icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
5. mar 2012

@kikaneu uf, veď ja viem, že zázraky sa dejú, ale žeby u nás..... ?? 😅 😅

kikaneu
5. mar 2012

@fifitko25 a prečo nie? 😉

fifitko25
5. mar 2012

@kikaneu mysli pozitívne, ako by purinka povedala, viem viem, všetko má svoj čas a dôvod 😉 len keď som už akási nedočkavá 😀 😀 snáď sa nám to podarí a budeme sa čoskoro stretávať aj v inej téme 😉
idem spať mojka, už je takmer polnoc a ráno o osmej máme raňajky a potom sa presúvame viac ako 1100 km (letecky v rámci krajiny stoja 2 letenky aj s poplatkami a všetkým 140 Eur... úplne super cena 70 Eur na osobu....), takže nás čaká náročný deň.... dúfam, že tu čoskoro nájdem len pozitívne správičky, ozvem sa akonáhle budem môcť, papa

kikaneu
5. mar 2012

@fifitko25 dobrú noc moja a šťastnú cestu na zajtra 😉 tak, tak musíme myslieť pozitívne 😉 maj sa krásne a užívaj si....ak budem mať niečo nové, dám ti vedieť 😉 papa

bubacik5
5. mar 2012

@fifitko25 praveho cinana zabaleneho v malej skatuli. ale vyberaj peclivo, takeho sikovneho, ktory dokaze vsetko vyrobit 😀 😀 😀

delideli
5. mar 2012

@henrietad : ja vlastne este beriem k.listovu a B-komplex,ale to mam dlhodobo, od hematologicky,neberiem ich ale denne,len ked si spomeniem..femibion 800,co som brala vramci pripravy na tehu teraz neberiem, zacnem asi az tak o mesiac..

lucecita
5. mar 2012

@kikaneu avooooj...kuk na môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita ja to nechápem, pokles je veľký, ale mrcha nikde, bolesti minimálne 😠 sakra čo z tohto bude...som myslela, že ak by bola vyššia teplota, tak ráno testnem, ale zasa klesla, tak som sa na to vyprdkala, že šak príde mrcha a ona nič herečka jedna 😀 😀 😀 ráno ale testnem tak či onak 😀 a ty máš výstup, jupíííííí 😅

lucecita
5. mar 2012

@vardzikova @delideli @fifitko25 @su_san baby, duch sa objavil po 15 minútach, ale len slabulinký, že ho foto nezachytila.. ja som to aj písala, že to neberiem nijak vážne a foto chcela gelinka, tak som jej tú radosť urobila ale vedela som že tam nič neuvidíte 😀 😀 😀 😀 😀 😀 testujem ráno, lebo síce pokles je, ale bolesti minimálne a herečka nikde 😀

kikaneu
5. mar 2012

@lucecita no zaujímavo to vyzerá s tebou, u mňa taký pokles vždy znamená mrchu....Lucka, ako si pozerala? veď ja nemám výstup 😅 som veľmi zvedavá už teraz, že čo test ukáže....no dozviem sa to až večer, to bude napínavý deň
inak ako si sa mala dnes?

lucecita
5. mar 2012

@kikaneu tak to ja neviem kde som to kukala, ale tvoj graf to bol 😀 no oco mi uvaril varené víno, tak som asi pripitá 😀 😀 😀 prečo pokles? ja celkom v poho, aj v robote...a ty ako? ja to tu dám aj tak až navečer, keďže idem makať a tam nemám prístup na net 😉

palculienka2011
5. mar 2012

nazdiiis babyyyy....hrozne, total vas zanedbavam 😅 😅 ale len na oko, lebo poctivo citam kazdy den, aby mi nieco neuniklo 😎 hľa http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e este veeela vody utecie, kym budem vediet na com som, och neznasam tieto finalove dni 😠

vavenecka
5. mar 2012

@fifitko25 a ešte ste sa nestratili jeden druhému? 😀 no aspoň si bude vážiť,že akú krásnu ženu má 😉

kikaneu
5. mar 2012

@lucecita však včera som namerala 36,9 a dnes 36,8...tak výstup to rozhodne nebol 😀 v robote fajne dnes bolo 🙂 tie tri hodiny ubehli ani neviem ako, iba piataci boli ako z divých vajec, inak pohodička 🙂 a zajtra učím len 4 hodiny, lebo máme nejaký koncert 😝 a ozaj, to mi nenapadlo, že ty tu tiež až večer budeš 😉

vavenecka
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a mojaa,to je úúúplne jedno,veď som ti to vysvetlila 🙂 a inak ahoooj,už som konečne domenka,idem si urobiť ovu testík,dnes som mala normálne krásny egg hlienik,tak som zvedavá,či test vôbec niečo ukáže 😠 a vybavila som všetko,čo som chcela 🙂 a ty si mi dnes čo porábala? 🙂

