icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@vavenecka ranko som navarila, potom sme isli na 11-tu do kostolicka, potom sme si dali obed a boli sme na pohrebe , predchvilou som dožehlila a teraz si vegetíme domka ... sak ak nebudes 2 hodky pit mozes urobit aj neskorsie vecer

zuzanka9999
4. mar 2012

@kikaneu ved prave ja som uz celkom Ok, najdlozetijesie je tera vyliecit ten zapal aby sme sa mohli dalej snazit o mimi.
@l_e_n_o_c_k_a fakt??? a v ktorom tt si bola??? ved prave aspon vieme ze sme plodny len treba tomu nechat cas

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@zuzanka9999 v 6 tyzdni ☹

zuzanka9999
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a juuuuj tiez mi to je luto moja.:(

mistisa
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ved ano pokial by mal trpet bolo by to zle hlavne pre neho a to bol kto? ak teda sa mozem opytat.no mojko a teraz co planujete? mna tu otravuje moja nenazrana psica a za usami mi hukaju uskriekany andulaci tak mam dnes hlavu ako zvon chacha 🙂 zverinec otvorim si asi ZOO 🙂

vavenecka
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no to si teda dosť toho porobila 🙂 my sme boli na pol desiatu na detskej omši 😀 a mi tam prišlo tak smutno,lebo kúsok pred nami sedel taký párik a už zozadu som videla,že je tehotná a potom asi išla cikať cez omšu a keď sa vracala,som videla jej bruško...a z toho mi prišlo tak smutno,že ja také nemám 😢 a proste kopec bruškatých tam bolo,už aj ja sa k nim chcem pridať ☹ a potom som si daňové vypísala,lístky uložila a také drobnosti porobila,tortu naplnila a nejako tá nedeľa ušla...zajtra nejdem na prax,idem na ÚP,aj to daňové odovzdám,voličský si chcem ísť vybaviť a tak..pobehám si po Púchove 😀

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@mistisa mojej susedy brat, zil sam, ta moja susedka- jeho sestra, sa o neho starala... a tento tyzden tam bola v utorok, bo boli s muzom chorí, mali chrípku, tak mu doniesla jedlo na tri dni, no a isla v piatok k nemu a on uz chudak mrtvi, na zemi,,, asi isiel na WC, a praskla mu cieva v mozgu... lezal tam den a pol, podla liekov sme zistili, bo mal vzdy na tyzden prichystane v tej krabicke na lieky a posledne uzil v stredu vecer... chudacik, ale uz mu je dobre

mistisa
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no pekne hm.ved ano je mu urcite lepsie . joj boze aj tvoj mm sa chysta do vane hodinu? moj uz tu hodinu stepuje ze by mal ist do vane slak ma trafi z neho chacha .a to tam hodinu isto bude lebo si natoci vodu do vane mame tam taku skrinku tam si da notebook a pozera film hodinu a pol je jeho bezny kupaci cas 😀 chacha sem tam si tam zobere pivko a slane trhne ma ja iba do sprchy a za 15 minut som vonku 🙂 chlapi su fakt niekedy horsi ako baby 😀 😀 😀 😀

lucecita
4. mar 2012

@mistisa ahojky...ja nemám nového nič...všetko po starom 😀 ty si už zdravá?

mistisa
4. mar 2012

@lucecita no uz skoro ano uz je to ovela lepsie mozem ist na laparku 😀 este trosku nadchu odstranime a zbytkovy kasel aje to verry good 😀

mistisa
4. mar 2012

@zuzanka9999 ajoj mojka 🙂 joj milacku to ma mrzi co sa vam stalo.ale nebojkaj vsetko bude dobre.hlavne ze vies ze mozes babatko mat a uvidis podarilo sa prvy krat podari sa aj druhy.len nestracajte nadej.viem ze je to tazke ale zvladnete to 🙂 sme s tebou 🙂 poznam babiznu co bola na 9 pokusoch IVF a z toho 4 krat potratila 4 sa neujali a teraz ma malickeho.ale ona kvoli tomu ze jej hned doki povedal ze ma slabulinku maternicu ako nahle dovrsila mesiac islo babo fuc.ale u teba to kludne mohol sposobit ten zapal mojka.nebojkaj nic mesiac dajte pauzu a potom sup a uz sa uchyti uz bude dobre.a to budem aj ja po laparke tak si napiseme ze sme tehu obidve 😉 😉 😉 😉

spula22
4. mar 2012

@zuzanka9999 mojka to mi je elmi luto, ze sa fazulka neudrzala ☹ neboj mojka urcite sa vam to znovu podari a budes mat skoro v brusku zdravu a silnu fazulku 🙂 my sa mame fajn, len skoda, ze zajtra je uz pondelok a treba ist do prace 😝

