Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu mysli pozitívne, ako by purinka povedala, viem viem, všetko má svoj čas a dôvod 😉 len keď som už akási nedočkavá 😀 😀 snáď sa nám to podarí a budeme sa čoskoro stretávať aj v inej téme 😉
idem spať mojka, už je takmer polnoc a ráno o osmej máme raňajky a potom sa presúvame viac ako 1100 km (letecky v rámci krajiny stoja 2 letenky aj s poplatkami a všetkým 140 Eur... úplne super cena 70 Eur na osobu....), takže nás čaká náročný deň.... dúfam, že tu čoskoro nájdem len pozitívne správičky, ozvem sa akonáhle budem môcť, papa
@kikaneu avooooj...kuk na môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita ja to nechápem, pokles je veľký, ale mrcha nikde, bolesti minimálne 😠 sakra čo z tohto bude...som myslela, že ak by bola vyššia teplota, tak ráno testnem, ale zasa klesla, tak som sa na to vyprdkala, že šak príde mrcha a ona nič herečka jedna 😀 😀 😀 ráno ale testnem tak či onak 😀 a ty máš výstup, jupíííííí 😅
@vardzikova @delideli @fifitko25 @su_san baby, duch sa objavil po 15 minútach, ale len slabulinký, že ho foto nezachytila.. ja som to aj písala, že to neberiem nijak vážne a foto chcela gelinka, tak som jej tú radosť urobila ale vedela som že tam nič neuvidíte 😀 😀 😀 😀 😀 😀 testujem ráno, lebo síce pokles je, ale bolesti minimálne a herečka nikde 😀
nazdiiis babyyyy....hrozne, total vas zanedbavam 😅 😅 ale len na oko, lebo poctivo citam kazdy den, aby mi nieco neuniklo 😎 hľa http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e este veeela vody utecie, kym budem vediet na com som, och neznasam tieto finalove dni 😠
@lucecita však včera som namerala 36,9 a dnes 36,8...tak výstup to rozhodne nebol 😀 v robote fajne dnes bolo 🙂 tie tri hodiny ubehli ani neviem ako, iba piataci boli ako z divých vajec, inak pohodička 🙂 a zajtra učím len 4 hodiny, lebo máme nejaký koncert 😝 a ozaj, to mi nenapadlo, že ty tu tiež až večer budeš 😉
@l_e_n_o_c_k_a mojaa,to je úúúplne jedno,veď som ti to vysvetlila 🙂 a inak ahoooj,už som konečne domenka,idem si urobiť ovu testík,dnes som mala normálne krásny egg hlienik,tak som zvedavá,či test vôbec niečo ukáže 😠 a vybavila som všetko,čo som chcela 🙂 a ty si mi dnes čo porábala? 🙂
@fifitko25 jeej tak som rada, ze si spokojna 😀.mnamky same papkas 😀 ja som este suhi nejedla, ale musi by t super, ked je cerstve 🙂 a nie to chladene z tesca 😀 .a este kam vsade sa chystate?? inak super supis fotky....budem sa tesit aj na dalsie 😀
@kikaneu milacik zajtra testikujes??drzim veelmi palceky 😀 aj ja som jedna z tych, ktore mali dusika na 39DC 😀, tak nezufaj 😀
@kikaneu my máme prázdniny teraz, ale ja pracujem 😀 mám plný nos jak 😀 totok, a včera ma hrdlo bolelo a aj teraz ho cítim, tak mi je na trt, sakra 😠 testuješ stredu? ja zajtra asik 😀 teda, ak v noci mrcha nepríde a hej, dám to tu až navečer, takže to nebude okrem mňa nikto iný vedieť a ani mm, lebo vstáva skôr než ja, bo idem na Moravu na služobku 😀
@lucecita jeeej zajtra testujes?? juch juch, drzim paluchy 😎
@kikaneu aj ty brutus?? to uz ste taky pokrocily dc?? jak to zbehlo...tak drzim palce na // 😎
@lucecita aj tie sú vraj bežné 😉 no veď uvidíme 😉 no nie?
@palculienka2011 aj ja, no DC už pokročilý, ale DPO len 12 😉 ďakujem
@vavenecka ahooooj mojka 🙂 chýbala sa mi 🙂
nerobila som nic take svetoborne ☹ pokazil sa mi bojler ☹ neviem co mam robit 😖 idem si zaliat gynastan 🙂
babyyy furt som na tom istom http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 co si o tom myslite?
@kikaneu ja planujem robit v sobotu, to budem 13dpo a den pred mrchou, aaaaaa, nech uz je piatoook 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a ahoj, pokial si nad ciarou, je to ooook 😉 tebe sa zasekol teplomer na jednej teplote a mne zase robi cikicakycikicak s dvoma teplotami, si nevyberieme 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e
@palculienka2011 áno, idem testovať, ale nerobím z toho halóóóóóó a nečakám niečo, asi, či? 😀 😀 ja neviem 😀
@kikaneu veď hej,uvidíme ráno, ale teraz cítim pravý vaječník a akosi dosť 😠 dúfam, že sa mrcha nerozbieha alebo čo
@l_e_n_o_c_k_a stagnácia...proste sa neviem rozhodnúť či hore alebo dole 😀 neboooooj, on sa spamätá a pôjde tým správnym smerom, čiže hore 😉
@l_e_n_o_c_k_a veď aj ty mnee 😉 aaale,a teraz sa budete v studenej vodičke sprchovať? 😕 vidíš,mala by som alchemku zaliať,ale sa mi nesce...a od včera je mi akosi blbo od žalúdka,ani nejako veľa nejem a furt som naprataná 😒 bleble...inak na ovu teste nič,trošku sa mi zdalo,že tmavne čiarka,ale ten hlienik bol neviem čo 😀 😠
@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 to je dobre, ze mas zmiesane pocity, o vela veciach to svedci...ale o akych?! 😀 😀 😀 😀 😀 neboj, bude ako nebolo 😀

@kikaneu uf, veď ja viem, že zázraky sa dejú, ale žeby u nás..... ?? 😅 😅