icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
2. mar 2012

@gelinka75 tak ti to dneska dobre dopadlo? som na teba ráno myslela 😉

gelinka75
2. mar 2012

@lucecita ano moja, zatial fajn, teraz lezim, uvidime ake budu vysledky cyto, dufam, ze dobre 😉 dakujem, ze si na mna myslela

lucecita
2. mar 2012

@gelinka75 a aj maroduješ či ako? a kedy budeš mať výsledky?

purina12345
2. mar 2012

@lucecita ahoj, no pekný grafíííík, nechystáš sa testnúť?
@gelinka75 moja a čo si mala? nejaké vyšetrenie?

lucecita
2. mar 2012

@purina12345 dnes mala dôjsť tá sviňucha ale nedošla 😀 a ako som písala predchvíľkou, mám slabučké mrcha bolaesti, cicušky ma nebolia vôbec a mám viac krémového hlieniku bez zápachu a pred mrchou toto mám všetko ale opačne 🙂 aj s troška zápachom ten hlienik...ale nedeľu testujem, ak nepríde dovtedy 😉 a ty ako mojka, ako v práci?

purina12345
2. mar 2012

@lucecita však si len 11DPO tak to ešte má čas, na udržanie je dobrá aspoň 12 dňová luteálka, no dúfam že s toho bude 9m cyklus 😵
no ja v práci pohodička, konečne trochu viac pohybu no od kedy chodím do práce mám zápchu 😖 , tak som teraz tlačila do seba kys. kapustu Najhoršie je to vstávanie, snáď si nebudem dlho zvykať 🙂
môj decentný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/purina

lucecita
2. mar 2012

@purina12345 ja viem, ale minulý cyklus som mala len 25 dňový a z toho som vychádzala...viem, že luteálka by bola krátka...nedeľu aj tak testujem 😀 a kedy vstávaš? to robíš na smeny? a robíš striešku v grafe? idete na to s ostrými nábojmi naplno či ako? teda ak sa smiem opýtať 😀

fifitko25
2. mar 2012

Baby Ahojte zdravím z Qataru, Akurát sme Pristali 😉 je tu 18:45 hod. a 22 stupňov 🙂 Čakáme tu 6 hodín ☹ inak prvy let Ok 😀

lucecita
2. mar 2012

@fifitko25 Ahooooooooooooj...jeeeej, ty nám aké hlásenia podávaš 😀 to je dlhé čakanie ale....zvládnete to, zavrite sa na záchode v kabínke aj s manželom 😀 😀 😀 😀

fifitko25
2. mar 2012

@lucecita ble su tu sami Arabi a indi, mám strach sa niekde pohnúť 🙂

fifitko25
2. mar 2012

@lucecita inak ma dost pichá v podbrusku, Dúfam že je to dobre znamenie 😉 Včera som videla okolo roboty lietať bociana žeby....? 😀

lucecita
2. mar 2012

@fifitko25 tak ani na krok od manžela a drž sa ho 😀 dúfam, že áno, držím päste aby to bolo to najlepšie znamenie 😉

vavenecka
2. mar 2012

@fifitko25 oni sú škaredí? žiadni exotickí krásavci? 😀

purina12345
2. mar 2012

@lucecita no testovať by si mohla aj zajtra len som myslela že mrcha má ešte čas 🙂
ráno vstávam 4.44 😀 robím od 6.00 do 14.30 a robíme iba jednosmenku, chvalabohu a pustíme sa do toho už tento cykus, čo bude to bude 🙂
@fifitko25 ahoooj moja, no super že takto na nás myslíš, držím palce aby to podbruško a bocian bolo to správne znamenie a dávaj si na seba pozor lebo arabi sú na blondínky

fifitko25
2. mar 2012

@vavenecka ble škaredí, sa cítim ako na Luniku 9 😀

fifitko25
2. mar 2012

@purina12345
@lucecita no folik bol naľavo a tam to aj cítim, nechcem si nič nahovárať, ved je ešte skoro, ale keby to bola pravda, tak sa asi roztečiem od šťastia 😀 a vy dnes ako, už sa chystate vikendovat?

delideli
2. mar 2012

@mata_ba : tak este jeden hlasik z ineho pocitaca 🙂 pozeram,ze vam pekne pribudaju 🙂

vavenecka
2. mar 2012

@fifitko25 mehehee,tak tých radšej nefoť 😀

purina12345
2. mar 2012

@fifitko25 no šťastná ako blcha že nebudem ráno stávať, ani budík nebudem naťahovať kvôli meraniu, ak sa náhodou prebudím premeriam len mám hroznú zápchu a vyzerám ako v piatom mesiaci, manželovi vravím že už týžden prenášam 😀 fuuuh tak dúfam že už konečne porodím
a kedy asi budete na mieste?

fifitko25
2. mar 2012

@vavenecka všetci sú akísi tmaví a hovoria neskutočnou hatlaninou 😀 už sme sa smiali, že čo to je 😀 aj nadpisy v tom ich jazyku, čo sa číta odzadu.... našťastie je všetko ešte aj v angličtine 😉

fifitko25
2. mar 2012

@purina12345 fíha a to čo ťa chytila zápcha? 😕 žeby nová robota mala taký vplyv? skúšala si si dať niečo na uvoľnenie?
o 1:50 miestneho času letíme smer Hong-Kong, tam budeme 14:35 ich času, čo je o 7 hodín viac ako na SR

delideli
2. mar 2012

@pacica : 12ty v 32 dnovom je naozaj dost skoro,ale clovek nikdy nevie..neskusala si merat bazalnu teplotu?aby si sa lepsie zorientovala kedy cca mavas ovulku, aj si potom mozes odsledovat,ci ti vysledok merania suhlasi s priznakmi a podobne..je to trosku pracne,kedze treba merat kazdy den,ale vyplati sa.. 🙂

lucecita
2. mar 2012

@purina12345 mám len jeden test a nejdem kupovať ďalšie 😀 takže radšej to nechám na nedeľu a čo bude, to bude...ja ale meriam teraz už posledný cyklus, nechám to tak ako je a uvidím čo bude...júúúj, tak to vstávaš dosť skoro 😉
idem off, ideme ku kámoške na pokec...pekný večer babenky všetky...

purina12345
2. mar 2012

@fifitko25 asi nová práca 😖 dotlačila som sa kys. kapusty, keď som čakala na autobus tak to na mňa prišlo no ale tým že som poriadne držala kým som prišla domov zasa nič 😠 už ma asi porazí
júúúúj, tak to musíte ešte dlho čakať, tak nech vám to rýchlo ubehne

purina12345
2. mar 2012

@lucecita no jasné, držím palce na nedeľu, teraz to určite výýýýýýjde 😉 pekne sa zabav, papa

vavenecka
2. mar 2012

@fifitko25 no aspoň sa budeš tešiť na slovenčinu 😉 a to ešte počkaj na čínštinu 😀

vavenecka
2. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaaahoooj moja 🙂

l_e_n_o_c_k_a
2. mar 2012

@fifitko25 ahooooj cestovatelka 🙂

l_e_n_o_c_k_a
2. mar 2012

@vavenecka ahoooj mojka, ako ? aky si mala den?