icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

svintekova
29. feb 2012

ahojte, čítam vás každý den poctivo, snažilkám držím silno palce a tehulkám a ich fazulkám vela sily. zatial moc nepíšem ale od budúceho mesiaca sa to zmení 😉

kikaneu
29. feb 2012

@lucecita tak ty si mala dnes aký nabitý program 🙂 a ako dopadla včerajšia obhliadka bytíku? dobre, budem čakať 🙂 poobede idem s našimi k babke, ale doobedu som tu 🙂 a graf máš pekný, tento mesiac nie sme zosúladené 😀 musela som, lebo ma to štvalo, ovu isto nebola na 20DC 😀

lucecita
29. feb 2012

@kikaneu to teda bol a teraz som bola ešte vo vani celá sa vyholiť pred zajtrajšou prehliadkou 😀 ale mám bolesti na mrchu už dosť dlho, tak asi zasa nič z toho 😠 včera som sa už neprihlásila, bo sa mi nechcelo zapínať PC 😉 celkom fajn to dopadlo, bytík sa mi páči, tak sa rozhodujeme, ale mali by sme sa čím skôr, nakoľko vraj majú veľa záujemcov...len nevieme či to nie je ťah z ich strany...zajtra idem do banky spýtať sa na úver a asi by sme im zavolali...a ty ako? ani nemám kedy čítať čo sa tu od rána stalo...dačo dôležité?

kikaneu
29. feb 2012

@lucecita to poznám 🙂 ja som dnes mala upratovací deň, takže som si upratala kúpeľňu aj spálňu a trochu som už začala ukladať riady do kuchynských skriniek 😉 som rada, že sa ti páčil a držím prsty, nech vám v pohode dajú úver a nikto byt nevyfúkne 😉
ani nič také vážne, gelinka je objednaná na tú punkciu, keď si dobre pamätám, tak v piatok.....inak už fakt nič podstatné (dúfam teda, že som na nič nezabudla)

mata_ba
29. feb 2012

@su_san @anett6212 @kikaneu @fifitko25 @mattuliatko30 @vavenecka @azzura @mistisa a spol..
ahojte kocky..tak som dnes bola u doktora..mal pre mna dobru a zlu spravu..dobra bola,ze vysledky HP su v poriadku..tou zlou je,ze vajicok mam sice vela,ale najvacsi mal len 8 mm ☹ takze clostilbegyt mi uz lezi na nocnom stoliku...uz nech je tu mrcha..este idem 21 DC na krv,tak hadam to bude aj to ok...

kikaneu
29. feb 2012

@mata_ba ahoj Maťka, myslela som na teba.....tak aspoň hormóny sú ok, lepšie ako keby obe veci boli nanič, nie? clostil ti pomôže, folíky narastú a bude bábo, neboj nič 😉

lucecita
29. feb 2012

@kikaneu tedaaa, neprídeš aj k nám upratať? nechám ti kľúče pod rohožkou alebo v kvetináči 😀 mne sa nič nechce, akosi som dosť unavená a všetko ma bolí 😠 nám ho vyfúkne jedine tak manželova tvrdohlavosť a príliš veľká nerozhodnosť rozhýbať sa 😖

kikaneu
29. feb 2012

@lucecita tak mu daj časový limit do kedy sa musí vyjadriť, či áno alebo nie 🙂 ani mne sa nič nechce, keď prídem z práce, preto chcem upratať teraz 🙂 ale zajtra poobede ideme k babke, takže neurobím nič a už bude piatok, preletelo to nejak bleskurýchlo 😠

mata_ba
29. feb 2012

@kikaneu dakujem,si zlata..no zostala som z toho trosku sklamana..kedze staaale citim podbrusko a prsia citim a tak..tak som myslela,ze je to tym,ze rastie vajko.. a ono sa ich tvori vela,ale malilinke...a kedze zacnem s costilom "hrozia" mi dvojicky..a este aj sestry su dvojcata..tak sa mam na co tesit 😅

lucecita
29. feb 2012

@kikaneu to je u neho jedno, on sa aj tak nerozhodne...vie, že sa musíme rozhodnúť čo najskôr...uvidíme 😉 ináč fakt to rýchlo uteká, zajtra je už marec a len toď boli Vianoce 😀 moja, idem off...pekný večer, dobrú noc a zajtra drž palce, dám ti vedieť ako som dopadla 😉

kikaneu
29. feb 2012

@mata_ba tak si vybavíš dve detičky naraz a máš pokoj 🙂 či by si chcela viac ako 2? 🙂 neboj, možno sa tebe dvojčiatka neujdú....a možno po jednom mesiaci s clostilom začnú rásť foliky normálne aj bez neho....hlavne pokoj, dobre? 🙂 idem ja mojka, dobrú noc prajem 😉
@lucecita to vážne je až taký nerozhodný? čo je za znamenie? váha? držím prsty mojka a aj ja už idem spať, dobrú noc, ráno čakám 😉

lucecita
29. feb 2012

@kikaneu áno, je to váha v pravom zmysle aj v znamení 😠 no neva, môj názor pozná, ak nám ho vyfúknu, kvôli mne to nebude 😀 dobrúúúúú

kikaneu
29. feb 2012

@lucecita aj my s manželom sme váhy (Také typické) ale dopĺňame sa, raz som rozhodná ja, raz on 🙂 podľa toho, o čo ide 🙂 dobrú noc 🙂

mata_ba
29. feb 2012

@kikaneu kolko bude,tolko bude...vsetky budem lubit 🙂 ale ideal by bol take 3..uvidime co ma caka..dobru nocku

