27. feb 2012

@zujka2 robili by sme sa samé 😀 😀 😀 😀 ale niee,veď ja si tiež nevie predstaviť,kto by ma rozčuľoval 😠

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@vavenecka aj moj je chlpaty 🙂 ale tak sexi 🙂 na nohach a hrudi 🙂 juuuuuuj 😀

vavenecka
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a vaaau,no aká fasa suma 😀 tam pôjdem keď vychovám deti,budú nejakí riaditelia penty a J&T a kúpia mi tam dovču 😀 😀 😀 ale aspoň tak na dva mesiace 😀

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@zujka2 ja som tam bola iba raz... a to som tam ani nejedla... zhanali sme miestnost na bratrancovu svadbu, tak sme obehavali hotely a penziony 🙂 a nakoniec bola svadba na Srnacom 🙂
ty mas mm z Kubina?

zujka2
27. feb 2012

@vavenecka veru, kto by nás rozčuľoval? dobre nám je 🙂

vavenecka
27. feb 2012

@fifitko25 môj tak podobne,ale ako stárne,tak sa mi zdá,že viac chlpatie na hrudi 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a ideme si ich porovnávať,ktorý je viac sexi? 😀 😀 😀 😀

zujka2
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a nie, manžel tam študoval. on je zo zákamenného

vavenecka
27. feb 2012

@zujka2 no najsamlepšie 😀

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@vavenecka ja musim pockat kym mi pride rozhodnutie o PN a ak to bude dooooost, tak odlozim na dovcu 😉

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@vavenecka no asi ano 😀 odfot nahatého, posli a ja zhodnotím 😀 a ak ma briadku, ma u mna vyhrate 🙂

zujka2
27. feb 2012

@vavenecka takže tak, feministky by z nás neboli 😀

purina12345
27. feb 2012

@fifitko25 zlatko a prečo žiadna ovulka keď máš taký pekný folik?

zujka2
27. feb 2012

dievčatá, pekný večer vám želám. idem sa ja venovať tomu môjmu chlpáčikovi 🙂

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@vavenecka taketo noziky robi

vavenecka
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj ja chcem už PN!! 😀 ale až v máji 😖 hh,len aby si sa nezľakla 😀 a úplne holého??? 😠 😀 no on má takú tú briadku okolo celých úst, niečo takéto: http://img.diva.sk/stories/Ilustracne/bradaty_t... na brade nemá tú stredovú čiarku 😀
@zujka2 jemine,no zo mňa by feministky teda radosť nemali 😀 najradšej by som len doma pri deťoch sedela,načo nejaká trápna emancipácia? 😀 😀 😀

vavenecka
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a vaaaau,supeeer 🙂 a to kde k tomu prišiel?

fifitko25
27. feb 2012

@purina12345 ahoj Renátka, aj teplotu mám super http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0 ale hlieniku málo, som skôr stále taká len mokrá, po egg hliene ani stopy 😔

vavenecka
27. feb 2012

@zujka2 aj tebe krásny večer a užite si ho 😉

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@vavenecka uuuuuuuplne 😀 ta fotka sa neda otvorit 😝

mistisa
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no pekne mojenko pekne no dufam ze ju nebude treba 🙂 ale hlavne ze ste sa posunuli o nieco dopredu a nie ste stale na tom istom vsak? mna si urcite laparka pocka ale som s nou uz zmierena 🙂 no nejaka som hrozna fuj dnes ani nevladzem nic robit.musim to vylehnit nech mi laparku neposuvaju uz som zmierena s tym datumom 🙂 no moja bodaj by vam to vislo a mm ide kedy na kontrolny?