vavenecka
5. mar 2012

@bipa ahoooj 🙂 no majú to tam asi all inclusive u lekárov 😀 😀 😀 my sa snažíme od októbra,ale tak poriadne od decembra 😉

spula22
5. mar 2012

@fifitko25 jeej tak som rada, ze si spokojna 😀.mnamky same papkas 😀 ja som este suhi nejedla, ale musi by t super, ked je cerstve 🙂 a nie to chladene z tesca 😀 .a este kam vsade sa chystate?? inak super supis fotky....budem sa tesit aj na dalsie 😀
@kikaneu milacik zajtra testikujes??drzim veelmi palceky 😀 aj ja som jedna z tych, ktore mali dusika na 39DC 😀, tak nezufaj 😀

kikaneu
5. mar 2012

@spula22 ahoj, nie až v stredu a aj to len ak bude teplota aspoň na takej úrovni ako doteraz 😉 viem, pamätám si, že to ty si jednou z tých 😉 a nezúfam absolútne 😉 ďakujem 🙂

lucecita
5. mar 2012

@kikaneu my máme prázdniny teraz, ale ja pracujem 😀 mám plný nos jak 😀 totok, a včera ma hrdlo bolelo a aj teraz ho cítim, tak mi je na trt, sakra 😠 testuješ stredu? ja zajtra asik 😀 teda, ak v noci mrcha nepríde a hej, dám to tu až navečer, takže to nebude okrem mňa nikto iný vedieť a ani mm, lebo vstáva skôr než ja, bo idem na Moravu na služobku 😀

kikaneu
5. mar 2012

@lucecita moja, ty budeš určite tehu, veď plný nos je tiež často príznakom, veľmi ti to prajem 😉 ja až stredu, ak bude teplota hore....ale možno mi prepne a otestujem zajtra, ktovie 😀 nooo, tak dúfam, že uvidíš 2 čiarky a do večera máš tajomstvo 😉

palculienka2011
5. mar 2012

@lucecita jeeej zajtra testujes?? juch juch, drzim paluchy 😎

lucecita
5. mar 2012

@kikaneu ja neviem ,ale čo ti mrcha bolesti?

palculienka2011
5. mar 2012

@kikaneu aj ty brutus?? to uz ste taky pokrocily dc?? jak to zbehlo...tak drzim palce na // 😎

kikaneu
5. mar 2012

@lucecita aj tie sú vraj bežné 😉 no veď uvidíme 😉 no nie?
@palculienka2011 aj ja, no DC už pokročilý, ale DPO len 12 😉 ďakujem

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@vavenecka ahooooj mojka 🙂 chýbala sa mi 🙂
nerobila som nic take svetoborne ☹ pokazil sa mi bojler ☹ neviem co mam robit 😖 idem si zaliat gynastan 🙂

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

babyyy furt som na tom istom http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 co si o tom myslite?

palculienka2011
5. mar 2012

@kikaneu ja planujem robit v sobotu, to budem 13dpo a den pred mrchou, aaaaaa, nech uz je piatoook 😀 😀 😀

palculienka2011
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj, pokial si nad ciarou, je to ooook 😉 tebe sa zasekol teplomer na jednej teplote a mne zase robi cikicakycikicak s dvoma teplotami, si nevyberieme 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e

lucecita
5. mar 2012

@palculienka2011 áno, idem testovať, ale nerobím z toho halóóóóóó a nečakám niečo, asi, či? 😀 😀 ja neviem 😀
@kikaneu veď hej,uvidíme ráno, ale teraz cítim pravý vaječník a akosi dosť 😠 dúfam, že sa mrcha nerozbieha alebo čo
@l_e_n_o_c_k_a stagnácia...proste sa neviem rozhodnúť či hore alebo dole 😀 neboooooj, on sa spamätá a pôjde tým správnym smerom, čiže hore 😉

vavenecka
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a veď aj ty mnee 😉 aaale,a teraz sa budete v studenej vodičke sprchovať? 😕 vidíš,mala by som alchemku zaliať,ale sa mi nesce...a od včera je mi akosi blbo od žalúdka,ani nejako veľa nejem a furt som naprataná 😒 bleble...inak na ovu teste nič,trošku sa mi zdalo,že tmavne čiarka,ale ten hlienik bol neviem čo 😀 😠

palculienka2011
5. mar 2012

@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 to je dobre, ze mas zmiesane pocity, o vela veciach to svedci...ale o akych?! 😀 😀 😀 😀 😀 neboj, bude ako nebolo 😀