Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ta zatial som na nic neprisla. len na tyzden v sobotu bude zabava. mame doma zabijacku a vtedy su väcsinou vsetci nervozni tak ja budem trojnasobne. sa normalne tesim ako sa na mna vsetci nahnevaju a nebudu rozpravat. asi si zoberiem pasku na usta aby som bola ticho. na nic som neprisla co mi pomaha. a tebe pomaha nieco vtedy????
@mata_ba už sa stalo 😲
@mata_ba som zahlasovala 😵
@purina12345 ahoj micka , som ta tu dlllho nevidela 😵
@purina12345 @nativanativa dakujeeem 🙂 a ak sa ti bude chciet,mozte aj zajtra,aj pozajtra..do 11.3. 😀
@mata_ba dobre dobre ... posnazime sa 😵
@nativanativa dakujeeeeeem..
@nativanativa no tak teraz keď chodím do práce sa mi moc nechce vypisovať, som rada keď ležím 🙂
a vy čo? rastiete?
@mata_ba jasné zlatko len mi tu hoď každý deň link na môj nick aby som nezabudla 😉
@purina12345 ahaa , tak ty uz pracujes ,pekne teda
no nerastieme , len prsia sa nam pomalinky vytlacaju z podprsky , davam tomu este tak dva tyzdne a budem musiet nabehnut kupit nejake vacsie .... 😅
@nativanativa no počkaj, len by si sa divila, však mi sme ako rástli 😀 keby som nefotila ani neviem o tom rozdiele. A panva sa mi tak rozšírila že som si musela kúpiť nové rifle a staré ani teraz nezapnem 😀
@purina12345 dakujem..si poklad 🙂
@purina12345 no ja neviem , stale som rovnaka , uvidime od buduceho tyzdna , tvoje fotky som videla a tiez som sa dost cudovala , ze na 7tt si mala dost velke brusko ..., podla mna na mne dost dlho nic nebude vidiet 😝
@kikaneu micka ahojky...ako bolo na kávičke a s deťmi? s grafom sa držíš ako vidím 😉 pozri na mňa http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita a dnes mám akosi viacej krémového hlienu ako mávam, bolí ma ľavý vaječník, ale to bude asik včerajšou kontrolou na gynde, bruško mrchovsky len tak letmo pobolieva a cicišky nebolia ani neoťažievajú vôbec 🙂 čo z tohto bude, ani srnka netuší 😕 😕 😕 ale ako mi odporučila @vardzikova od ovu som pila denne ananásový džúsik, čerstvý ananás a aj ten stred z neho 😝

@kikaneu no moja poviem ti neni to nic prijemne, najprv ma poumyvali takym jodovym hnedym roztokom zvonka aj zvnutra, to bola teda supa 😀 a potom, ze ide uz pichat a citila som najprv velky tlak a medzi to bolest, ale len kratko, a ked uz pichala do cysty tak to som necitila vobec, vysali tekutinu a potom mi tam dali tampony, musela som lezat 2 hodky, aj tlak mi odmerali a isla som, buduci stvrtok idem na priechodnost, potom sa dozvieme co dalej 😉