icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@vavenecka mm sa vecer zacal tulit ku mne a ospravedlnoval sa, ze aky je somar atd 😀 ale nic bolo, este som mu poriadne vycistila zaludok a isla spat... ale dnes je vsetko OK - uvidime do kedy 😝

a vy sa dnes urcite uzmierite, ze ? 😉

no to je riadna expertka, mala sa vybrat sama a nie vas posielat... alebo najprv zistit kde co je 😖 hnusoba akasi... uvar si cajik... aj ja si idem zaliat gynastan a budeme spolu chlýpať 🙂

mata_ba
28. feb 2012

@vavenecka daj jej to preplatit 😉 tak sup do postele,uvarit cajik a oddychuj

@kikaneu dakujem..aj ja ti prajem len to naj

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a hh,no neviem,ako to dnes dopadne,lebo ide aj do druhej roboty a to príde o pol 11 v noci,neviem,či už nebudem spať 😠
ako ja v pohode zabehnem,šak mám nohy a aj tak tam dokopy nič nerobíme a keby bolo vonku pekne,slniečko svietilo,tak sa ešte zasmejem nad jej blbosťou,ale takto...zabalím sa do deky,pokukám telku,možno aj zadriemem,len akurát som zapila femibion a chcem si urobiť ovu test,tak nebudem piť,až večer si dám alchemku 🙂
@mata_ba no mici,veru asi dám,sme sa nanadávali na ňu tou cestou,ešteže išla aj ďalšia praktikantka so mnou...ale tá je tiež taká pomýlená...včera nám vraví tá referentka,že nech prídeme tak o deviatej a potom,že tak o pol 9...a tá moja kolegynka prišla 9:25,že ona počula,že po deviatej máme prísť...ale 9:25 nie je po deviatej,to je o pol 10... 😀 😀 😀 jak sa tam ja z nich nezbláznim do konca apríla,tak mám megaodolnú psychiku 😀 😀 😀 ale už len zajtra a dva mesiaceeee,juchuuuuu 😠

vavenecka
28. feb 2012

@pacica dobrý deň,slečna 😉 čakanie neznášam ani ja a ešte z toho čakacieho stresu sa mi isto odďaluje...no uvidíš,ale radšej,keby nechodila,že? 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
28. feb 2012

@pacica oooou,dúfam,že sa ti to podarí vypnúť..hádam to nebude veru ten vírus...

vavenecka
28. feb 2012

padla za obeť 😠 celá nie,asi tak 3/4 😀 😀 😀

mata_ba
28. feb 2012

@vavenecka fiha,mas to tam pestre 😀 ale ty to zmaaaaaknes 😉 ti to uleti ani nebudes vediet ako 😉

vavenecka
28. feb 2012

@mata_ba no veď len to ma tam drží a úžasný šéf 🙂

idem pod deku,zatiaľ sa mi majte krásne 😉 papik

mistisa
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ou. no to ano.no vidis mojka mozno alergia na sneh ci? 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@vavenecka dobre mojka 🙂 oddychuj a som zvedavana ovu testik, supni sem fotku 🙂

@mistisa ja mam alergiu na chlad a rano ked vstanem beham v pyzame po dome a potok kýcham 🙂

fifitko25
28. feb 2012

@e.l.i Hm podľa grafu by som povedala, že ovu bola Včera 😉

e.l.i
28. feb 2012

@fifitko25 no aj ja si myslim...sme sa pekne aj posnazilkovali..no uvidime este par dni co bude na grafiku 😉

lucecita
28. feb 2012

@kikaneu ahoj Kikuška...heeej, to čo máš s tým grafom? toto sa mi nepáči, ale zas na druhej strane, ak by to tak malo byť, tak ste stihli čoro moro 😀 😠 ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita ja mám podľa mojich výpočtov dostať mršulu piatok a ja nemám žiadne mrcha bolesti, teda len také slabulinké, že skoro žiadne a ani prsíčka ma nebolia a neoťažievajú....a toto sa mne ešte nestalo, ja vždy mávam skoro od ovu bolesti a ťaživé cecíky 😠štvrtok idem na kontrolu s vaječníkom na ľavoboku, to budem mať mieri 24DC a 10DPO a keby tam dačo bolo 😅 myslíš, že by to už bolo na sone vidno? ale nejak sa neupínam na to...mne je dobre, som vyrovnaná so všetkým...som úúúúúúúúúúúúplne pokojná 😵

mistisa
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no pekne mojko pekne 🙂 takze rano sup rovno do teplackou 🙂

