icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a jasne,jasne 🙂 mne to takto pisala purinka..

mistisa
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no zatial som nebola kupila som si tantum verde na hrdlo to mi uz preslo vcera som si kupila stoptusin na kasel a olynth na nadchu 🙂 to by mi vsetko dala aj dokina 🙂 volala mi sesternica oni sa zacali snazilkovat vlastne teraz bol prvy cyklus a uz jej tyzden meska mrcha a vcera mala slabulilinko ruzovy vytok.co myslis? mojka? a babenky? mohlo sa im to na prvy sup podarit? testik nechce kupovat ze im neveri a pocka este do stvrtku a chce ist dokine na krv a na sono 🙂

fifitko25
28. feb 2012

@kikaneu Wau teda je to poriadne zaujímavé u teba s tým grafom 😉 Vidím tam, že si dva dni nemerala vsak

fifitko25
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a podľa mňa môžeš aj do jogurtu, len ich poriadne pohryz 😉 ja si dávam 2 lyzice a deci vody a dve hodiny nechám luhovat, oni potom zmaknu a lepšie sa hryzu ale samotné nemajú bohvieaku chut 😉 no zvykla som si na ne 😉

kikaneu
28. feb 2012

@mata_ba veru tak, treba sa riadiť podľa seba, takže ovu bola na 16 alebo 18DC....a hotovo, ďalej neriešim 🙂
nooo, tak držím palce, aby bol pekný folík 😉

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@fifitko25 diky mojka 🙂 uz som si to aj zapisala, aby som som ta neotravovala stale 🙂
a mozu sa jest stale?

kikaneu
28. feb 2012

@fifitko25 skôr by som to nazvala čudné 😀 v nedeľu som merala o hodinu a pol neskôr a v pondelok vôbec (aj tak by bola teplota skreslená-boli sme u svokrovcov a ráno mi bolo desne horúco) a ty sa máš ako?

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@mistisa mozne to je... aj kamosky otehotneli hned na prvy sup 😖

mata_ba
28. feb 2012

@kikaneu dakujem 🙂 neviem preco,ale mam z toho dobry pocit 😅

kikaneu
28. feb 2012

@mata_ba chvalabohu, naše pocity neklamú často 🙂 ženská intuícia je silná zbraň 😉

mata_ba
28. feb 2012

@kikaneu strasne ma dnes potesil ten hlienik...a pokial mi zajtra doki nezvestuje nic zle,som straaaasne pozitivne naladena,ze to vyjde..tentokrat...a uvedomila som si,ze v tom januari som bola 100% tehu...ked tak rozmyslam nad vsetkyyymi priznakmi...a este mi aj tehu vtedy vysiel pozitivne..ja som tam ciarku videla,drahy nie..no o 3 dni,ked som kukla bola brutalne ruzova (co teraz absolutne nic)...a vsetci mi vraveli,ze som ina a tak...a potom tie kramy...tak verim,ze teraz ma Boh vypocuje a posle mi drobceka 🙂 alebo nabuduce..alebo potom.. 😀

mistisa
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no opica jedna ja uz 7 rokov nic a ona na prvy sup ☹ aj teraz na chate tazko sa mi tam bolo lebo tam boli dve kamaratky tehulky . uz som si hovorila ze jej uz ked mne bude tak brusko rast 🙂 a co uz ti presla nadcha?

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@mistisa hm, je to smutne... ja to mam to iste...4 moje spoluziacky cakaju babo 😖
nádcha presla 🙂 asi to bola iba alergia 😉

fifitko25
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a jasne, semiačka su všeobecne prospešné na X veci nielen na ovulu 😉

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@fifitko25 oukey 🙂 dakujem 🙂

vavenecka
28. feb 2012

@pacica a tak hádam si tam niečo zarobíte 🙂 no moja,ja som v júni skončila VŠ,som na ÚP a pracuje len mm,takže jedine hypotéku na byt si budeme brať,nemáme mať z čoho našetrené 😖

fifitko25
28. feb 2012

@kikaneu pracujem moja, máme tu toho dost a neviem či skôr urobit ☹ a cítim sa divne, že Všetko tu robim zle - Myslím v práci.... A dnes obzvlášť i ked nic zle sa nestalo....

