Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a do riti 😒 dám ti to ako fotku 😀 ale veď aj na MS mám svadobné a aj v profile ho mám 😀
@vavenecka na nete odkukal... kupila som mu knizku, tak si ju nastudoval a tak, je samouk... ako ja pri tortach 😉
@vavenecka ej to je sexi 🙂 na svadbe niesom a ani profil som si nekukla 😀 aj moj ma bradu, ale pod perou nema tu ciarku
@purina12345 lepkavý nie je, skôr vodový... skúšala som si nahmatať aj krčok, asi som ho už konečne našla 😀 je to také čosi vypuklé, hladučké a bolo to dosť hore 🙂
@l_e_n_o_c_k_a šikulkovia ste obaja 😉
@fifitko25 čo ti šiši????? 😀 kde by som takého nabalila? 😠 ja mám krajšieho 😀 😀 😀 ale dala som si do gúgla slovo brada a to bol asi tretí obrázok,čo vypľulo a podobal sa na to,čo má môj chlap na tvári 😀 no ale akože dala by som si povedať od takého,čo je na foto 😠 😀
@mistisa a kedy ta to caka lasko? drzkam ti palce 🙂 a cakam na kazdu informaciu... ja som strasny bojko ked vidim doktorov v operacnych ancúgoch ☹ to budes mat lokalnu anestezu?
@fifitko25 vyzerá to fakt super, len pekne dnes popracujte 🙂
@palculienka2011 ahojko pomalicky milacku pomalicky.som chora ☹ au ☹ a robila som tehu testik a nic a aj ovu testik a dnes nic a vcera slaba druha palicka neviem teraz ci som vcera vymakla konec ovu alebo to bola len nejaka chyba.hm. ved stvrtok mi skoncila mrcha tak pochybujem ze vcera bol koniec ovu hm.nechapem uvidim zajtra 🙂 a ty ako mojko?
@l_e_n_o_c_k_a tak si kukni tu fotku,je síce mini,ale je tam vidieť 🙂 hh,on keď sa oholí úplne tak vyzerá ako 15ročný holobriadok 😀
@vavenecka aaaale no 🙂 je dobre mat nejaky konicek 🙂
@su_san kufre balím až vo štvrtok, času dosť 😉 folík mám jeden pekný naľavo 24 mm, dnes som dostala aj pregnyl takže si ideme užiť s mm 😵 a mala som aj dva napravo 12 a 13 mm, ale tie už asi nestihnú dorásť a byť úspešné, takže nádeje vkladáme do tohto naľavo... inak sa mi už dvakrát vytvoril vľavo, doteraz sa vždy strany striedali 😉 tak želám tiež úspešné snaženie, nech sa už konečne zídeme v inej téme a s inými radosťami ako veľké folíky, či úspešná ovulka 😉
@vavenecka kukla som veru 🙂 zlatý je 😉
@purina12345 ideme na to 😀 sa mi vytvoril dvakrát naľavo, doteraz mi pracovali pekne na striedačku vaječníky, bola som prekvapená 😉 a tiež som zvedavá na teplotu, dnes som zletela na 36,3 to som ešte nemala
@l_e_n_o_c_k_a no inak ano,ja som skôr prelietavá,dlho nevydržím pri jednej veci,ale zas väčšinou sa mi všetko podarí doviesť do úspešného konca 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ďakujeeeem 😉 asi ho predám,keď nebude na chleba 😠 😀
@l_e_n_o_c_k_a no zlatik moj caka ma to 30.3 ☹ 29.3 ma prijimaju do ruzinovskej nemocnice a 30.3 ma operuju.a ked bude vsetko oki moze si pre mna mm dojst 31.3 . skoda ze budem tak daleko to ma stve ☹ no idem do uplnej ale kratkodobej anestezi mam strach bo som nikdy nebola uspata a zvlast som nikdy nelezala v nemocnici tak mam paniku.ale kvoli babnku to urobim.je to chvilkovy zakrok trva asi 15 minut ak tam nenajdu nic ine.ked sa vam nedajboze nepodari teraz a odporucia ti ziostit priechodnost da sa to aj tzv.rengenom ale to ze strasne boli a hlavne tam zistia len priechodnost.a ked pojdem na laparku tak tam zisita priechodnost,napichaju mi vajka aby sa mi uvolnili bo ich mam polycysticke a pozru to tam a ukaze sa im vsetko.a vsetko co bude navyse odstraniua hned tak nemusis podstupovat dalsi zakrok to je dobre. 🙂 neboj este som v pohode lebo mam mesiac ale ked ma tam bude rano mm viest s tym ze pojde odtial bezomna tak mi vsetko jedno nebude ☹
baby ahojte, mm je doma a už v sprche 😀 prajem vám pekný večer, popíšeme zasa zajtra.... tiež si to dnes užite, ako môžete 😉 a zajtra pekný dník prajem....
@fifitko25 tak tak cajik mm akurat dovaril a nesie mi akurat plnu salocku mnamik 😀 a ja sa len kurirujem 🙂 ale nebavi ma to furt kycham ☹ tak mam obhadzane pery au ☹ natieram poctivo vajickom z oriflamu ze hojivy zazrak 🙂 dakujem mojko 🙂 aj tebe mojenko papa a bru nocku a poriadno sa venuj mm a prajem plodnu nocku 😉
@mistisa ach tak to neviem co mohlo byt. a neberies nejake lieky, ktore by mohli ovplyvnit ovu test? zahada...tak ci tak, lapara to isti, neboj nic 😉 u mna faaaajn, graf oznacil ovulu, tak uz sa len modlit http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e a zajtra idem na kontrolu ku gynde s tym zvacsenym vajecnikom, som zvedava, co mi povie. dneska ma bolel jak das, ale to som bola po 2tyzdnoch v robote a natahovala sa s detmi, tak asi z tolkej namahy 😖
kuratenka idem aj ja potrebujem lehnit poriadno tak sa tu majte a vsetkym prajem plodnu nocku 🙂 aj ja to skusim ale neviem ci v jednej ruke nebudem musiet drzat kapesnicek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 papa a bru nocku 🙂
@palculienka2011 no mojko grafik pekny no veru to moze byt zlatko.a ty si po laparke? ci nie uz vas mam domylene babizne 😀 budem si doma robit zaznamy asi ktora co mate 😀 😀 😀 😀

@fifitko25 nič si s toho nerob, veď aj vodový hlienik je plodný, iba hustý ako lepidlo je pre kamošky ťažko prejazdný 😉