icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba nie on pride domov skor. ja pridem az o deviatej domov z prace. a ja chodim spat skor ako on. lebo on chodi spat aj o druhej rano a tak. a potom ma v noci budi ze neico chce. a ked idem ja spat, tak nikdy nechce. iba v noci. neviem preco. a ked, tak ho zajtra rano isto znasilnim 😀

mata_ba
2. mar 2012

@anett6212 aj tak sa da 😀 ja som v tomto taka,ze skor vecer a spinkat...a drahy sa praveze na mna rano lepi,ale to ja moc nemusim..ale tak..pre lasku vsetko 🙂

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba ja zase rano mam chut. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a viem, ze v sobotu ho dokazem znasilnit aj par krat do dna. 😀

mata_ba
2. mar 2012

@anett6212 tak to aaaano,vikend vie byt pestryyy 😀

su_san
2. mar 2012

@anett6212 ja by som mala chuť stále, teda okrem toho, keď som smrteľne unavená, čo bol aj prípad včera...on je taký, že cez víkend môže byť kedykoľvek počas dňa, ale cez týždeň len večer má chuť...ako len na tých chlapov, aby chceli kedy my??????? 😠 😀

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba presne tak. vikendy milujem ked nemusim ist do prace. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

su_san
2. mar 2012

@mata_ba páči sa mi tvoj nový pozitívny prístup, tak si tento mesiac užívajte a potom hups na liečiky a už to bude tam 😀
inak ja tiež mám pocit, že cítim ovu...ako je to možné, že máme ten pocit, že pichanie a tak, hlienik a vajko aj tak malé...snáď moje budú ok, možno aj ja pôjdem k dokimu ak to nepôjde

anett6212
2. mar 2012

@su_san no to netusim ako na tych chlapov. to je tazke s nimi obcas. ked my mame chut tak oni nie a nie. a ked oni maju chut, tak my musime. 😝

anett6212
2. mar 2012

@azzura to by bolo a drzim ti paste, aby vam to aj tak vyslo. 🙂

su_san
2. mar 2012

@anett6212 presne niekedy mám ten pocit aj ja...akože milujem ho nadovšetko, ale niekedy mám pocit, že ak ja chcem, tak to nestačí, musí aj on, ale keď on chce, tak ja automaticky musím mať chuť...a keď náhodou nie, tak sa ofučí...no my napr. 2 dni po sebe sme keksíkovali, hneď ako skončila červená, mali sme chuť a včera ja nič, tak on sa akoby ofučal a dnes ráno sa nedal prehovoriť, takže až zajtra cez deň najskôr 😠 😎 😠 😎 😠 😎 ...

anett6212
2. mar 2012

@su_san presne tak, aj moj je taky isty

kikaneu
2. mar 2012

@su_san no je to nepríjemné, ale dá sa to prežiť.....čo už s nimi narobíme (a môj sa zas ráno dá skôr ukecať ako večer - ráno už má energiu po spánku 😀

mata_ba
2. mar 2012

@anett6212 juj,ani nevrav 😀 a este sa mi strasne zapacilo,ked chodim cez vikendy na prechadzky s hafanom nasim 🙂 cez tyzden to nestiham..

@su_san dakujem,pevne v to verim 😀 a tak co narobim...urcite pride den,kedy si zase poplacem,ale teraz to neriesim...nepomozem si tym teraz 🙂 a tesim sa,lebo sestra bude mat za 3 mesiace Lucku a za par dni svagrinka maleho Jurka resp.Damianka 🙂 budem silno stiiiiskam miminka 🙂

kikaneu
2. mar 2012

ahojte 🙂 už som naspäť, polievku mám skoro dovarenú a druhé tak z jednej tretiny 🙂 čo porábate?

mata_ba
2. mar 2012

@kikaneu ahoj.ako bolo?ja sedim furt za stolom a cakam kedy mi mm zavola,ze je obed...a mala som super den,az kym mi nezavolala mama...vecne musime nieco riesit...ach ☹ a vzdy som ta zla ja 😢

vardzikova
2. mar 2012

Tak babky som doma od dokyho marodujem ešte jeden mesiac a potom opať na kontrolu ... ale konečne mam vychadzky 😀 dnes som už dostala tehotensku knižku

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba teraz mam tri za sebou vikendy volne. tak sa tesim. veducej potom zacne skola a budem trcat tu do vecera. ☹ uz mi to ide na nervy toto. sa tesim ked otehotniem. budem aspon doma a max nechcem vidiet na niekolko kilometrov 🙂 a ty ako????? v praci?????

nativanativa
2. mar 2012

@vardzikova aaa mamina prave dostala chut na chleba s maslom a horcicou , myslim ze uz to zacina , hned 2 tucne kusy som spapala 😎

vardzikova
2. mar 2012

@nativanativa no vidiš to cicuš už to začina .. ja už druhy den nemam nanič chuť takže malo som toho aj zjedla aspon do seba tiskam ovocie ked nič ine, ale tak chlieb s horčicou lasko to čo je za kombinaciu 😀 a hned dva 😀

nativanativa
2. mar 2012

@vardzikova no ved normalna kombinacia ---- chleba s maslom a horcicou 🙂 🙂 , jake to bolo dobreeeeeeee

mistisa
2. mar 2012

@azzura no pekne sila 🙂

mistisa
2. mar 2012

@kikaneu chacha jasne 🙂 predstavim si ked budem chodit na ultrazvuk s fazulkou a ani mi nedojde ze idem na laparku chacha 🙂

mistisa
2. mar 2012

@azzura no ja som asi taky isty ja sa aj k zubarovi bojim chacha 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@anett6212 max ano,ale len ked uz pojdes ty nakupovat 🙂 hej,hej..makam...dnes mi to ide celkom od ruky 🙂 este par papierov a 2-mesacna robota je hotovaaa... 😵

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba bolo perfektne 🙂 juj, dúfam, že nič vážne....a inak ak nejde o život nejde o nič 😉 tak pokoj 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@mistisa nooo 🙂 pekná predstava 🙂 mne anesteziológ rozprával nejaký vtip, ale nepamätám si ho 😀 pri druhom rezaní som mala anesteziologičku, to bolo už vážne, žiadne srandičky 😠 😀 vtedy som sa bála, teraz na to spomínam so smiechom 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@kikaneu ved hej..predychala som to 🙂 mojka,podporis nas prosim? https://www.poslipusu.sk/?visual=2098

mata_ba
2. mar 2012

@mistisa @azzura @vardzikova @purina12345 @delideli @anett6212 @miriam3 @nativanativa @spula22 @mattuliatko30 @su_san a dalsieee...
podporite nas prosim?bola by som vam veeelmi vdacna 🙂 https://www.poslipusu.sk/?visual=2098

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba jasné 🙂