fifitko25
1. mar 2012

@mata_ba ahoj mojka... to s folíkmi ma veľmi mrzí ☹ presne viem, ako sa cítiš, toto som počula od dokiho prvýkrát v októbri a vtedy sa mi zrútil svet.... ale po clostilbegyte narástli už na ďalší cyklus ako z vody 😉 ja som ho teraz brala 3tí mesiac a mala som z neho 3 folíky, z toho jeden 24 mm a 12 a 13 mm a to už na 12 DC 😉 takže nezúfaj, pekne ho papaj ako doki povedal a uvidíš na ďalšej kontrole, že to bude ok 🙂 🙂

fifitko25
1. mar 2012

@svintekova a prečo až od budúceho mesiaca? 😀

fifitko25
1. mar 2012

ahojte, ja som takto: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
ešte meriam zajtra a dosť, lebo budem v časovom posune a to by nebolo objektívne asi 😀
ovula bola, takže už len čakám, čo z toho vypadne 14.3. 😀

su_san
1. mar 2012

ahojky kočky zlaté a aj ostatné, ktoré nemenujem! 🙂 Ja už v robotke, takže dnes nakuknem až keď k večeru, lebo nás tu šmírujú 😠 ...
@fifitko25 grafík pekný taký tehu 😀 máš už zbalené???
@mata_ba mojko, no tie vajká dorastú, neboj, no ale aspoň vieš kde bola asi chyba pol roka že sa nedarilo, mužík má isto dobrých borcov, takže už len Ty dorastieš a budú aj 3-čatá 😀 😀
@lucecita verím, že prehliadka dopadne ok a vaječník sa už umúdri, aby si bola ok 🙂
@kikaneu tak si vychutnaj ešte dovolenočku, vyšlo aj pekné počasie 🙂
@mezike tak vydrž ešte, prípadne skús cez víkend ešte jeden testík, nebuď pokazená ako ja alebo skoč za dokim, nech Ťa kukne...hodila by sa ďalšia tehuľka 😀
@delideli som rada, že si opäť zavítala, daj sa dokopy a potom už len snažilkuj, verím, že už bude všetko dobré a fazuľka sa zahryzne a nepustí ťa 9 mesiacov
@nativanativa inak aj ja som kopa veselá, Tvoje baby sa bude smiať už v brušku 😀
@mistisa ako moja?si ešte PN?
kočky, tak ja fičím makať ako drak, blééééééééé... 😠 😎

fifitko25
1. mar 2012

@su_san 😀 😀 ďakujem si zlatá 😀 aj nás šmírujú v práci 😠 😠

fifitko25
1. mar 2012

@delideli vitaj späť moja, som rada, že si zasa medzi nami 😉 ( i keď ma strata tvojej fazuľky stále mrzí... ☹ ) dúfam, že sa čoskoro dočkáme všetky 🙂

kikaneu
1. mar 2012

@su_san ďakujem 🙂 ty si zas uži pracovný deň 😉
@mata_ba aj my sme zatiaľ vo fáze, že chceme 3...no len ktovie ako to dopadne..... 😉 tak neboj nič 😉
@fifitko25 pekný výstup 🙂 a dobre robíš, že už nejdeš merať...ja si hovorím už druhý cyklus, že po ovu merať nebudem a stále meriam, tu je výsledok: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

mattuliatko30
1. mar 2012

@mata_ba moja.....neboj..všetko bude dobré....a dvojičky?...to bude super...neboooj...to zvládneš 🙂)) ak by sa vám podarilo..je to peknučké...

mistisa
1. mar 2012

@mata_ba ajojkaj mojko no pekne.nebojkaj clostyl pomoze. 🙂 hlavne ze ta krvicka je Ok. 🙂

mistisa
1. mar 2012

@su_san ajojko este ano veru ☹ uz mi doma prepina ☹ a ty ako mojko? co nove?

mistisa
1. mar 2012

@gelinka75 ajojko citam ze ta nieco neprijemne caka .hm to teraz v piatok mojko? a co ti presne idu robit? ved nestiham vas tu docitavat som tu jden den nebola a mam chaozzzzzzzzzzzzzzz 🙂

mistisa
1. mar 2012

@nativanativa @kikaneu @lucecita @mata_ba @fifitko25 krasne ranko prajem koceny ako sa mame? a co mate nove? nejaka nova tahulka neni? 😉 😉

mata_ba
1. mar 2012

@fifitko25 ahoj..veru,budem papat..nic ine mi nezostava..ale sokoval ma..to som necakala 😕 ale tak..nic nenarobim..

@su_san tak zase to netreba prehanat 🙂 bohato by mi stacil aj jeden drobcek 🙂

@kikaneu vsak ano..je mi jedno kolko,len nech je 🙂

@mattuliatko30 to je 🙂 hlavne nech je/su drobcek/y...

mata_ba
1. mar 2012

@mistisa ahoj..no,verim,ze to pomoze..ale to si musim pockat dalsi mesiac... ☹ a ten bude urcite nekonecnyyyy

mistisa
1. mar 2012

@mata_ba no to ano moje.zas sa to len posuva hm.je to hrozne.ja si tiez este min. dva pockam.ked mam na konci marca tu laparku potom kym sa zotavim takze to bude trvat este ☹ niekedy by sa zislo keby mrcha chodila aj kazde dva tyzdne ze? 😉 😉

kikaneu
1. mar 2012

@mata_ba tak, tak, hlavne nech je 🙂 idem ja raňajkovať, už mi cigáni vyhrávajú v bruchu 😀