Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 no veru chacha 🙂 aspon nech mi tu laparku neposunu nechce sa mi zmierovat s dalsim terminom.uz tento bol tazko pre mna prehltnut ☹
@mistisa neeee, pomoooc, ja do nemocky nepojdem ani keby co,,,,jedine ak rodit 😀 😀 😀 😀 tak pis si, palcula ma velky pravy vajecnik a o 14dni si najde // 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 okiii tak si prva v mojom diary 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no mojko ked budes musiet kvoli fazulke na laparku nic ine ti neostane ako mne.keby to nepodstupim tak nemame deti do konca zivota jedine adoptovat ☹ ja som to hovorila tiez ja mam problem ist k zubarovi nie do nemocnice uz pol roka sa chystam a stale nemam odvahu ☹ no zlatik moc ti to prajem a prajem ti aby si nemusela do tej nemocnice nech su dve // 🙂
@mistisa dakujem za vysvetlenie, si poklad 🙂 drzkam ti palceky
@vavenecka dobru lasko 🙂
@mistisa ved mi je jasne,,,,a ked ide o fazulaka, vydrzime vsetko, aj nemocnicu aj horsie veci...neboj sa ty nic, vaaazne!!!ved uz tolke baby to maju za sebou a vidis, vardzikova uz aj s fazulackou v pupku 😀 prinajhorsom dobehnem a prefliaskam ta rovno na operacke, nech kus odvahy naberies 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a dakujem zlatik no ved ja vam potom 28.3 napisem rozluckovu spravu a napisem aby ste ma 31.3 cakali ze nabehnem sem zase 🙂 max . 1.4 lebo 2.4 mam narodeninky tak to uz musim byt z nemocnice domka 🙂
@palculienka2011 chacha oki beriem ta za slovo mojka ano? takze 30.3 rano okolo 7:00 mozno 7:30 ta ocakavam na sale 🙂 napisem ti rychlo sms chachachachachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tam uz mi to bude asi jedno budem nadopovana ako zavislak vselijakymi oblbovakmi chacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kamarat mi povedal ze je to prijemne ze sa citis ako ked vypijes liter citrusu alebo alkoholu az na ten rozdiel ze ta neboli hlava chacha hovorim ze este sa mi to zapaci 😀
@su_san Ahoj! Cervena v nedohladne. Test som si robila naposledy v sobotu, negativny. Ak ani zajtra nedojde kupim test, lebo nemam doma. Stredu testnem. A ak nedojde tak vo stvrtok skocim na gyndu asi, bez ohladu na vysledok. Najviac, co mi meskalo bolo 5 dni, zajtra vsak prekonám svoj niekolkorocný rekord 😀 !
@mistisa mne operovali koleno, ked som mala 8 a ti poviem, este som odvtedy nezazila lepsi pocit, ako ked mi dali dychnut rajskeho plynu 😀 😀 😀 😀 😀 zevraj ked ma viezli nazad z operacky, taka som bola rozradostena, ze som im zoskakovala z vozika-podotykam, naha, kedze som bola len dakou plachtou prikryta 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 no pekne mojka ja tam snad vyskakovat nebudem chachacha 😀 😀 😀
@fifitko25 ja asi ovulujem iba na pravom, vždy keď som bola na sone práve on ovuloval a aj cykly po sebe 🙂
@palculienka2011 idem milacku zacal nejaky filmek ta papa a zajtra 🙂 dobru a plodnu nocku prajem 😀
@mistisa nikdy nevieeeeees 😀 😀 😀 😀 😀 vezmem aj fotak pre istotu....btw, nechcela si uz ist? teda nevyhanam taaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa jasaaaan, papappaapaaaaa 🙂
@l_e_n_o_c_k_a zlatko teba by mozno zaujimalo...na prima love ide 20:45 super dokument o tortach....minuly tyzden bol prvy diel a len som usta otvarala 😉
@mezike tak verím, že sa zdrží na pár mesiacov a vytvoríš si nový osobný rekord...ja už nechcem 40 dňový cylus ako som mala teraz. som sa cítila ako nafúknutý balón, tak snáď už najbližším dôvodom meškania bude baby 🙂 a cítiš sa nejako ináč?nejaké tie zvláštne symptómy, ktoré my tu čakateľky na sebe pozorujeme neustále??? 😀 😀
@palculienka2011 ano pozerala som 🙂 diky si mila 🙂
@mata_ba no ale vcera boli hrozne silne bolesti a dnes ma boli nenormalne hlava:(((
@su_san xixi dobre moja pokusim sa a dakujem 🙂))
@l_e_n_o_c_k_a no a ako to dopadlo?
@zuzanka9999 ahojky no ako volala si s dokym? na odber krvi nejdeš?alebo si už bola?
@vardzikova ahoj idem ale objednala ma az na buduci stvrtok na 8.3. bo vraj by na ultrazvuku i tak nic nevidela.:( ale dnes ma strasne boli hlava a neviem co si na nu mam dat:( ibalgin sa bojim si dat.
@zuzanka9999 nie nie lieky neber žiadne ... nič , a teraz ti vychadza že si v ktorom tt?

@mistisa pekne hajaj a kuriruj, nech si zdrava ako búčik 😀