Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 sorry v siestom alebo siedmom tyzdni tehu nie mesiaci🙂)
@vardzikova sorry v siestom alebo siedmom tyzdni nie mesiaci
@zuzanka9999 och tak to je riadne komplikovane ako na jednej strane ma pravdu telo samo vie či je plod v poriadku alebo nie a ak je tak určite bude bojovať aby ostalo v brušku a ak nieje tak ho samo vypudi. Ja som začala špiniť v nieakom 7 tt ale to som už musela ostať doma ležať a ležim doteraz a to som už v 12tt, ale chvala bohu odvtedy som už nešpinilia ani nič podobne takže babo sa už krásne uhniezdilo ved sa aj hovori že žena by si to ani nemala veľmi pripušťať lebo prve tri mesiace su kriticke takže ešte prežijeme jeden tyžden a už by sme to mali mať v suchu. A ty si davaj na seba hlavne pozor. A nechcela si ostať doma ležať?
@ivka228
@gelinka75
@kikaneu @lucecita @purina12345 @l_e_n_o_c_k_a ahojte kočky, ja som dnes takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
a dnes mi dala jedna moja kolegyňa tehu knižku - včera dostala... termín má v septembri.... fňuk.... som sa aj veľmi tešila, lebo sa snažili tiež dlho (17 mesiacov), ale som aj trochu deprimovaná 😒 😒
@zuzanka9999 jooooooooooj mojka, držím palce, nech sa fazuľka udrží 😉 nedal ti duphaston alebo utrogestan na udržanie tehu??
@vardzikova milacik neboj sa tvoje mimi bude urcite v poriadku, najhorsie je ze ja som cca v stvrtom tyzdni resp. poljke piateho a vtedy mi nic neni vidiet ete na ultrazvuku a preto mi nemozu dat ziadne lieky. on aj hovoril ze vajicko sa mohlo oplodnit ale nedokazalo sa uchytit, ze aj to moze byt pricina, no teraz je to v bozich rukach, on vie co robi, poviem ti ze vcera som si poplakala ale dnes sa na to pozeram inak, hovorim si ze vsetko zle je na nieco dobre, priroda to zariadi tak ako ma byt. no nic i tak pockam ten tyzden, lekarke poviem co sa dialo a i tak sa necham skontrolovat. Lezat by som aj ostala len ja mam taku blbu pracu ze ja musim oznamovat vopred kedy nedojdem lebo som pravnicka a lehoty plynnu aby to niekto za mna robil. tarz som mala PN ku 10 dni a nechcem ist znova. a doktorka by ma aj vypisala ak by mala potvrdene tehu aj ultrazvukom. no uvidime je to na Pána Boha a fazluku v brusku. a kolko ti to trvalo to spinenie?bolo to silne?
@fifitko25 nedal bo mi to nevidel na ultrazvuku a povedal ze to je este velmi skoro aby plod videl a ze ak budem krvacat silno tak je dost pravdepodobne ze sa oplodneny plod neuchytil tak akoby sa mal a vtedy telo to vypudi von aby to nerobilo neplechu. idem na ultrazvuk k svojej doktorke o tyzden. a uvidime ci fazulka bojovala s prirodou alebo sa nedalo. povedal ze som cca v stvrtom tyzdni resp. v polke piateho.a ze vtedy vela zien potrati a ze ani o tom nevedia bo stava sa to cc v case ocakavanej mrchy. ale taktiez ze mozem krvacat a moze sa malicke uchytit a vydrzat to. vsetko je momentalne v rukach bozich.
@fifitko25 Ahoj Zuzka no vyzera to tak, ze uz si po ovulke. ja silno verim, ze je to tam. moj graf vyzera klasicky poovulacne http://www.fertilityfriend.com/home/391f5d
@zuzanka9999 moja zlata silno drzim prstiky, aby sa fazulka udrzala. hlavne dodrzuj doktorove rady a velmi sa nepohybuj.
@zuzanka9999 no vieš čo mne to trvalo asi len pár hodín ...ale v podstate ja som mala na gatkach taky slabo hnedy hlien .. a hovorla som to mojmu gyn. a on povedal že to može znamenať aj potrat že tehu žena by nemala mať hnede hlieny iba biele, tak nakoniec mi povedal že bolo dobre že sme došli lebo teraz by som asi oplakavala fazuľku 😢 , niekedy take veľke sebapozzorovanie nieje na škodu. Len to že ja už ležim 5 tyžden a už ma z toho boli nielen riť ale cele telo. Z času na čas sa poprechadzam lebo by ma asi porazilo aleinak cely den ležim v posteli. Zajtra ideme na sono tak sa už neviem dočkať ako uvidim mojho drobca, a potom v piatok na kontrolu ku gyn. som zvedava čo mi povie či ma už pošle do prace alebo budem musieť ešte ležať ...
