icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
mistisa
4. mar 2012

@kikaneu @lucecita @gelinka75 ahojkajte koceny a vsetky ostatne babizne a koceny ako sa mi dnes mate? ma niektora nieco nove? u mna nic vsetko po starom ja sa budem delit s novinkami s vami az o mesiac po laparke asi 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
mistisa
4. mar 2012

@pacica no nebola som a ked tak som moc nepisala a tak 🙂 nooo moja uz bol nie jeden pripad ze otehotnela baba cez mrchu.len pekne skusajte ked picha.a uvidite bodaj by to vyslo mojko 🙂 ja uz tomu nevenujem pozornost ked mam PCO a viem ze neotehotniem kym neprebehne laparka tak sa budem sledovat az buduci mesiac po zakroku 🙂 😉 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
kikaneu
4. mar 2012

@mistisa ahoj 🙂 ja sa mám skvele ako vždy 🙂 a nové? ráno som robila test a negatívny 😉

mistisa
4. mar 2012

@pacica dakujem mojka no ja sa tak isto tesim ked ty sa budes tesit 🙂 no dufam ze ano na konci mesiaca mam laparku a dalsi cyklus sa bude pekne uhniezdovat fazuliatko 😉 ale pojdeme na IUI asi najskor 🙂 nechceme cakat uz skusame prirodzene 7 rokov a to tak ze 4 roky sme to nechavali na nahodu a 3 roky na plno a nic takze uz sme sa nacakali az az tak radsej si tych 50 eur zaplatim alebo kolko to je a hotovo 🙂 no mojka ty daj vediet oki? to je zaujmave co to mas hm.mozn o inak aj konec mrchy sa hlasi mne niekedy byva normalne tak zle ako ked mi zacina .je to haluz 😠

mistisa
4. mar 2012

@kikaneu no tak to sa mi vobec nepaci to je cele zle. 😠 😠 hm.teraz zas cakat? kedy mas mat mrchu? 😉

kikaneu
4. mar 2012

@mistisa ale pohoda, dnes som len 11DPO, mrcha by mala prísť utorok-stredu....tak uvidíme, no....ale neberiem to tragicky kým nie je červená 😉

mistisa
4. mar 2012

@kikaneu no presne tak inak tym testom sa fakt neda moc verit je to o nicom.najistejsi je lekar kamoska urobila 5 testov ani jeden neukazal dosla na gyndu a sup fazulka bola 🙂

kikaneu
4. mar 2012

@mistisa tak ja zatiaľ nikam nejdem...mrcha nemešká, tak načo by som tam šla....uvidíme...no podbruško pobolieva, tak ona asi dôjde

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@vavenecka zdarec mojka 🙂 co porabas? 😉

zuzanka9999
4. mar 2012

@su_san
@spula22 ahojte babulky, neozyvala som sa bo tento tyzden bol fakt strasny. no tak nasa fazulka sa neuchytila. v krvi som mala hcg, na sone nebolo este nic vidiet bola som cca v 5 tt. takze v stredu sa to spzstilo krvacanie, a este stale mam mrchu. este vo stvrtok idem na sono a kontrolu. na vyskrab nemusim ist nastastie. ze pravdepodobne sa oplodniko vajico ale neuhniezdilo sa a tak ho telo vypudilo von. doktor povedal ze dovodom mohol byt aj zapal ktory ete mam- mocovych ciest. mesiac dame pauzu a ideme znova. uz som v pohode, je to lahsie pre mna ze sa to stalo teraz na zaciatku ako vo vyššom stadiu tehu. a ako sa mate vy ?
@vardzikova

kikaneu
4. mar 2012

@zuzanka9999 juj, moja, to mi je veľmi ľúto 😒 ....hoci, ako sama vravíš, lepšie, že sa to stalo teraz (keď už sa to stať muselo) ako by to malo prísť neskôr 😒

mistisa
4. mar 2012

@kikaneu ved uvidis mojko co a ako hm.daj vediet oki? budem zvedava 🙂

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@zuzanka9999 ahoj moja, uprimne ma mrzi co sa ti stalo, ja som to prezila v decembri... nezufaj, ked sa vam podarilo prvý raz, podarí sa aj druhý

mistisa
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ajoooj co moja ako? nieco nove? 🙂 a aku mas nedelu? 🙂

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@mistisa servu draha 🙂 ranko som navarila, potom sme isli na 11-tu do kostolicka, potom sme si dali obed a boli sme na pohrebe ☹ , predchvilou som dožehlila a teraz si vegetíme domka 🙂 a ty si co robkala?

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@kikaneu Kikuš, ja som uz piaty den na tom istom 😖 http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656

lucecita
4. mar 2012

@e.l.i aj odo mňa úprimnú sústrasť 😢 veľa síl prajem

kikaneu
4. mar 2012

@mistisa jasné, ozvem sa....veď som tu každý deň 🙂

kikaneu
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a nevadí 🙂 aj ja už som mala raz 5 dní rovnakú teplotu....a videla som aj grafy s dlhšou rovnou čiarou 😉

vavenecka
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aale čakáme na návštevu inak nič 🙂 som mm strihala,cice pazúry a tak 🙂 jaaaj a toto je tortička,čo som včera hovorila,že idem piecť 😀

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu avoooooj...už sme doma, ale zasa ideme preč...ja tento víkend ani neviem že som mala...furt sme niekde preč 😠 ale teraz som povedala mm, že budúci víkend nejdem ani na krok z domu, len si odvolím a tahet domov 😀

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@kikaneu ufff nestras, ja tam chcem nejaku krivku 😀 ty si 27 DC?

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@vavenecka sikulka moja 🙂 ja som si teraz dala jogurt lanovými semä 😀 idete nieco oslavovat? ci len navsteva?

mistisa
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no pekne mojka tak nic moc nedelka co? hm.ja som ranko isla za kamaratkou robi pre Dedra a rozmyslam ze sa na to dam tak som si bola dat vysvetlit veci okolo toho je to nieco ako oriflame ale toto su bytove doplnky,pracie prachy,gely,tablety do umyvaciek prania,avivaze,cistice,odstranovace skvrn,bizuteria,chirurgicka ocel,oblecenie,obuv, vazy,a take vselijake somarinky ma to celkom zaujalo a potom som prisla uvarila som a len lebedime s mm 🙂 mam vela info v hlave tak ma zacina boliet chacha.a teraz si dame cajik s kolacikom a lebedime dalej 🙂

vavenecka
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ďakujeem 🙂 som mala strašnú chuť na ten tvaroh,tak som musela niečo s ním vymyslieť 🙂 ale ani neoslavujeme,možno k výročiu som ju upiekla 😀 ale skôr len tak,chcela som odtestovať okrúhlu formu,tak som to dala do nej a nie na plech 😀 no ja som dnes ráno aj ferďu zabudla zobrať a poobede som netestovala,napadlo mi to hneď ako som pohár vody vypila 😅 😀 aspoň že femibion som nezabudla 🙂 a ty si mi dnes čo robila?

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@mistisa ale vies, bol velmi chorý, tak sa mu aj dobre stalo chudakovi ked ho Pán Boh povolal, uz nebude trpiet... tak sme si na neho pospominali a rozlucili sa s nim... a ostavaju nam len pekne spomienky na neho...