kikaneu
28. feb 2012

@vavenecka veru, nevyberieš si 🙂 ale som rada, že boli, sme sa vyšantili 🙂

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@kikaneu Kikus, zmizla mi ovulka z grafu, ako je to mozne? http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656

kikaneu
28. feb 2012

@lucecita ahoj 🙂 no ja neviem, graf sa tvári čudne....ale pochybujem o ovu na 20DC a to teda riadne silno....ale tak ako ty si úplne pokojná, tak aj ja 🙂 mám na háku, bude ako má byť 🙂 a neviem či by už 10DPO bolo niečo vidno, však spýtať sa môžeš 😉

kikaneu
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni, to preto, lebo ti klesla zase teplota...inak na ktorý DC ti ju predtým vyznačilo? už nepamätám 😅

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

hm ☹ vtedy mi to oznacilo na 15 DC 🙂

kikaneu
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a hm, ťažko povedať moja a máš nejaké príznaky ovulky?

lucecita
28. feb 2012

@kikaneu ako, ja sa neupínam na to, že tam niečo bude vidno, to ja len tak, že keď tam už budem, tak nech sa kukne...ale on bude pozerať ten vaječník, tak isto kukne aj na maternicu a sliznicu 😀 Pánbožko to zariadi podľa seba, ja to ovplyvním jedine sexíkom s mm, žiadno ináč 😉 a ako dneska si sa mala? my ideme o hoďku kuknúť jeden bytík na predaj, tak ešte pijem kávu a oddychujem a zasa pôjdem do toho hnusného počasia 😠

kikaneu
28. feb 2012

@lucecita ja dnes super 🙂 hľadala som papiere k daňovému priznaniu pre seba aj manžela 😀 keby si videla ten bordel 🙂 a potom sme s mamou vegetili a tak bola na návšteve kamoška s deťmi, tak sme sa šantili, teraz čakám na manžela a ideme niečo v kuchyni porábať, asi plniť chladničku 😀 tak držím prsty nech sa vám bytík páči obom 😉

lucecita
28. feb 2012

@kikaneu tak to máš pohodový dník 😉 mne to v robote rýchlo ubehlo a ani som nevedela a šla domov 🙂 nie ako v tej predošlej, že som sa stále dívala na hodinky, že kedy už pôjdem domov 🙂 a už máš aj digestor nad sporákom a tú skrinku? kedy si už budete sami kuchtiť?

fifitko25
28. feb 2012

@e.l.i aj my sme sa Včera posnazili lebo to aj u mňa Včera bili na ovulu 😉 tak si drzme palce nech nám to vyjde 😉

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@kikaneu nie nema ziadne priznaky... teplota klesa pred mrchou, ci stupa?

kikaneu
28. feb 2012

@lucecita to veru hej, užívam si dovolenku 🙂 tak to si potom perfektne vymenila robotu 🙂 ja sa v tej mojej ani nestíham niekedy na hodinky pozrieť 😉 ešte nemám, ani neviem kedy to bude, ale nemusia sa ponáhľať, lebo keď bude, treba ešte časť sumy doplatiť, tak nech len počkajú pekne do výplaty 🙂 ale variť by sme si chceli sami už od marca, čiže vo štvrtok 🙂
@l_e_n_o_c_k_a teplota stúpa po ovu, mala by sa tých 12-16 dní držať nad vodorovnou čiarou čo ti graf vyznačí a potom buď klesne rapídne zo dňa na deň alebo postupne a príde mrcha

lucecita
28. feb 2012

@kikaneu tebe je...aj ja chcem voľno a to robím len dva týždne 😀 ale teším sa na víkend, chodím taká unavená z práce...dvíhame telefóny stále, kvôli objednávkam, a niektorí ľudia tak neskutočne príšerne ziapú do toho telefónu 😠 dneska som si dala slúchadlo ďalej od ucha a baby sa mi smiali 😀 ale ten ujo fakt ziapal! 😒 ale ináč sa mi práca páči a pomaly sa už na mňa lepia kódy mäsa, čo zadávame do objednávok 🙂 zapni telku a jojku, bude tam vražda jedenj pani z Pu
@fifitko25 uvidíte tisícky km od nás, či to vyšlo 😉 čo dúfam, že áno 😉

kikaneu
28. feb 2012

@lucecita tak to si sa rýchlo zabehla 🙂 ktovie ako počuť do telefónu nás, no nie? 🙂 ee, nezapínam, snažím sa obklopovať len pozitívnymi správami 😉