Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova este zatial nie. chcela som pockat do maja a tak navstivit dokynu. Dufam, ze sme zdravi obaja. A ty si uz manzela vypravila do prace?
@vardzikova dakujem ti mojka, aj ja dufam ze to bude coskoro. len keby som nebola vkuse taka neprijemna a podrazdena:( uplne som plna pesimizmu, nic sa mi nechce, v robote som nervozna doma som nervozna, neviem ako tu zlost zo seba dostat.
@ivka228 to si krasne napisala🙂)))) dakujem ti. a vy ako?
@zuzanka9999 ahoj moja 😉 tvoja nalada možno suvisi s tym čo sa za posledny čas odohralo a určite to pre teba nebolo jednoduché .. ale neboj všetko prejde
@ivka228 jaaj lebo ja som hned na začiatku riešila horm.profil v podsate sa mi to zdalo ako dôležite či sa mi hlavne tie vajka robia a či su dostatočne veľke. Manžel jasne už davno zarezava 😀 och ale dnes sa mu nechcelo ved ani mne by sa nechcelo a to somuž 7 tyžden doma 😀
@zuzanka9999 ale aspon mm to musi pochopiť kôli čomu si podraždena ved kto by nebol... ale aspon nemusiš isť na vyškrab lebo potom by ste museli mať pauzu a a ž potom by ste mohli snažilkovať
@vardzikova aj ja sa spolieham na to aby ma to preslo lebo uz som ako sto certov, proste uz som nervozna len z toho ze musim ist do prace a tam asi vsetkych zozeriem ak niekto bude odo mna nieco chciet, vcer sme boli kamosov pozvat na nasu svadbu ktora je o 6 tyzdnov a oni nam oznamili ze su tehu v stvrtom mesiaci, tak som nevedela ci mam plakat od radosti alebo od zarmutku.:(((( moj mm to hned na mne zbadal a to zahral do outu ze som stastna a ze sa velmi tedim, ze som citliva 🙂)))
@zuzanka9999 my sme zatial v napati. mam posledne dni pred mrchou. podla ff mam zajtra testovat tak to skusim. Dnes som 30DC. Inak moja silno ti drzim palce, aby si stihla otehotniet do toho juna. Stresy nie su dobry kamarat pri snazilkovani.
@vardzikova ano nastastie ale mesiac musime mat pauzu kvoli tomu aby som sa zbavila chlamydie a aj moj mm, budeme mat obaja antibiotika. rozmyslam strvtok ma doktorku gyndu ze nepojdem uz potom do prace, v piatok mam dofcu, ze si oddychnem , bo cez vikedn mala svokra oslavu 60-tky a tak som si neoddychla.
@vardzikova no ja som taka tabulkova, ked sa vravi pockat rok a ist az potom, tak som to zatial neriesila. Zatial som si pekne odsledovala cyklus cez to ranne meranie a tento mesiac sme uz isli asi prvykrat na istotu co sa tyka plodnych dni.
@ivka228 tak ti budem drzat palce moja aby ste sa dockali, citala som ze sa snazite od leta, aj my od augusta min.roka, a po 7 mesiacovh sa to podarilo ale zaroven neuchytilo, toto je strasne ze to je tak tazke otehotniet resp. vynosit mimi.
@zuzanka9999 ach jaj taketo niečo dokaže riadne rozladiť náladu ako nie žeby si jej to nepriala ale ked vieš ako si natom ty tak ti to nieje jedno a najradšej by si to ani nechcela vedieť. Ja viem o čom hovorim stačilo mi ked som sedela vpraci a prišla k nam tehulka auž ma išlo roztrhnuť od jedu v podstate ona zato nemože ale my sme podraždene 😖
@zuzanka9999 aj my v podstate od augusta a mam zmiesane pocity z toho ake to nie je jednoduche. Ale mam uz svoj ved, tak sa nemozem cudovat. Uz nie som taka mladica ako vardzikova. 😀
@zuzanka9999 jaaj ved hej si pisala že si mala zapal močovych ciest ..tak len to treba poriadne doliečiť aby sa to nevratilo. A mm prečo ma brať tiež antibiotika ? on ma tiež nieaky problem alebo len tak preventivne?
@vardzikova presne ako hovoris, ved toto, ale vy mate stastie ze sa vam to podarilo tak rychlo a ze ste zdravuckí. tes sa z toho. mne sa strasne nechce ist do prace najradsej by som normal ostala doma v posteli a mala od vsetkeho pokoj.