vavenecka
28. feb 2012

@mistisa
@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a
@mata_ba
@kikaneu čaaavte lásky 🙂 ako sa mi máte? ja od včera na hovienko,ale také riadne...a ešte aj v práci ma vytočila kultúrna referentka...vrrrrrrrrrrrrr 🙄 😠

pacica
Odpoveď bola odstránená
kikaneu
28. feb 2012

@mata_ba super moja, takýto prístup sa mi páči 🙂
@vavenecka ahoj ja sa mám suprovo 🙂 akurát má prísť kamoška s deťmi na návštevu, tak čakám a teším sa 🙂 mňa dnes nahneval môj graf, ahahttp://www.fertilityfriend.com/home/389913 posúva si tú ovu ako sa mu zachce
@fifitko25 moja, hlavu hore, určite nerobíš nič zlé, to bude len depka z počasia....tak sa usmej, je to len práca, v živote síce dôležitá, ale sú aj dôležitejšie veci 😉

vavenecka
28. feb 2012

@pacica no budem držať palce,aby ste zarobili,koľko potrebujete 😉
@kikaneu joj,to máš super,ja som len s cicou,mm príde asi až v noci 😒 cc,asi má nejakú premenlivú fázu grafík,keď sa nevie rozhodnúť 😖

mata_ba
28. feb 2012

@vavenecka ahoooj,nenechaj sa vytacat 😉 hadam si nebudes nicit svoje zdravie,kvoli blbosti inych 😉

@kikaneu dufam,ze mi uz zostane 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@vavenecka cau micik? a coze tak ta naserinkala? u nas vsetko OK, udobrujeme sa 😉

vavenecka
28. feb 2012

@mata_ba len horšie,že to zdravie som si ničila na polhodinovej prechádzke v tej chumelici,čo tu je...keby nebola blbá a lenivá a najskôr si telefonicky pozisťovala to čo treba,tak som mohla byť o hodinu skôr doma...a ešte aj lístky na trolejbus som zbytočne minula...vuaaa

vavenecka
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a my máme pre zmenu tichú domácnosť 😀 včera nič nebolo,bola som akási bez nálady,dokonca ma rozčúlilo,že skončil s CS o 7 minút neskôr ako mal(proste som šiši),ale keby sa trochu posnažil,tak by isto bolo...ale on niiiič,veď načoooo?takže som išla spať o pol 10,od rozčúlenia som ani DD nedopozerala a bola som aj unavená...a dnes ma tá krava dorazila-poslala nás na daňový úrad zaniesť daňové,asi minútová záležitosť,lenže tu v ZA boli dva daňové,ktoré však spojili(čo sme nevedeli) ale ona mala ešte predtým ako sme išli zavolať a zistiť,kam máme ísť,ale nie,ona že pôjdete tam a tam,tam to bude isto...tak sme išli v snehu,chumelici asi pol hodiny na koniec sveta na to,aby sme zistili,že oni to spojili a daňový je v meste,dokonca to mám po ceste,keď idem domov...kokos,skoro ma roztrhlo..tak sme sa zas trepali asi 15 minút na najbližšiu zastávku,odkiaľ nám išiel trolejbus k daňovému...nohy zmrznuté,ruky tiež,rukavice som samozrejme nemala,keďže som nečakala,že sa budem toľko prechádzať po vonku...aspoň že som dáždnik mala...

fifitko25
28. feb 2012

@vavenecka Cau náladu mám na bode mrazu dnes ako to Počasie... ☹

kikaneu
28. feb 2012

@vavenecka je to blbé, vyzerá to blbo...ale kašlem na to 🙂 hm, ja by som dnes aj bola rada sama, mám veľa práce, no mama má tiež dovolenku dnes a zajtra, takže sama budem až vo štvrtok 🙂
@mata_ba to aj ja 🙂 a prajem ti to 🙂

vavenecka
28. feb 2012

@fifitko25 ani nehovor,aj ju mám odkedy som včera vypla noťas... 😖 shit,na nervy som,asi idem zožrať nejakú čokoládu 🙄

vavenecka
28. feb 2012

@kikaneu hh,no to poznám,niekedy mám nervy keď som sama,ale keď už niekto príde,tak by som akurát vtedy potrebovala byť sama až si porobím,čo treba...

e.l.i
28. feb 2012