Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura tak ja mám dovolenku, lebo deti majú prázdniny, tak mám času na sledovanie sa habadej....síce sa snažím nesledovať, no nejde to nejak.....uf, to už budúci víkend, skoro to zbehlo a ja ešte ani neviem koho budem voliť dokelu 😅
toto je otázka správna, ani sama neviem, že kedy.....lebo graf si posúval ovu ako sa mu chcelo, takže najskorší termín je už túto nedeľu a posledný o týždeň v stredu 😉 ale čakám, že príde, bol len jeden sexík s riadnym odstupom pred ovu, takže mrcha dôjde určite
čaaaavte krasotinkyyyy 😉 dnes je tak krááásne,dúfam,že aj vy sa máte minimálne tak pekne,ako svieti slniečko 🙂 zajtra obúvam gumáky,konečne je zo snehu voda 😠 😀
@spula22 no asi som nabrala trochen do bokov , zacinam to pocitovat na rifliach , po bokoch su mi dost tesne 😅
@spula22
@vardzikova
a dnes citim ze mi je nejak divne .... zacinam citit inak vone a pachy .... 😠 😅
@nativanativa a ja jedny rifle uz nemusim nosit z opaskom a druhe ledva zapnem uz ma tlacia tak tie uz nenosim aby babatko netlacili 🙂 uz sa tesim na leto ked nahodim len leginy volne tricko a pojdem 🙂

@gelinka75 mne káva chutí, aj viac by som vypila, ale v robote nie je čas na vychutnanie si a ja nerada len tak šupnúť do seba cez prestávku a domov keď prídem, tak už stíham len 1 🙂 chvalabohu 🙂