@ivka228 jaaj no vidiš tak potom ešte nieje nič stratene ... my sme sa v podstate tak snažili nesnažili od jeseni ale to bolo take že som ani nevedela kedymam ovulku takže to bolo na prd take snaženie ale potom po laparke som si touž chcela odsledovať a nam sa to potom podarilo na druhy pokus
@ivka228 nemaj zly pocit z toho mna mala moja mama v 38 a mojho brata - prve dieta mala v 34. dnes aj mlade baby nevedia mat babo. pokial nemas 40 je to dobre.
@zuzanka9999 joj milačik a vy sa ako dlho snažite? ako dlho si sleduješ cyklus? lebo si vezmi že my sme sa snažili v podstate od jesene ale to som ani nevedela kedy mamovulku a ani nič .. takže take snaženie ako nesnaženie až potom po laparke som sa začala kontrolovať
@vardzikova bo kedze mne zistila zaroven aj chlamydie tak ich zaroven ma aj moj mm. to sa prenasa sexom. cize obaja budeme mat antibitotika, zapal mocaku mam dolieceny ale este treba toto a mozeme znova startovat.
@vardzikova my sa snazime od augusta min. roka. a sledujeme si vsetko okrem teploty.
@zuzanka9999 aha .. no tak jasne brať antibiotika a pojde to samo 😀 a čo maš dnes na plane okrem toho že ideš do prace 😠
@vardzikova aj my sme mali zaciatok taky vselijaky. myslela som si, ze ovu je v strede cyklu a teraz vidim, ze je trosku neskor. teplotu meriam treti cyklus.
@zuzanka9999 tak to si ma teraz povzbudila. dakujem 🙂 uz pomaly bezim do prave. ozvem sa opat vecer
@ivka228 ja ti poviem že ja som nemala nervy na meranie teplotky vždy som nato rano zabudla a prišla som nato ked som už bola vycikana a išla som jesť 😀 , takže ja som použivala iba ovu testy a tie sa mi ako vidim osvedčili 😀 toto si pozri
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=214
@ivka228 si este mladunka neboj moja 😉 😉 su viacere co im to nejak nejde, takze nie si sama v tom 😉 😉 ono sa asi deje vsetko z nejakeho dovodu..co zas niekedy nechapem proc 😔 ale vies ja si vzdy poviem /i ked si poplacem v tazsich chvilach/ ze nejako bolo, nejako bude...svet este stoji a my nejako musime ist dalej... 😉 😉
babulienky ahóóóójte!!! tak cez víkend somsa sem ani nedostala, tak som to teraz rýchlo dobehla, ale už som v robotke, tak len tak narýchlo, lebo šmíraci ma šmírujú a musím makať, lebo podľa šéfstva je počítač na prácu a nie na zábavu 😠
@zuzanak9999 to ma veľmi mrzí moja, som mala z toho zlý pocit, že si sa neozvala, daj sa mi nejako dokopy a zameraj teraz svoju pozornosť na svadbičku, medzitým sa obaja preliečte na tú hnusnú chlamýdiu...inak som niekde čítala, že spôsobuje potrácanie...posielam objatie 😉
@mezike gratulka mojka...júúúúúúj teším sa, tak ďalšia po @spule našej, ktorej až na 39 DC vyskočili koľajničky, urob ešte jeden ten digitálny a potom bež k dokimu na krvičku...dúfam, že aj na mňa sa nalepí...opľuj ma tehu vírusíkom ako len vládzeš 😀 😀 😀
@kikaneu test nič neukázal...škoda...ale červená ešte nie je, že???tak ešte je nádej...ale aspoň si užívaj s drahým , čítam, že sa zobudil zo zimného spánku...pekný pracovný deň po dovolenočke, nech Ti to rýchlo zbehne...inak si tu okrem vardzikovej asi jediná východniarka, že...tak ja ďalšia do partie 🙂???
@lucecita no na tej foto som si oči vyočila, som až mihalnicami škrabala po obrazovke a nič som nevidela, ale isto tam duch nebol len tak zo srandy, tak zajtra urob ďalší, nech môžeme gratulkovať
@fifitko25 tak si užívaj pozornosť čamčungov ty blond kočka naša 🙂
@vardzikova s Tebou všetko ok kočka???...si bola u dokiho na kontrolku, že???
@mistisa @mata_ba ....ja som 13DC dnes, tak pilne snažilkujeme, ale drahý má ťažký týždeň v prácičke, tak neviem ako to budeme stíhať
pekný deň aj všetkým ostatným nemenovaným, nakuknem poobede, pppppppaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀
@franzziska všetko vydržíme moja, pravdu máš, sme predsa silné žienky...ako si na tom, koľký DC???že vo februári nebola ovulka čítam...ja fajn, dnes 13 DC,tak keksíkujeme ako králiky 😀 😅

@fifitko25 jj prisla, skoda, moja radost trvala iba dva dni:/