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@vavenecka no tak to mas kopu veci na plane 🙂 ja zajtra nemam nic 😀 chces si robit vodicsky? alebo si pojdes len preukaz vybavit? veru, aj na mna to zle vplýva, ked vidim tehulku ... no buduci mesiac budeme tehulky vsetky z tejto diskusie 🙂

dariana263
4. mar 2012

Kocky poradte,vcera sme sa snazili o babo 🙂 ,bola by som stastna kebyze to vyjde,lenze na druhej strane som rozmyslala,ze ked muz berie silne antibiotika,kedze ma chripku a ja som tiez dobrala vcera rano antibiotika,ci sa nahodou nemoze nieco stat fazulke,keby sa to podarilo? 🙂 😉

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@mistisa nie, moj sa nekupe iba sprchuje... dlhe kupanie v teplej vode nie je dobre pre spermosky 😉

mistisa
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no vidis ma stastie ze ich ma dobre inak by som mu to zakazala 😉

kikaneu
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak dúfam, že sa teplota umúdri a bude krivka 🙂 ja už 29DC 😉

kikaneu
4. mar 2012

@zuzanka9999 tak držím palce, aby ten zápal raz-dva vyliečili 😉

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita my sme mali návštevu, bol ujo s manželkou a malou všetečnou dcérou 🙂 tak sme mali veselo 🙂

l_e_n_o_c_k_a
4. mar 2012

@kikaneu takze coskoro NEocakavas mršinu 😀

kikaneu
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no čoskoro, v utorok alebo stredu 😉

mata_ba
4. mar 2012

Ahojte..ako ste vikendovali?nejake novinky?lebo vcera som len nakukla a az teraz..a nechce sa mi citat,kedze som pripojena cez telefon..

kikaneu
4. mar 2012

@mata_ba ahoj Maťka 🙂 tak máme novú tehuľku, mezike 🙂 ja som si robila test a bol negatívny 😉 inak ešte aj lucecita, tá má na testíku slabulinkého dušíka, tak sa uvidí v utorok pri ďalšom teste, že čo z toho bude 😉 a ty ako? čo nové?

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu mojka ahoj...už som doma 😀 konečne vííííííkend 😀 😀 😀 ide kukať hlas a som po sprche...mám ale akosi bolesti na mrchu, dúfam, že nepríde 😠 svokrovci sú oboznámení, zajtra naši ☹

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita ahoj 🙂 ti poviem, že konečne víkend 🙂 mňa ešte sprcha len čaká, tiež ma zas bolí bruško ako na mrchu....tak na striedačku, raz bolí, raz nebolí.....a tiež by som bola najradšej keby nechodila 😠
ja som si už nachystala veci do kabelky na zajtra, kuchyňu mám upratanú, ale príde manžel a ide si chystať desiatu, tak zas narobí bordel 😠 joj, mne už sa tak nič nechce.... ☹

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu som si aj krčok macala 😀 a je vysoko a tvrdý, neviem čo to znamená, ale tie bolesti sú také, že len chvíľku a potom nič...sakra, buď nech príde mrcha alebo poriadna čiara 😀 dúfam, že ani tebe nepríde, nemôže 😉 ani mne sa nechce, ale už nič nerobím, len dokukám hlas a idem do postele a zaspím isto v sekunde 😀

mata_ba
4. mar 2012

@kikaneu ahojky,to je supeeer 🙂 tesim sa 🙂 ale tak hadam ani nam to uz moc dlho nepotrva 😉 ja sa neviem dockat mrchyyy,nech mozem nabehnut na clostil...a som zvedava ako dopadnem,lebo som takto nijako www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita aj môj je vysoko, ale mäkký...mne to už purina písala asi 3x, že čo znamená kedy....ale ja si to nejak neviem zapamätať 😅 hm, keby to tak stačilo, zákaz od teba a ona by neprišla 😝

kikaneu
4. mar 2012

@mata_ba no, ktovie, uvidíme 🙂 to ti verím, máš to fakt také nijaké....ale veď ovu príde, uvidíš....a aby ti ten clostil ešte zbytočný nebol 😉

e.l.i
4. mar 2012

@lucecita dakujem,,,, a tisko gratulujem k dusiku... verim ze ked testnes zajtra., bude silnejsi..a uz ho udeme vidiet aj my,, 😉