Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bipa paaani,no tam je to teda dobre zvláštne,že aj obvoďák robí také vyšetrenia...ale tak ak sa tomu rozumie,tak nech robí 😉 aj keby si mala mimomaternicové,tak test by ti ukázal,vtedy sa tiež produkuje hcg,takže tým to asi nebude...ale mal by ťa asi ten gynekológ poriadne vyšetriť,nech vieš,čo je vo veci....a koľko ste už v Nórsku? 🙂
@vavenecka ona velmi chcela aby sme ostali v ich dome, aby sme ho prerobili... no skratka aby sme tam vrazili prachy mi a nie oni... mm sa s nou prevolaco pochytil a na druhy den kupil u nas pozemok a do dvoch mesiacov sme zacali u nas stavat... a teraz ked tam ideme, tak nam pili nervy, ze nech prideme tam, a ze im je tam smutno, pritom maju hned oproti ich domu dalsieho syna, ktory ich denne navstevuje, dokonca sa u nej cela jeho rodina stravuje,,, ja by som sa s nou nezniesla v jednom dome 😖 idem aj ja do sprchy, bo sme si dali rýchlovecku 😀 a idem prehodit pradlo z pracky do susicky a vecer pozehlim
@gelinka75 : no ved prave,ze niekedy pomoze,niekedy nie..nie je to liek, len potravinovy doplnok..mne tiez doktorka ked mi robila sono vravela, ked videla tu cystu nech skusim indonal..na to som jej vravela,ze som ho akurat mesiac a pol uzivala..tak len pokrcila plecami,ze sice ho odporucaju,ale efekt zaruceny nie je..ja doberiem toto baleni ,co mam, ked pomoze,bude dobre,ked nie,co narobim..pisu tam,ze harmonizuje hormony,tak aspon sa rychlejsie dostanem do normalu (dufam..)..
@kikaneu ahoooj 🙂 kukni, stale na tom istom 😖 http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656
@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 to nevadí moja, hlavne, že sa drží nad čiarou 😉
@kikaneu preco myslis?
Ahojteee zienky..ako travite sobotu?my sme doobeda pobehali TO a PN,teraz som s drahym na letisku a cakam kym dolieta s jeho lietadielkami a potom ideme na oslavu 🙂 aaa dnes som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba a mam pekny hlienik..tak uvidime 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no, takto to vyzerá, že ovu bola, tak je to v pohode, aj keď je teplota rovnaká
@l_e_n_o_c_k_a ja už som po sprške aj napapaná 😉 nás dúfam,že sexík ešte len čaká 😠 kokosko,no pekne chcela s vami vybabrať,ale tvoj mm sa teda nesere 😀 dobre jej tak...a to vieš,mamičky majú asi taký komplex na synčekov...a to ten môj je jedináčik 😀 ešteže ma nenúti tam chodiť,ide skôr len on sám 😠
@pacica zlatík,potrubnou poštou môže byť? 😀
@mistisa vrhni,vrhni,je to mňamkový koláčik,ja som sa ho nevedela dožrať 😀 😀
@kikaneu pred mrchou teplota klesa?
@vavenecka moj mm ma o 24 rokov starsieho brat a o 22 rokov starsiu sestru, to ako keby bol jedninacik... 😀 ked sa narodil brat bol zenaty a sestra vydata, takze ma v roknakom veku netere aj synovcov 😀
mm chodi casto, ale tiez ma nenuti ist s nim,., neznasam ist tam a aj spat, doma je doma
@l_e_n_o_c_k_a hej, hej...v deň mrchy alebo deň pred....no nemusí to byť vždy pravidlo
@pacica ehm,no uvidím,či niečo vymyslím 😀
@l_e_n_o_c_k_a kokinoooo,tak to je pekný vekový rozdiel 😀 čo sa svokrovci nudili,keď už mali veľké deti a tak si ešte jedno urobili? 😀 no to sa inak ani nečudujem,že je svokra naňho zaťažená,veď benjamín 😉
@mata_ba jeeej,tak pekne pooslavujte a nech sa darček páči 😉
@vavenecka oni chceli tretie, dva krat potratila, a potom sa im podaril mm
ako s ovu testami?
@mistisa keď nejaký objavíš,tak daj vedieť,aj mne by sa zišiel 😀
@mata_ba škoda,že nebývate za rohom 😠 😀
@l_e_n_o_c_k_a jaaj tak,ale aj tak dosť neskoro 😉 ale hlavne,že ho mali,veď čo by si bez neho robila? 🙂 a ovu sú slabučké,skoro ani druhú nie je vidieť...o pol hoďky robím 🙂

@mistisa hm, fajn deň 🙂