icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
28. feb 2012

@kikaneu už to aj tak bolo 😀 ja to mám zapnuté len ako kulisu, tak preto som to písala, ale už to bola ako prvá správa...a čo prvé navaríš v novej kuchyni? to si musíš riadne premyslieť, kámoška mi vravela, že to prináša šťastie...ale neviem čo je na tom pravdy, nemala som ešte svoju kuchyňu, len v prenájme 😠 ale hádam čoskoro už budem vo svojej 😀 a ináč díky za ten receptík 😕 😔 😨 😵 🤐 😅 😝 😎 😀

kikaneu
28. feb 2012

@lucecita juj, sorry, nestíhala som ....hneď to napravím 🙂 a čo treba uvariť, aby to prinieslo šťastie? nech poradí 🙂

fifitko25
28. feb 2012

@lucecita no zistim to az doma lebo mrcha mi má prijst den po návrate 😀 a tehu testy so sebou brat nebudem 😉

lucecita
28. feb 2012

@kikaneu a ako si mi písala, že ťa nestihnem bombardovať, že mi to napíšeš skôr 😀 a aha ako si dopadla 🙂 ale nie, v poho, máš čas do konca apríla, to až vtedy spravím mm ako prekvapko na naše prvé výročie svadby 😉
@fifitko25 jááj, no veru neber si ich, zbytočne by si sa tam znervózňovala...ale tak to si teda pekne užijete sexíku 😀

mata_ba
28. feb 2012

@fifitko25 @kikaneu @lucecita Babulky,ja vam vsetkym tak drzim palce,aby vam to konecne vyslo 🙂

kikaneu
28. feb 2012

@lucecita no vidíš, nevyšlo mi to 🙂 máš to v IP 🙂

kikaneu
28. feb 2012

@mata_ba ďakujeme a my držíme tebe 🙂 aj ostatným, všetkým....každej a jednej doprajem 😉

fifitko25
28. feb 2012

@lucecita to uz bude divoky poovulacny sex v dalekej Ázii 😉 😀

mata_ba
28. feb 2012

@kikaneu dakujem..veru aj ja..ked viem ake to je..bolo by super,keby to kazdej jednej co je tu vyslo 😅 😵

fifitko25
28. feb 2012

@mata_ba aj mi tebe 😉

lucecita
28. feb 2012

@kikaneu nevadí, máš odpustené 😉 ďakujem veľmi pekne a s výsledkom sa určite pochválim 🙂
@fifitko25 to teda bude, len aby ste nedorábali šikmé očká 😅 😀 😨

Dievčatá, idem ja off kuknúť s mm bytík...neskôr sa ohlásim, lebo vám budem isto chýbať 😕 😀

vavenecka
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a už som vyspinkaná a strááášne smädná po tej čokoláde,takže idem cikať,až sa môžem napiť 😀 asi ti ukážem len ducha,dnes isto nič významné nebude vidieť 😉

kikaneu
28. feb 2012

@lucecita to vieš, že budeš 🙂 zatiaľ pa 🙂

vavenecka
28. feb 2012

@kikaneu tak to je super,treba sa odreagovať 🙂

kikaneu
28. feb 2012

@vavenecka to veru hej 🙂 aj som si tu chcela staršiu slečinku nechať, ale nechcela ostať 😀

fifitko25
28. feb 2012

@lucecita jej super, tak dobre poobzerajte 😉

vavenecka
28. feb 2012

@kikaneu a staršia mala koľko rokov? 🙂))

fifitko25
28. feb 2012

@vavenecka Mňam cokoladka 😝

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@vavenecka ty spachtos jeden 🙂 ja som si zaliala lanove semienka a teraz ich idem zdlabnut 😉

kikaneu
28. feb 2012

@vavenecka 2 a pol 🙂

vavenecka
28. feb 2012

@fifitko25 dobehni,ešte mám nejaké tri v zásobe 😀

vavenecka
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja som sa konečne napilaaaaa 😀 a to som dnes vstávala o siedmej! som akási divná 😠 ja si dám asi nejaké citrusy a v sobotu sme kúpili v kaufe ananás,mňáám,škoda,že nemám po ovulke a on dozrie tak zajtra/pozajtra 😀
@kikaneu jeej,tak s tou by si sa pobavila veru 😉

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@vavenecka ty ja som sa z tych lanovych semien skoro dogrcala 🤐 no to je hnus... radsej to budem jest suche ako namocene vo vode 🤐

kikaneu
28. feb 2012

@vavenecka to veru hej 🙂 hlavne že moje meno zabudla, ale manželovo si pamätala 🙂 potvorka malá 🙂

vavenecka
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no inak ja si neviem predstaviť,že by som to mokré jedla 😠 keď vidím,ako to vyzerá,keď sa to rozmočí,no ble...inak ja už som nemala asi dva dni 😅
@kikaneu heh,teda slečna vie,koho si zapamätať 😠

fifitko25
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@vavenecka mne namocene celkom chutia 😀 treba si len zvyknúť, prvýkrát mi išli tiež ťažko dolu krkom 😉

vavenecka
28. feb 2012

@fifitko25 ale potom si zistila,že ich treba jesť keď si brutálne hladná a vtedy ti chutili,či? 😀 😀 tu neplatí,že keď je človek hladný,zje čokoľvek? 😀 😀

fifitko25
28. feb 2012

@pacica Bianka, Miriam, Nina, Matej, Adrian, Dominik 😀