Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu to teda bol a teraz som bola ešte vo vani celá sa vyholiť pred zajtrajšou prehliadkou 😀 ale mám bolesti na mrchu už dosť dlho, tak asi zasa nič z toho 😠 včera som sa už neprihlásila, bo sa mi nechcelo zapínať PC 😉 celkom fajn to dopadlo, bytík sa mi páči, tak sa rozhodujeme, ale mali by sme sa čím skôr, nakoľko vraj majú veľa záujemcov...len nevieme či to nie je ťah z ich strany...zajtra idem do banky spýtať sa na úver a asi by sme im zavolali...a ty ako? ani nemám kedy čítať čo sa tu od rána stalo...dačo dôležité?
@lucecita to poznám 🙂 ja som dnes mala upratovací deň, takže som si upratala kúpeľňu aj spálňu a trochu som už začala ukladať riady do kuchynských skriniek 😉 som rada, že sa ti páčil a držím prsty, nech vám v pohode dajú úver a nikto byt nevyfúkne 😉
ani nič také vážne, gelinka je objednaná na tú punkciu, keď si dobre pamätám, tak v piatok.....inak už fakt nič podstatné (dúfam teda, že som na nič nezabudla)
@su_san @anett6212 @kikaneu @fifitko25 @mattuliatko30 @vavenecka @azzura @mistisa a spol..
ahojte kocky..tak som dnes bola u doktora..mal pre mna dobru a zlu spravu..dobra bola,ze vysledky HP su v poriadku..tou zlou je,ze vajicok mam sice vela,ale najvacsi mal len 8 mm ☹ takze clostilbegyt mi uz lezi na nocnom stoliku...uz nech je tu mrcha..este idem 21 DC na krv,tak hadam to bude aj to ok...
@kikaneu dakujem,si zlata..no zostala som z toho trosku sklamana..kedze staaale citim podbrusko a prsia citim a tak..tak som myslela,ze je to tym,ze rastie vajko.. a ono sa ich tvori vela,ale malilinke...a kedze zacnem s costilom "hrozia" mi dvojicky..a este aj sestry su dvojcata..tak sa mam na co tesit 😅
@mata_ba tak si vybavíš dve detičky naraz a máš pokoj 🙂 či by si chcela viac ako 2? 🙂 neboj, možno sa tebe dvojčiatka neujdú....a možno po jednom mesiaci s clostilom začnú rásť foliky normálne aj bez neho....hlavne pokoj, dobre? 🙂 idem ja mojka, dobrú noc prajem 😉
@lucecita to vážne je až taký nerozhodný? čo je za znamenie? váha? držím prsty mojka a aj ja už idem spať, dobrú noc, ráno čakám 😉
@mata_ba ahoj mojka... to s folíkmi ma veľmi mrzí ☹ presne viem, ako sa cítiš, toto som počula od dokiho prvýkrát v októbri a vtedy sa mi zrútil svet.... ale po clostilbegyte narástli už na ďalší cyklus ako z vody 😉 ja som ho teraz brala 3tí mesiac a mala som z neho 3 folíky, z toho jeden 24 mm a 12 a 13 mm a to už na 12 DC 😉 takže nezúfaj, pekne ho papaj ako doki povedal a uvidíš na ďalšej kontrole, že to bude ok 🙂 🙂
@svintekova a prečo až od budúceho mesiaca? 😀
ahojte, ja som takto: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
ešte meriam zajtra a dosť, lebo budem v časovom posune a to by nebolo objektívne asi 😀
ovula bola, takže už len čakám, čo z toho vypadne 14.3. 😀
ahojky kočky zlaté a aj ostatné, ktoré nemenujem! 🙂 Ja už v robotke, takže dnes nakuknem až keď k večeru, lebo nás tu šmírujú 😠 ...
@fifitko25 grafík pekný taký tehu 😀 máš už zbalené???
@mata_ba mojko, no tie vajká dorastú, neboj, no ale aspoň vieš kde bola asi chyba pol roka že sa nedarilo, mužík má isto dobrých borcov, takže už len Ty dorastieš a budú aj 3-čatá 😀 😀
@lucecita verím, že prehliadka dopadne ok a vaječník sa už umúdri, aby si bola ok 🙂
@kikaneu tak si vychutnaj ešte dovolenočku, vyšlo aj pekné počasie 🙂
@mezike tak vydrž ešte, prípadne skús cez víkend ešte jeden testík, nebuď pokazená ako ja alebo skoč za dokim, nech Ťa kukne...hodila by sa ďalšia tehuľka 😀
@delideli som rada, že si opäť zavítala, daj sa dokopy a potom už len snažilkuj, verím, že už bude všetko dobré a fazuľka sa zahryzne a nepustí ťa 9 mesiacov
@nativanativa inak aj ja som kopa veselá, Tvoje baby sa bude smiať už v brušku 😀
@mistisa ako moja?si ešte PN?
kočky, tak ja fičím makať ako drak, blééééééééé... 😠 😎
@su_san ďakujem 🙂 ty si zas uži pracovný deň 😉
@mata_ba aj my sme zatiaľ vo fáze, že chceme 3...no len ktovie ako to dopadne..... 😉 tak neboj nič 😉
@fifitko25 pekný výstup 🙂 a dobre robíš, že už nejdeš merať...ja si hovorím už druhý cyklus, že po ovu merať nebudem a stále meriam, tu je výsledok: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@mata_ba moja.....neboj..všetko bude dobré....a dvojičky?...to bude super...neboooj...to zvládneš 🙂)) ak by sa vám podarilo..je to peknučké...
@fifitko25 ahoj..veru,budem papat..nic ine mi nezostava..ale sokoval ma..to som necakala 😕 ale tak..nic nenarobim..
@su_san tak zase to netreba prehanat 🙂 bohato by mi stacil aj jeden drobcek 🙂
@kikaneu vsak ano..je mi jedno kolko,len nech je 🙂
@mattuliatko30 to je 🙂 hlavne nech je/su drobcek/y...

ahojte, čítam vás každý den poctivo, snažilkám držím silno palce a tehulkám a ich fazulkám vela sily. zatial moc nepíšem ale od budúceho mesiaca sa to zmení 😉