@fifitko25 ahoj mojka, no vidiš to znamena že sa to podari či už skôr alebo neskôr 😉
@ivka228 ivka dakujem tebe aj ostatným dievcatam, nastastie mam sedave zamestnanie ze budem cely den sediet. sama som z toho trosku smutna ked viem ze nejaky proces sa v tele zacal a mozno sa nedokoncil. ale povedal mi ze mam byt rada ze viem ze vieme otehotniet, bo my sme si uz mysleli ze sme neplodny.a z toho sa aspon tesim. vies brala som antibiotika mala som PN ku teraz 10 dni a myslim si ze aj preto sa to deje.vtedy som ani netusila ze mozem byt tehu :((((
@vardzikova moja zlata neboj sa vsetko bude v poriadku, uzivaj si to je to nadherny pocit moj trval sice iba dva dni ale bol neopistaelný, drzkaj sa a daj mi urcite vediet co a ako. zlatko idem do roboty, tak poobede sa nahlasim a dam vediet ako som na tom .
@zuzanka9999 neboj , vsetko bude ok ..., treba len dufat 😉 a verit
@zuzanka9999 moja ty sa hlavne drž a poobede daj vedieť ako si natom . 🙂
@nativanativa čau cicina 😀
@vardzikova 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 helooooouuuuuuuu , mna nestras ze si v 7tt zacala krvacat !!! od vcera citim take jemne krce , ale citala som ze je to normalne ze sa maternica roztahuje a aj v 8tt , bojim sa ☹ ☹
@nativanativa mojaaaaa nestresuj !!!!!!!!!!!!!!!!! všetko bude ok ja som nekrvacala ja som len mala taky hnedy hlienik vieš ? a kukaj tu som už v 12 tt 😀 😀 😀 takže nestresujeme jasne? 😠 , ano aj mna ešte občas boli podbruško ale to je mojka normálne neboj .
@vardzikova a prsia od vcere ??? konecnaaaa ... uz som si zacala zvykat a od vcera znova stupnovane bolesti 😠 😠 , o chvilu ich budem mat jak balony
@nativanativa podbruško ked boli tak je to OK neboj všetko zvládneš, a mna cicušky ešte ako tak bolia niekedy viac niekedy menej ale bez podpiri chodiť neožem ako som chodila predtym po byte lebo mam pocit že mi ich odtrhne 😀
No čo gravitacia nepusti
@zuzanka9999 Dúfam že to bude Ok! Mne sa to tiež stalo, že plod odišiel... Ale napríklad ja beriem ten utrogestan uz od 17 DC pre istotu, Doki vravel, že to neskodi a ak plod má odísť, tak to ten liek neovplyvní... Budem na teba silno myslieť 😉 a Dúfam, že si ostala doma a nesla si do prace 😉
@vardzikova Cau mojka, kolegyni sa podarilo po prvej stimulacii otehotniet, ja uz mám štvrtú... Asi ma neminie Laparka a IUI uz sa na to začínam pripravovať a zmierovat 🙄
@nativanativa jj pokusim sa ale vyzera to nie moc nadejne:(
@vardzikova dobre moja dam ti vediet a dakujem 🙂
@fifitko25 ale ved taka laparka nieje naškodu 😉 , neboj všetko je tak ako ma ... a čoskoro sa aj ty dočkaš . a ked sa možem opytať čo to je stimulacia?
@vardzikova stimulacia je tzv . umelo vytvorene nabudenie , moze byt stimulacia liekmi ako napr. clostil 😉
@fifitko25 aha na to sa opytam na ten liek. no idem do prace bo mam dnes pojednavanie na ktore nema kto ist:(((( ale vacsinu dna i tak budem sediet, takze je to v poho aspon budem myslienkami trochu inde 😒 poobede vam dam vediet ako som dopadla pocas dna.
@nativanativa ahaaaa už rozumiem 😀 , a ako sa citiš ešte stale sa maš fajn?
@vardzikova stimulacia sa robi liekmi, užívam ich na rast folikov, potom dostanem počas ovula pregnyl - látka, ktorá uvolnuje vajko a pomáha mu prasknut a potom liek po ovule na udržanie prípadnej fazuľky.... Toto absolvujem uz 4krat a nic ☹

@vardzikova on mi nechcel dat lieky nakolko povedal že ak je to len zaciatok tehu ako u mna ze moze ist o nepodarene oplodnene vajicko a vtedy dochadza k tymto zaciatocnym samovolnym potratom, ze telo vie co robi ze ak by som bola v siestom alebo siedmom mesiaci a maju to na ultrazvuku a vidia to tak mi daju lieky. ze vela zien ani nevie ze ma potrat lebo vtedy cakaju mrchu a ono sa to prejavuje ako mrcha. no a teraz som bola n wc a mam hnedkaste na prste. a dokonca povedal ze niektoré zeny maju mrchu aj ked su tehu. no uvidime, radsej nech sa to vypudi nez by to malo byt chorucke.priroda vie co robi. k mojej gynekologicke idem az o tyzden stvrtoktak sa na mna pozrie ci tam nieco je alebo nie a ak nie tak aspon budem moct sa doliecit na zapal mocovych ciest.